Tři týdny do porodu

Veronikka
4.5.13 12:01

Tři týdny do porodu

Ahoj holky :-)
mám tři týdny do porodu a už začínám být dost nervózní :-D Ale zase už si přeju aby to bylo za mnou :-) Jak jste na tom vy? Už se těšíte a kdy a kde budete rodit? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7989
4.5.13 12:15

@Veronikka Ahoj Veru, taky tak, tři týdny snad, termín 01.06., budu rodit ve Valmezu. Nervozní ještě nejsem, ale to příjde:-D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
4.5.13 12:45

Mam taky 3 tydny do porodu, nervozni ani nejsem, nemam na to cas (doma mam 18mesicni dracici). Rodit budu v Podoli. Tesim se na porod :-), na to potom ani ne, nejak si to s malou nedovedu predstavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
4.5.13 13:06

Já mám termín 27.5…kolik je to týdnů nějak raději nepočítám :lol:
Zatím se úspěšně tvářím, že se mě to netýká. :P No a rodit budu v Budějkách :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veronikka
4.5.13 13:11

@Leontine tak to se v porodnici možná potkáme :-) já mám termín 23.května

• Citovat
  • Upravit
433
4.5.13 13:13

@Veronikka
Já bych nebyla proti - klidně porodím o ty 4 dny „dřív“ :lol: Jen zbytečně nepřenášet :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4086
4.5.13 13:14

@Anetka11 to by jsme se mohly potkat :-) mám 3 a půl týdne do termínu porodu a taky budu rodit v Podolí :mavam: nervózní jsem strašně moc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veronikka
4.5.13 13:18

@Leontine já jsem se ptala doktora kdy se dá mluvit o přenášení a říkal ať jsem vklidu že se přenášení říká až od 15.dne po termínu :-) já myslím že se malá narodí dýl, jsem prvorodička a u těch to tak většinou je :-)

• Citovat
  • Upravit
23
4.5.13 13:29

Já mám termín 26.5. a budu rodit v Uherském Hradišti. Už se nemůžu dočkat miminka, měla by to být holčička i když to nemáme 100% potvrzené :) Jsem prvorodička, strach z porodu se snažím zahnat tím, že si představuju jak si ji pak poňuchňám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
4.5.13 13:31

@Veronikka
Tak jasné - myslela jsem to nadneseně.
Termín porodu je takový průměr a dva týdny před i po termínu je to v normě :)
Což neznamená, že bych měla chtít rodit dva týdny po termínu, ikdyž je to ještě porod v rámci všech tabulek :mrgreen:
Přeci jen po těch devíti měsících už se člověk těší, až bude mít mimčo v náručí a konečně se ohne, aby si zavázal tkaničky u bot :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veronikka
4.5.13 13:33

@Leontine jo to jo, já už bych brala kdyby to bylo hned teď :-D připadam si jak slon. Akorát na druhou stranu mě čekají nějaký zkoušky a ráda bych je ještě stihla :-D

• Citovat
  • Upravit
94
4.5.13 14:13

@akcinaj Jojo, to bysme se mohly potkat :-) A uz chodis do poradny? Ja byla ted v patek prvne. Pristi tyden uz i s monitorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
4.5.13 15:11

Ahoj,
jsem děsně nervózní, už se těším aby malá byla venku :-) Termín mám 23.5. a rodit budu u Apolináře. Břicho mě tlačí v každé poloze a jsem celá neohrabaná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4086
4.5.13 16:12

@Anetka11 jj už jsem tam jednou byla, teď v úterý jdu podruhé, ještě bez monitoru. Jsem zvědavá, jestli půjdu zas do té samé ambulance, nebo pokaždé k někomu jinému :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
4.5.13 19:14

@akcinaj Ja minule vzdycky chodila do stejny ambulance, ale pokazdy tam byl stejne nekd jiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí