Tři týdny do porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
700
7.6.13 17:00

Ahoj holky..můžu se zeptat, kdy jste začaly prát a žehlit oblečení pro miminko? termín mám na konci července, ale ráda bych pomalu začala at toho nemám moc naráz..někdo mi říkal, že až co nejpozději, aby bylo vše sterilní až se vrátím z porodnice..poradíte mi? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
7.6.13 17:43

@Nadyen Moc to neodkládej :) Já jsem pořád měla čas :D a když jsem se rozhodla konečně začít, zjistila jsem, že je toho strašně moc! A ty hromady žehlení! A ještě mě čeká jedna várka minimálně + vyvaření plen.. Celé těhu jsem se na to těšila a když to mělo přijít, došly síly.. Jestli máš termín na konci července, tak v půlce června začni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
7.6.13 17:46

Holky, taky máme cca 3 týdny do porodu :)..Už se nemůžu dočkat :)..Pan doktor mi ale řekl, že porodit můžu každým dnem, malá je sesunutá strašně moc dole v pánvi..Břicho na pohled je pěkně dole, čípek už mám necelý 1cm :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
7.6.13 18:03
@Nadyen píše:
Ahoj holky..můžu se zeptat, kdy jste začaly prát a žehlit oblečení pro miminko? termín mám na konci července, ale ráda bych pomalu začala at toho nemám moc naráz..někdo mi říkal, že až co nejpozději, aby bylo vše sterilní až se vrátím z porodnice..poradíte mi? :kytka:

Při zmínce o sterilitě se mi chce fakt smát. Sterilní Ti to nevydrží po vyžehlení ani minutu, leda by to člověk dal do sterilizátoru nebo vakua :lol:
Pokud máš termín na konci července, klidně už začni prát a žehlit. Až nastanou vedra a ty budeš mít chvíli do porodu, tak myslím, že věšení prádla a žehlení bude to poslední, co se Ti bude chtít dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
7.6.13 19:40

@Beyun
@Svistice
Holky, mockrát děkuji za rady..jsem zdravotník, vím jak to s párou je, ale přece jen to mít pořádně přežehlené by nebylo na škodu..spíš mě zaskočila slova známé - udělej vše co nejpozději..a právě z toho vedra mám strach, že se mi nebude nic chtít a jde mi o to, vyprat a vyžehlit si to sama..tak se na to těším celé těhu…takže mockrát děkuji za rady..mě bylo jasné, že se ptám zbytečně..spíš nějak nevím co vše mě čeká a moc o tom přemýšlím :zed: :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
7.6.13 20:10

@Nadyen A taky nemůžeš vědět, jestli nezačneš rodit dříve nebo budeš muset zůstat ležet apod. Miminko zase úplně sterilní prostředí nepotřebuje, vyprané a vyžehlené ano..Ale čím více se budeš bát „bacilů“, tím menší pak bude mít imunitu.. Zvýšená čistota ano, ale nic v extremu.. BTW- taky jsem zdravotník :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
7.6.13 20:14

@Nadyen Klině začni, já začala cca jak jsi teď ty, byl to mazec, nezdá se, ale je toho hodně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
7.6.13 20:15
@Beyun píše:
Holky, taky máme cca 3 týdny do porodu :)..Už se nemůžu dočkat :)..Pan doktor mi ale řekl, že porodit můžu každým dnem, malá je sesunutá strašně moc dole v pánvi..Břicho na pohled je pěkně dole, čípek už mám necelý 1cm :)

To se máš, že už jsi takhle nachystaná, já zatím nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
7.6.13 20:19

@Hřiběnka No doktor říkal, že se nebudu dlouho trápit :)..Už se bojím delších procházek, že mi někde lupne plodovka :D..Každá mamina říká, že jakmile už mám ten pupek takhle, už to fakt příjde..Ještě pořád mě neopouští strach, pořád se na porod těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
7.6.13 20:21

@Beyun Já se zatím taky těším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
8.6.13 09:43

@Hřiběnka
no už aby to bylo :-) Mám pouze menší bolesti v podbřišku jako při menstruaci už přes měsíc a mimčo kope jako by tam tancovalo, jinak nic žádné bolesti nemám. Na druhou stranu jsem ráda, že nemám, když už musím takhle dlouho čekat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
8.6.13 09:49

@Nadyen
to já jsem takhle plašila už před 4 měsíci a pořád sháněla který prášek je nejlepší a nejšetrnější pro dětskou pokožku, zda mám všechno žehlit nebo ne… :-) To je v klidu, ono to žehlení nás stejně přejde a budeme rádi, když aspoň vypereme jaký bude u mimča fofr. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
8.6.13 11:11

@Hřiběnka
@Nefer
Holky a kdy máte přesně termín? Já už to břicho neunesu :D Hlavně v noci se otočit z boku na bok :nevim: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
8.6.13 16:04

@Beyun To je jasné..spíš čím víc o všem přemýšlím, tím víc z toho magořím :D přemýšlím, že se do toho pustím od příštího týdne..je fakt, že dnes se udělalo vedro a jsem ráda, že nic nemusím…takže se raději do všeho pomalu pustím ;-)
No prací prášek je vyřešen, naštěstí…ale je fakt, že mám pocit, že vždy objevím něco co je potřeba a musím přikoupit..nemám nůžtičky na nehtíčky :D ty teda můžu koupit po porodu, ale vždy na něco narazím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
8.6.13 20:37

@Beyun 29. června :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie