Přemýšlení o zaměstnání

Anonymní
15.2.23 19:05

Přemýšlení o zaměstnání

Ani nečekám žádné rady, spíš se z toho chci vypsat. Nějak nedávám zodpovědnost v zaměstnání. Vždycky na mě dopadne hrozná tíha, jakmile už mám plnit nějaký těžší úkol. Říkám si, že by mi bylo možná mnohem líp třeba jako uklízečce, která má sice fyzicky náročnější práci, ale po psychické stránce mě nenapadá nic, co by takovou uklízečku mohlo ohledně práce trápit. Momentálně pracuji ve škole na pozici podobné asistentovi a teď mám mít několik dní na starost družinu. Mám zastupovat vychovatelku, která je nemocná. Já v té škole pracuji měsíc a je to na mě hrozně velká zodpovědnost. Nejsem pedagog, nemám pedagogické vzdělání, ani zatím velké zkušenosti a prostě se mi to nezdá…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
15.2.23 19:52

Taky bude záležet na tom kde tu uklízečku budeš dělat. Třeba v sociálních službách mají zotpovednost za užívání desinfekce, harmonogram, dodržování čisté a špinavé trasy. Někde musí vypracovat listy ke každé chemikálií, kterou používají. Nemůžou pracovat s kde čím! Jen s tím na co s zařízení je papír. zo5povidaji za úklidové náčiní. Hele, ono to nebude úplně nezodpovědná funkce.

• Citovat
  • Upravit
7552
15.2.23 19:54

Ahoj, chci tě jen podpořit. Pracuji na pozici asistent pedagoga přes 4 roky. Nyní jsem si dodělala vzdělání na vychovatelku. S dětmi to není jednoduché. Jako práce s každými lidmi. Doporučení ode mně, aby ti to líp šlo a cítila jsi se v klidu. Ber děti jako parťáky. Naslouchej jim a nechtěj po nich přehnané nároky. Zvlášť v družině. Oni si tam chodí odpočinout od školy, pobavit se s kamarády… tak je v tom podpoř. děti jsou soutěživé a když jim vymyslíš hru styl bingo, nebo hádanky a různé skupinové hry budou tě mít rády. Pamatuj vše se dá vykomunikovat a případný přešlap vyřešit. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
15.2.23 20:45

Ne - nebylo, jako uklízečka by ses trápila zase něčím jiným. Jen teda bys asi měla víc peněz a méně stresovou práci.

Zádrhel je ve tvé psychice, sebevědomí a o tom jak ne-zvládáš úzkost. To je primární řeši a zároveň cesta jak se v tom rozvíjet je dělat ty věci co tě děsí a zjistit, že to zvládneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.23 00:36

Zdravím. Může si zaměstnavatel zjistit, kde a jak dlouho jsem pracovala v předchozích zaměstnání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat