Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Nefer08 Teda, držím pěsti, ať si to prcek ještě do večera rozmyslí
..A jakto, že vyvolávačku hned den po termínu?
Ja mam TP 3.7. Taky mam strach, ted si rikam uz aby to bylo, na druhou stranu si rikam, ze je zatim klid a zadny starosti. Nejvic se bojim jak to zvladnu po porodu, sestinedeli atd.
Ahojík holky ja jsem 35tt termin byl 15.7. ale kvuli cukru to bude drive do konce cervna. Cekam 3. ditko, v kazdem pripade to chce klid
@medvidekmyval píše:
Ja mam TP 3.7. Taky mam strach, ted si rikam uz aby to bylo, na druhou stranu si rikam, ze je zatim klid a zadny starosti. Nejvic se bojim jak to zvladnu po porodu, sestinedeli atd.
Tak to máme skoro stejně
Já jsem taky tak na půl cesty - říkám, že už bych rodila, ale na druhou stranu ještě nee ![]()
@Beyun Jeeee, den po mně
Tak to tu můžeme porovnávat příznaky porodu
Jj, třeba příští sobotu by to šlo
![]()
@Hřiběnka Tak uvidíme, kdo dříve
..Já už mám břicho tak dole, že nemůžu ani déle chodit.. Prý že až bříško sestoupí dolů, bude to pohoda..Ale já to mám naopak- žáha mě pálí pořád a akorát k tomu všemu přibylo píchání podbřišku a čůrat chodím snad co 20minut… Jsem zvědavá na úterní poradnu, nezlobila bych se, kdyby mě rovnou poslali do porodnice ![]()
@Beyun Já mám kontrolu dneska, tak uvidíme, jestli se něco děje ![]()
@Hřiběnka Já se ozvu zítra, jak to vypadá
..Ale dneska je mi divně.. Od rána mi tvrdne břicho, bolí mě podbřišek a kříže (křečovitě v intervalech, ale nepravidelně), mám furt návaly horka a pocit nutkání na velkou a nic.. Hmm ![]()
Prosím, napiště někdo seznam, co sbalit do porodnice? Už mám tašku sbalenou, jen bych ráda něco pro kontrolu
Děkuji
@Hřiběnka ahojky. Ja taky 3 tydny do porodu,.ale me to.zase utika. Uz mam pekny poslicky teda..
@Hřiběnka píše:
Tak u nás ještě nic, otevřená na špičku prstu
takhle otevřená jsem byla dvě hodiny před tím než se mi narodilo moje sluníčko, vyvolávali mi to a ještě dvě hoďky před porodem mi říkali jak se nic neděje ![]()