Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, mám pocit ze se v posledni době rodí samý chlapečci… Okolo mě ted bylo asi 5 porodu a samy kluk
Máte taky zkusenost ze se ted rodi hodne kluku nebo máte zase opacnou zkusenost?
![]()
Pokaždý když jsem rodila já, tak byla éra chlapečků, kolem samý chlapečci, v porodnici taky…no taky mám 3 doma
A je to asi fakt, v té jejich velikosti je vždy vše vybrané
![]()
Nerekla bych. Prevcirem porodila Seizdra odsud holcicku…a vcera moje segra taky ![]()
Taky, i kdyz ted se to zacina obracet a rodi se jedna Adelka za druhou.
Je fakt, ze kdyz jsem byla s malou v porodnici okolo byli sami kluci
zvlastni, ze podle scitani je vic zenskych, treba se to ted vyrovnava ![]()
U nás samý kluk v porodnici a my co čekáme, tak taky samý kluk, já, kamarádka a spousta dalších z města a okolí
asi bude válka ![]()
@asha píše:
Nerekla bych. Prevcirem porodila Seizdra odsud holcicku…a vcera moje segra taky
Teď jsem to o sobě chtěla napsat a pochlubit se, že ne
jinak na pokoji se mnou byla paní s klukem a teď je tu s holkou. A na chodbě při návštěvách kartičky víc modrý než růžový. Vždycky po těch dětech koukám a srovnávám (nemá cenu říkat, že moje je nejkrásnější že
)
@Crystal87 píše:
Pokaždý když jsem rodila já, tak byla éra chlapečků, kolem samý chlapečci, v porodnici taky…no taky mám 3 domaA je to asi fakt, v té jejich velikosti je vždy vše vybrané
![]()
![]()
no to jo, v obchodech je všechno klučičí vybraný a všude jen samá růžová
ani nestíhají doplňovat ![]()
Kdyz jsem byla v porodnici pred rokem a pul s dcerou, samy holky a ted, kdyz jsem porodila syna, tam byla jedina holcicka
![]()
@Seizdra píše:
Teď jsem to o sobě chtěla napsat a pochlubit se, že nejinak na pokoji se mnou byla paní s klukem a teď je tu s holkou. A na chodbě při návštěvách kartičky víc modrý než růžový. Vždycky po těch dětech koukám a srovnávám (nemá cenu říkat, že moje je nejkrásnější že
)
Kdyz jsem rodila ja pred 2 lety, tak to byl samy kluk, kamoska taky porodila kluka, v mem okoli jsou spise sami kluci..
Ale je ted fakt ze se rodi ted i holek hodne!!
![]()
@Crystal87 píše:
Pokaždý když jsem rodila já, tak byla éra chlapečků, kolem samý chlapečci, v porodnici taky…no taky mám 3 domaA je to asi fakt, v té jejich velikosti je vždy vše vybrané
![]()
![]()
jo, to je pravda
Nic nesezenu
![]()
Já byla v porodnici a všude zase samé holky
mezi 10ti miminkama byl snad jeden nebo dva kluci ![]()
Tak jsem myslela ze me vyvedete z omylu a asi je to tak ze pribýva kluku
Zajímavé ![]()
Já když byla vporodnici s malým, tak bylo plný oddělení a z toho jen dvě holčiny. Taky jsem si říkala, že je překlukováno
. A sehnat na malýho něco pěknýho na sebe a za slušnou cenu, je skoro nemožný. V obchodech je všechno přebraný, všude samá růžová.