Tři týdny do porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
226
17.6.13 11:48

@Hřiběnka to bude asi nekonečné čekání.. Už ať to je tady :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidekmyval
17.6.13 12:26

Tak naše malá Thea se narodila v 9:35. Holky bolesti mi začali kolem 7:00, takže to bylo na prvorodicku dost rychlý. narodila se o 16 dní dřív. Má 48 cm a 2740 g. Jsem ráda, že už to mám za sebou. Vám ostatním držím pesticky :hug:

• Citovat
  • Upravit
14030
17.6.13 12:28
@medvidekmyval píše:
Tak naše malá Thea se narodila v 9:35. Holky bolesti mi začali kolem 7:00, takže to bylo na prvorodicku dost rychlý. narodila se o 16 dní dřív. Má 48 cm a 2740 g. Jsem ráda, že už to mám za sebou. Vám ostatním držím pesticky :hug:

Moc moc gratuluju!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
17.6.13 12:49

Medvidekmyval
Tak to tedy moc gratuluji, na prvorodičku skvělý a rychlý výkon ;-) taky bych si přála takový porod..já mám ještě šest týdnů a musím přiznat, že mi ty horka nedělají dobře…celý den proležím..to je jediný stav kdy jsem v klidu a nepotím se, jinak umírám - hrůza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
17.6.13 13:16
@medvidekmyval píše:
Tak naše malá Thea se narodila v 9:35. Holky bolesti mi začali kolem 7:00, takže to bylo na prvorodicku dost rychlý. narodila se o 16 dní dřív. Má 48 cm a 2740 g. Jsem ráda, že už to mám za sebou. Vám ostatním držím pesticky :hug:

Jee, gratulace k princezně :)..Tak teď si užívej ten malinký uzlíček a mysli na nás, ať tady taky brzo napíšeme naše „výsledky“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidekmyval
17.6.13 14:20

Holky myslet na vás budu. Zatím je hodná. A kdyby mě nesili, tak je to úplně v pohodě. Ale zas tak strašný to nebylo. V tý chvíli kdy je člověk na koze, tak to jsem měla dost a teď už ani nevím, co to bylo za bolest. Lidsky tělo je fakt dobře uzpusobeny. Opravdu ten strach je větší než bolest. Tak hlavně myslet pozitivně. Se mi to kecá, co? :lol:

• Citovat
  • Upravit
tejkaa
18.6.13 07:45

Ahoj holky. Mam 4 tydny do terminu a uz sem desne nedockava kdy ten velky den prijde. Cekam prvni miminko tak furt zkoumam jestli uz se to nejak neblizi protoze pani doktorka mi na posledni kontrole rekla ze nemam nic delat protoze uz se to dole chysta tak at jeste vydrzim…tak muzu se pridat k vam? :-)

• Citovat
  • Upravit
700
18.6.13 10:40

Tejko, tak to je dobrý, že se chystá vše dole, štěstí přeje připraveným :dance: no hlavně at jsi v pořádku a mimi zdravé..šetři se, pak se nalítáš kolem mimi, že budeš ráda vzpomínat na ten klid :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tejkaa
18.6.13 13:45

@Nadyen dekuju :-) jo asi Mas Pravdu Rika Mi To Kazdy At Si Uzivam klid A Nic Nedelani Ale To Cekani Je Hrozne:-) Tak Moc By Me Zajimalo Jake To bude…aspon Ze To Pocasi Je Pekne A Neprsi…je Pak Lepsi nalada

• Citovat
  • Upravit
tejkaa
18.6.13 13:47

@Nadyen dekuju :-) jo asi Mas Pravdu Rika Mi To Kazdy At Si Uzivam klid A Nic Nedelani Ale To Cekani Je Hrozne:-) Tak Moc By Me Zajimalo Jake To bude…aspon Ze To Pocasi Je Pekne A Neprsi…je Pak Lepsi nalada

• Citovat
  • Upravit
226
18.6.13 13:58

Tak já dneska po kontrole, všechno stejné jako před týdnem.. Čekala jsem větší pokrok :D Jen posunutí čípku o necelý 1cm.. Tak budeme asi častěji procházkovat :D..A snad už se kontroly za týden nedočkám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
18.6.13 15:27

@Beyun Jojo, tenhle týden by to šlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
18.6.13 20:10

@Hřiběnka Teď je venku bouřka, mám věřit na „babské pověry“? :D..Nakonec to dopadne tak, že za týden zase výsledky z poraden a nic víc :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
18.6.13 20:23

@Beyun Já,chci taky bouřkuuu, tady je hic jak ***… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tejkaa
18.6.13 20:37

Holky me dnes hodnekrat za den ztvrdlo bricho a ted i picha vcera pri chozeni ty tlaky myslite ze uz se to blizi…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100