Tři týdny do porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
vsetin
14.5.13 15:23

@LadySi mam takovy dotaz odkud si ze sis vybrala mezricskou porodnici?

• Citovat
  • Upravit
7989
14.5.13 23:13

@vsetin Ahojky, jsem 13km od Valmezu směrem na Bystřici:-D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
15.5.13 12:49

Ahojky Verčo, já mám termín 31.5. a 9.6., ale už to vypadá, že se narodí ten první termín. Doktorka mi ještě včera řekla, že je malej pěkný kousek a že už má přes 3 kg. Tak jsem jak na trní, protože vůbec nevím kdy to čekat a sleduju každé změny. V neděli mě poprvé začalo bolet v podbřišku, jako při menstruaci asi 10 minut, ale opravdu nevím jestli to něco znamená nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
15.5.13 12:55

Ju a rodit budu v Mostě. Mám pár týdnů před porodem a doktorka si pořád nenní na 100% jistá jestli to bude holčička nebo chlapeček. Pořád říká, že na 90% to bude chlapeček… tak nevím, ale hlavně ať je to zdravé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veronikka
15.5.13 15:18

@Nefer08 já doufám že se ta moje narodí na termín, už mě to neba :-D dneska jsem byla u doktora a prej je všechno krásně připravený tak už se těším :-)

• Citovat
  • Upravit
36
16.5.13 18:12

Ahoj holky, můžu se přidat k vám? Jsem nyní 38. tt, čekáme chlapečka a rodit se chystám na Vsetíně. Poslíčky už mám asi 3 týdny, otevřená na 0,5 cm a ráda bych to měla za sebou dřív. Jinak celé těhu všechno v pořádku, zítra jdu zas na kontrolu, tak uvidíme, jestli se něco nechystá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7989
16.5.13 20:07

@marke-tka Ahojky, taky se chystám zítra na kontrolu, taky už bych to chtěla mít za sebou, poslíčci řádí, no, uvidíme:-D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
16.5.13 20:13

Ahoj holky, tak po dnešní kontrole mě doktor napsal do průkazky CS4 a řekl že se to připravuje, když jsem chtěla vědět něco podrobnějšího tak se jen pousmál. Tak jsem zvědavá co můžu čekat. Chlapa budu mít doma od ůterka, tak ho snad do té doby nebudu muset někde nahánět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veronikka
16.5.13 20:16

@Jituna78 já už mám pětku, taky prej už je to připravený ale může to přijít i o 14 dní dýl :-D takže nic novýho sem se nedozvedela :-D

• Citovat
  • Upravit
657
16.5.13 20:19

@Veronikka
tak to je výborný :D Myslela jsem že se dneska dovím něco nového a nic :( Takže budu čekat a uvidí se :-) Já chci mít už prcka u sebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veronikka
16.5.13 20:20

@Jituna78 Já taky, už se hrozně těším a taky jsem zvědavá na ten adrenalin u porodu :-D

• Citovat
  • Upravit
36
16.5.13 20:22

@LadySi a kam chodíš do poradny? Ne náhodou na Vsetín? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
16.5.13 20:26

@Veronikka @Jituna78 Holky, né že bych byla nějaká masochistka :mrgreen:, ale normálně se na porod těším, ne na tu bolest, ale jsem hrozně zvědavá na ten adrenalin a hlavně vím, že se tím prcek blíží čím dál víc ke mě a budu ho moct pochovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
16.5.13 20:26

@Veronikka
jj na to jsem taky zvědavá :d ani se porodu nebojím, jsem asi divná já se fakt těším a to mě motivuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
16.5.13 20:28

@marke-tka
taky se těším na porod :-) beru to tak že to stejnak musí přijít a lepší to brát vklidu než se strasovat, to pak nepomůžu sobě ani prckovi :-)a já to chci už mít tak u sebe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí