Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
s homeopatikama nemám žádnou zkušenost, takže jestli to dobře chápu, musím první zajít ke své dr, aby mi je předepsala.?
Pokud není homeopatka, tak ti neporadí. Budeš si muset najít odborníka-homeopata. Odkud jsi?
Tož to neporadím… V jedné diskusi někdo doporučoval tuto paní z Prahy: www.klasickahomeopatie.cz. Minimálně má na stránkách perfektně popsáno, jak homeopatie funguje.
Ahoj, já mám teda taky hrozný nálady kolem ovulace a přes menstruací. Doktor mi doporučil pupalku dvouletou. Zatím jí beru cca 14dní, tak doufám, že to zabere ![]()
Je to strašné, nejvíce mi vadí, že se ty nálady nedají ovládat
Nebo jsem se to ještě nenaučila.
Obnovuji diskuzi: po porodu taky zazivam tyden pomalu skoro nepricetnosti
do toho kdyz diteti roztou zubt-opravdu idealni stav.Ty homeopatika nejsou vubec spatny napad, nevite jake brat? Diky
ahoj, zkus pupalku s vitamínem E, volně v prodeji v lékárně, začít užívat týden předem, užasně pomáhá, uvidíš…
Bylo mi doporučeno toto, dávkování jednu čajovou lžičku dvakrát denně po dobu dvou měsíců, tak snad to zabere… ![]()
http://www.cestaprirody.cz/index.php?…
V lékárně mi dala toto: Fem Eeze 90 cps pro ženy (s heřmánkem, chromem, ženšenem a Vitamíny B). Britský produkt od Natures Aid
http://www.lekarna.cz/…y-90-kapsli/
U mně po 2 měsících používání - celkově se cítím líp a pocitují mírnější průběhy PMS - subjektivně hodnotím použivání jako velmi dobré a plánuji dlouhodobě užívat. ![]()
Předem se omlouvám za anonym, ale pár lidí mě tu zná osobně. ![]()
Jsem zhruba 20 měsíců od porodu a od té doby co se mi vrátila menstruace mám pocit, že se mi tělo zjančilo. Když to vezmu od začátku cyklu, tak menstruace znamená sice bolení břicha a únavu, ale asi od třetího dne cyklu je mi báječně, psychicky jsem v pohodě, nic mě nerozhází, po menstruaci si začínám připadat neskutečně sexy, žensky a hlavně mám velkou chuť na sex.
To trvá asi tak týden, ve kterém mě akorát trápí hodně hojný výtok, několikrát za den, to ze mě prostě najednou ve velkém množství odchází. Pak přichází ovulace, začne mě bolet břicho, záda, vnitřní strana stehen, prsa se mi zvětší, zduří, bolí a hlavně během pár dní je moje chuť na sex naprosto nulová, jak mine ovulace je mi téměř až protivný každý dotek, což se víc a víc stupňuje jak se blížím k menstruaci, jsem náladová, protivná a hlavně mám dost časté výbuchy vzteku. Připadám si jak pitomá hysterka. ![]()
Je tohle premenstruační syndrom? Potřebuji s tím něco udělat, protože být schopná intimností jen jeden týden v měsíci a do toho ten vztek, to není nic moc. Existuje něco nehormonálního? Např. nějaké bylinky? Homeopatikům nevěřím. Za nějakou dobu bych chtěla otěhotnět, takže s antikoncepcí se mi začínat nechce.