Tři týdny do porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
85
30.6.13 19:21

Ahoj, tak se přidávám k ostatním, co máte 3 týdny do porodu. Zítra jdu poprvé na monitor, tak jsem zvědavá, ale vůbec nic na sobě nepozoruji, že by se porod nějak chystal…a to jsem od 6.měsíce měla poslíčky, bolesti a pořád něco, gynekolog mě dopoval utrogestanem a 8tbl. denně magnézka, a od té doby co jsem to vše vysadila ( asi 2 týdny), tak mi vůbec nic není!!! Tak asi budu rodit fakt na termín, i když si říkám, kam se to mimi může ještě vejít?? Do dnešního dne mám nahoře 10kg a váhový odhad miminka 2750g v 36.týdnu. Už aby to bylo…Taky mám chvilkové záchvaty paniky, vždy si říkám aby to už pomalu přišlo, že to zvládnu a pak se zase bojím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
1.7.13 19:37

@pherenike1 Ahojky, já jdu na monitor první až ve čtvrtek, tak jsem zvědavá jak dlouho na něj budu čekat..koukám, že sis taky teda užila v těhu..no ono by to bylo vše moc jednoduchý, kdyby bylo vše ok :-D já mám chronickou žloutenku b, přitom jsem proti ní očkovaná…a deset kilo je paráda, to ti závidím, já už přibrala 30 kilo a mám termín za 4 týdny…ale už se těším, až se mi malá narodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
1.7.13 19:59

@Nadyen Rovnou se podělím se zážitkem z monitoru - než jsem vešla do té místnosti, tak se sestřička ptala kde jako mám pití (jsem nevěděla, že ho mám mít), tak jsem ještě rychle poslala přítele pro pití, vzal mi neperlivou neochucenou a už chápu proč :mrgreen: mimi musí být po většinu času monitorování vzhůru, kdybych to věděla, tak si vezmu aspon ledový čaj nebo minerálku s příchutí, mimi mi spíš reaguje na sladké :mrgreen: tak pořád chodily ke mě sestry a lomcovaly mi s břichem a budily mimčo, pak dokonce mi nad břichem zvonila sestra zvonečkem, aby ho vzbudila, cítila jsem se divně, všecky maminky tam byly tak 20minut a já asi 45 :mrgreen: :mrgreen: hihi, na vodičku se mi mimčo vyprdlo :-) tak si taky dej před monitorem něco dobrého, at tam nejsi tak dlouho jako já :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3376
1.7.13 21:13

Ahoj holky :mavam:, přidávám se k vám, mám cca 3 týdny do porodu…

@pherenike1 Cítím se stejně, 28.-30. tt v nemocnici pro hrozící předčasný porod, pak dopování magnéziem, malý mě dost tlačil dolu, pak mi docela pomohl podpůrný pás, bříško tvrdlo o něco méně, před 14 dny jsem ho vysadila a žádné obtíže. Cítím se nejlíp za poslední 2 měsíce… :dance:

Na monitor jdu poprvé ve středu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
2.7.13 11:51

@pherenike1 Tak aspon vím, s čím mám počítat..jako nechat si zvonit zvonečkem nad pupíkem, to slyším poprvé :lol: nechápu..no je to hrozný, když na monitoru jsi dýl než ostatní, taky bych si připadala divně :lol: já ti ve čtvrtek napíšu jak jsem dopadla já :D jinak, je tam i ultrazvuk, aby mi odhadli váhu miminka? nevím jestli se dělá nebo jen monitor…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
2.7.13 11:56

@Nadyen ultrazvuk a odhad mimča mi dělali minule (před týdnem), včera pouze monitor, nic jiného…tak asi jak kdy a kde, kdybych asi řekla že cítím kontrakce nebo něco neobvyklého, tak by mi udělali utz, ale voda neodtéká, kontrakce žádné, bolesti také ne, tak asi nebyl důvod mě zkoumat dále :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
2.7.13 12:02

Ahoj taky se přidávám, nic se neděje a čípek mám tak vysoko ž dr. ho nenahmatal :roll:, žádný poslíčky prostě nic nemam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
2.7.13 12:13

@pherenike1 Aha..já jen, že jdu na monitor poprvé, tak nevím co vše kolem mám očekávat..celkem mě zajímá kolik ta má beruška váží odhadem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
4.7.13 09:06

@Hřiběnka -už tady dlouho nebyla, určitě už taky maminkuje s miláčkem malinkým :)

A holky, moc se z monitoru neradujte :D Já jsem se na ně vždycky těšila, ale u porodu když musíte být napojené pořád budete hodně nadávat :D Já už jsem to pak vůbec nechtěla, jen na chvíli ať slyším srdíčko.. Jinak včera jsem přijely z porodnice a doma se malinké moc líbí, je strašně hodňoučká, jen spinká a papká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
4.7.13 19:30

Ahojky holky, tak dnes jsem byla poprvé na monitoru a super, akorát teda pak prohlídka doktorkou žádná sláva, bylo to nepříjemné a měla jsem pocit, že mi strčila prst spodem málem až pod bradu :D omlouvám se, že to píšu tak na rovinu :D nemohla jsem si vybavit vše do rodinné anamnézy, tak když tak to můžu říct příště - jdu za týden..jinak všichni moc milí ale paní doktorka mi moc nesedla…ale malá má odhadem 2 700 g a prý odpovídá tomu 36 tt, tak už jsem si nedovolila doktorku opravit, že jsem 37 + 4 tt :D nj mám tři a půl týdne do porodu…uteklo to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
7.7.13 17:45

Anička má týden :srdce: A je to ten nejkrásnější týden v mém životě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
7.7.13 18:00

@Beyun Ta je krásná..závidím, už chci taky tu svoji mít u sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
8.7.13 10:01

Tak už mám do porodu jen 13 dní, právě jdu z poradny a jsme zamčený na padesát západů, ani náznak toho, že bych měla v nejbližších dnech rodit. Kontrola zase za týden…áááchjo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
8.7.13 12:55

@pherenike1 No to máš dobrý..já mám do porodu ještě přesně 21 dní a taky to nevypadá, že by se něco dělo..krom toho, že víc jak týden mám půpík níž… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
29.7.13 13:39

Tady už je nějak neaktivno :D To už se tady porodilo u všech? :) Naše beruška má dneska 1 měsíc a opravdu je to to nejkrásnější, co mne mohlo v životě potkat :srdce:..Ráda vzpomínám na porod, na ty první dny s ní..Strašně to utíká, až je mi z toho smutno :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí