Tři týdny do porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36
20.5.13 20:07

Tak jsem si řekla, že na to přestanu myslet a hrotit to, můj dr. mi řekl, že začátek porodu je hodně psychická záležitost, ženská se na to upne, aby už to přišlo, snaží se všelijak vyvolat a ono to nejde…tak od teď si na každý den naplánuju nějakou aktivitu, abych neměla čas na porod myslet a rychle mi to čekání utíkalo a prostě až to příjde tak to přijde :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
24.5.13 08:52

No mě nějak na to přestat myslet nejde :-)Ještě v mém týdnu 37+5 má podle ultrazvuku mimčo váhu 3600 g. Jak říkal na sono pan doktor - má velkou hlavu jako starosta :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
24.5.13 13:52

Tak se přidávám, jsem 36+2 a už bych tak ráda rodila! Mám nahoře 17kg, z toho 5kg za poslední měsíc, hrůza. Obcas mám poslíčky, tvrdne mi břicho a malýho každý kopnutí pěkně bolí. Bude to druhé mimi a říká se, ze ty jdou driv, tak uvidime. Nebyla bych teď už proti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7989
24.5.13 19:43

Ahojky, tak jsem porodila o 14 dní dřív, v 38+0, syn 3450gr a 51cm, takže dopečen a vypuštěn do světa:-D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
25.5.13 18:13

35tt

Ahoj holky.Jsem 35tt. Od vcera mi zdrevenela prava dlan, boli, mravenci a tlakuje. Navic od 17h mam naky bolesti v krizi a menzes bolesti v podbrisku. Stridave… Mivate to taky? bojim bojim. Navic jsem zrovna dnes sama doma pres noc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
26.5.13 12:34
@crazymisha píše:
Tak se přidávám, jsem 36+2 a už bych tak ráda rodila! Mám nahoře 17kg, z toho 5kg za poslední měsíc, hrůza. Obcas mám poslíčky, tvrdne mi břicho a malýho každý kopnutí pěkně bolí. Bude to druhé mimi a říká se, ze ty jdou driv, tak uvidime. Nebyla bych teď už proti.

Jsem na tom podobně… Ale ještě bych ráda vydržela do příští soboty, potřebuji stihnout ještě pár věcí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
26.5.13 13:19

Tak bolesti v podbřišku mám také. Jinak ruce mi nemravenčí, ale za to mě pořád nějak svědí. Mě spíše děsí, když najednou přijde teplo do prstů u nohy a pak asi za pár minut opět odejde. Ale jak říká sestra, tak vše souvisí s přípravou na porod, tak se neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
26.5.13 13:21

LadySi - gratuluji Ti k miminku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7989
26.5.13 18:43

@Nefer08 děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
26.5.13 20:26

@wewen
Ahoj,
už několik týdnů mě jakoby mravenří na konečcích prstů ( přijde mě to jako kdybych do nich dostala znecitlivující injekci jako u zubaře) a taky nevím z čeho to je. Vždy když jdu na kontrolu, tak se chci zeptat a ještě nikdy jsem si na to nevzpomněla včas :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
27.5.13 02:43

@Jituna78 presne… Sotva drzim mobil. A svedi jak svina… V utery jdu do Gyncentra tak se zeptam. A zacinam se denne modlit za epidural. Pac takovy poslicky co mam… To je tak priserna bolest do patere, ze uz me ted omyvaji "!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veronikka
29.5.13 11:54

Ahoj holky tak už jsme doma z porodnice :) Deniska se narodila 22.5. večer a má 3100g a 48 cm. Bohužel nás tam drželi do dneška kvůli žloutence ale hlavně že už jsme doma

• Citovat
  • Upravit
27
29.5.13 19:43

Gratuluji Ti Verčo a zároveň závidím, že už to máš za sebou. Přeji Vám hodně štěstí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
29.5.13 19:45

To mě pořád pálí žáha, bolí celé tělo a asi mám střevní chřipku, protože mám pořád průjem. No ani spát nemohu, už to chci mít za sebou. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
30.5.13 10:12

@Nefer08
S tím průjmem jsem na tom podobně - posledních pár dní mívám šílený křeče a buď mám průjem a nebo pro změnu zácpu…Ale jsem na záchodě každou chvíli. Taky mě napadlo, jestli to není tím, že se tělo před porodem čistí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí