Přenáším 5 dní, co mám dělat?

Májinkaa
7.5.13 16:00

Přenáším 5 dní co mám dělat?

Co mám dělat jak mám malého popohnat ven už si nevím rady a ve čtvrtek mám nastoupit na vyvolání a to nechci chci to zkusit nějak sama…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
7.5.13 16:04

Tak babske rady jsou: horka vana, sex, hodne ostre jidlo, dlouha prochazka… kdyz to tak vemu, tak kombinace na pekny vecer :D
ale nic nefunguje na 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.5.13 16:05

@Májinkaa :mrgreen: proběhnout se po schodech, zkusit sex a pod.. ale jestli se prostě nerozhodne, tak ho nevyšprtáš ;)

Příspěvek upraven 07.05.13 v 16:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073

To neovlivníš, bohužel :kytka:
Můžeš ale zkoušet babský rady, ty většinou nejsou k ničemu, ale člověka to na nějakou chvíli zabaví :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807

Já rodila vyvolávaně 41+6, nakonec to byl fajn, rychlej porod.. Takže radu nemám, za mě dokud nechce mimino, tak se můžeš na hlavu stavět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
7.5.13 16:06

Mě nepomohlo nic a zkusila jsem snad všechny babský rady… přenášela jsem 15 dní dohromady. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
7.5.13 16:07

Žádná babska rada nefunguje zaručeně. Buď to přijde samo nebo ti to vyvolají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
7.5.13 16:09
@Ali-Ali píše:
Tak babske rady jsou: horka vana, sex, hodne ostre jidlo, dlouha prochazka… kdyz to tak vemu, tak kombinace na pekny vecer :D
ale nic nefunguje na 100%
  • červené víno ;)

Ale pokud se mimču nechce, tak stejně nic nezabere. Já rodila vyvolávaně 39+3 a až na to, že jsem byla v nemocnici dva dny než se povedlo, to bylo rychlé a v pohodě.

Příspěvek upraven 07.05.13 v 16:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
heb
124
7.5.13 16:09

Mně to teda taky nepomohlo, ale v poradně mi radili nechráněný sex a hodně chodit. Nejsou to jen babské rady, nějaké reálné vysvětlení to má…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Májinkaa
7.5.13 16:10

Bojím se vyvolávaného porodu :( je proč nebo to jde i rychleji než normálně?

• Citovat
  • Upravit
2547
7.5.13 16:12

Já taky dělám všechno podle babských rad a zatím nic :)))) nechce jít ven, jsem 40+3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
7.5.13 16:13
@Májinkaa píše:
Bojím se vyvolávaného porodu :( je proč nebo to jde i rychleji než normálně?

to je tak individuální, že se dá těžko odpovědět. Jsou holky, které mají vyvoláváný porod hrozný a jiné ho zase mají v pohodě. Stejně tak to ale může dopadnout s porodem, který se rozjede sám..

Babských rad na vyvolání porodu je spousta ale pokud miminko a porodní cesty nejsou připravené, tak je to k ničemu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630

No, ten sex určitě důvod má. Sperma obsahuje nějakou látku (už si nevzpomínám na jméno), která podporuje děložní stahy. Někde jsem to četla a opravdu se nám takhle podařilo mladou vyštvat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726

@Májinkaa
NIC NEPOMÁHÁ, BUĎ TO PŘÍJDE SAMO NEBO VYVOLÁNÍ, JÁ RODILA V ÚNORU 40+5 A TEN POSLEDNÍ TÝDEN JSEM ZKUSILA ÚPLNĚ VŠCHNO A NIC :cert:

BYLA JSEM TAK ZAVŘENÁ, ŽE DO MĚ NEMOHLI ANI DOSTAT ČÍPEK NA VYVOLÁNÍ KONTRAKCÍ, TAK JSEM DOSTALA 2 TABLETY, ABYCH SE POOTEVŘELA A MOHLI MI ZAVÉST ČÍPEK… BYL TO HNUS, NAKONEC AKUTNÍ CÍSAŘ

NAVÍC JSEM DOSTALA KAPAČKU S OXYTOCINEM PO KTERÝCH JSEM MĚLA BOLESTI… NO MYSLELA JSEM, ŽE UMŘU A KVŮLI TĚMHLE EXTRÉMNÍM KONTRAKCÍM SE MI NĚCO SKŘÍPLO NA PUPEČNÍKOVÝ ŠŇŮŘE A BYLO ZLE… TAKŽE CÍSAŘ A PRO MĚ VYSVOBOZENÍ :(

Příspěvek upraven 07.05.13 v 16:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Májinkaa
@principeska píše:
Já taky dělám všechno podle babských rad a zatím nic :)))) nechce jít ven, jsem 40+3.

Já dnes 40+5 :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí