Tři týdny do porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14030
11.6.13 12:17

@Veronikka Dobré vědět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
11.6.13 16:16

@Hřiběnka Tak já po kontrole v pohodě.. Doktor jen zmínil, že s dítkem tak nízko v pánvi už musím sotva chodit a většinu dne trávit čůráním :D (pravda, pravda)..A že do termínu se určitě trápit nebudu.. Tak jsem si ještě dneska koupila maliník a začínám ho pít :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
11.6.13 16:31

@Beyun Tak to se máááš :) Jinak já maliník piju od 34+0 ;) Nemá pomoct rychlejšímu/dřívějšímu porodu, ale usnadnit poslední fázi, tlačení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
11.6.13 16:35

@Hřiběnka ano, s tím maliníkem to vím..Má „změkčit“ porodní cesty.. Dneska v noci už jsem ale myslela, že budu budit přítele, jaké jsem měla křeče v podbřišku.. Naštěstí ty bolesti nejsou zbytečné a jsou opravdu důkazem, že se dole něco děje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
11.6.13 16:38

@Beyun Takové „MS bolesti“ mám několikrát denně :think: A stejně nic :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
11.6.13 16:49

@Hřiběnka -Ale to byly šílené křeče.. Taky mívám bolesti během dne, ale to jsem už si říkala „že by?“ :D Tlačilo to do křížů a pořád pocit nutkání na velkou a přitom vůbec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
16.6.13 12:02

Už jste všechny porodily :think:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
16.6.13 18:12

@Hřiběnka já ne :D Od rána bolesti v podbřišku a křížích.. Vytáhla jsem velký míč, večer dám vanu tak uvidíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidekmyval
16.6.13 18:36

Kdepak. A ani žádný bolesti nemám. Vůbec nevím jak preziju ten příští týden ty 30-ti stupnovy vedra. Už dneska to bylo priserny. Jediný co cítím jsou bolesti jakoby se mi dole roztahovali kosti :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14030
16.6.13 20:50

Těch veder se tak děsím :zed:
Já měla večeře večer silné MS bolesti, ale nic z toho… Zízta kontrola, tak uvidíme, jestli něco uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidekmyval
16.6.13 21:42

To já jdu na kontrolu v úterý, ale zas se nic nedozvim, pac doktor je skoupý na slovo, takže žádné info nečekám. Jediný co mi řekl je, že malá je nacpana hodně dole, i když mám břicho furt nahoře. Takže podle mě mi to břicho dolů nepadne, takže nepoznám jestli se náhodou něco neblíží :think:

• Citovat
  • Upravit
medvidekmyval
17.6.13 05:49

Jo tak na kontrolu už se nedostanu. večer o půl 11 mi praskla voda, tudíž jsem noc strávila v porodnici. Teda jestli tohle nejsou kontrakce, tak až přijdou, tak jsem mrtvá :cert: a to mam opravdu nízký práh bolesti. Můžu říct, že vůbec nejsem psychicky připravena mít mimi. Jako těším se, ale mám děsný strach. Jo jsem otevřená na 2 prsty, ale dle PA to vypadá až někdy večer. tak jsem zvědavá. Držte mi pesticky holky :,(

• Citovat
  • Upravit
14030
17.6.13 07:10

Jéé, tak Držím palce a tak trochu závidím, že to budeš mít dnes za sebou :) Dej vědět!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
17.6.13 11:36

Jee, taky držím pěsti, ať Tě prcek moc nepotrápí a máš ho brzo u sebe :)..Pak hned napiš, až budeš moct :)

@Hřiběnka a co ty po kontrole? Já jdu zítra.. Bolesti mám pořád a už si jen přeju, ať se začnou rozvíjet a je to ono :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
17.6.13 11:41

@Beyun Jj, po kontrole - stejné, jako minule :zed: Jen na špičku prstu :jazyk: Váhový odhad 3000g :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí