Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Veronikka Ahoj Veru, taky tak, tři týdny snad, termín 01.06., budu rodit ve Valmezu. Nervozní ještě nejsem, ale to příjde:-D ![]()
Mam taky 3 tydny do porodu, nervozni ani nejsem, nemam na to cas (doma mam 18mesicni dracici). Rodit budu v Podoli. Tesim se na porod
, na to potom ani ne, nejak si to s malou nedovedu predstavit
Já mám termín 27.5…kolik je to týdnů nějak raději nepočítám ![]()
Zatím se úspěšně tvářím, že se mě to netýká.
No a rodit budu v Budějkách ![]()
@Veronikka
Já bych nebyla proti - klidně porodím o ty 4 dny „dřív“
Jen zbytečně nepřenášet ![]()
@Anetka11 to by jsme se mohly potkat
mám 3 a půl týdne do termínu porodu a taky budu rodit v Podolí
nervózní jsem strašně moc ![]()
@Leontine já jsem se ptala doktora kdy se dá mluvit o přenášení a říkal ať jsem vklidu že se přenášení říká až od 15.dne po termínu
já myslím že se malá narodí dýl, jsem prvorodička a u těch to tak většinou je ![]()
Já mám termín 26.5. a budu rodit v Uherském Hradišti. Už se nemůžu dočkat miminka, měla by to být holčička i když to nemáme 100% potvrzené
Jsem prvorodička, strach z porodu se snažím zahnat tím, že si představuju jak si ji pak poňuchňám ![]()
@Veronikka
Tak jasné - myslela jsem to nadneseně.
Termín porodu je takový průměr a dva týdny před i po termínu je to v normě ![]()
Což neznamená, že bych měla chtít rodit dva týdny po termínu, ikdyž je to ještě porod v rámci všech tabulek ![]()
Přeci jen po těch devíti měsících už se člověk těší, až bude mít mimčo v náručí a konečně se ohne, aby si zavázal tkaničky u bot ![]()
@Leontine jo to jo, já už bych brala kdyby to bylo hned teď
připadam si jak slon. Akorát na druhou stranu mě čekají nějaký zkoušky a ráda bych je ještě stihla ![]()
@akcinaj Jojo, to bysme se mohly potkat
A uz chodis do poradny? Ja byla ted v patek prvne. Pristi tyden uz i s monitorem.
Ahoj,
jsem děsně nervózní, už se těším aby malá byla venku
Termín mám 23.5. a rodit budu u Apolináře. Břicho mě tlačí v každé poloze a jsem celá neohrabaná ![]()
@Anetka11 jj už jsem tam jednou byla, teď v úterý jdu podruhé, ještě bez monitoru. Jsem zvědavá, jestli půjdu zas do té samé ambulance, nebo pokaždé k někomu jinému ![]()
@akcinaj Ja minule vzdycky chodila do stejny ambulance, ale pokazdy tam byl stejne nekd jiny.
Ahoj holky
Ale zase už si přeju aby to bylo za mnou
Jak jste na tom vy? Už se těšíte a kdy a kde budete rodit? 
mám tři týdny do porodu a už začínám být dost nervózní