Rodí se teď samí kluci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1522
4.5.13 10:32

Ja mela od zacatku pocit ze cekam holku i kdyz je pravda ze mesic jsem se uz nejak smirovala ze by to mohl byt i kluk.no a pred tremi tydny nam na velkem ultrazvuku rekli ze to bude holka:-) ale je pravda ze v mem okoli tehulky cekaji snad vsechny kluka. mamka mi rikala, ze jak jsem se narodila ja, tak v tu dobu byli v porodnici jen sami kluci a ja jedina holka a ze me maminky chodily okukovat;-) tak treba na tom nase terka bude stejne:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
4.5.13 10:42

Ja mam opacny pocit, ale tezko rict. Ucili jsme se, te se rodi lehce vic kluku, pac obecne min vydrzi-vetsi novoroz. umrtnost, kratsi prumerny vek…tak aby se to vyrovnalo.Ale zas jsem nekde cetla, ze se uz pomalu rodi vic holek, kvuli hormonum v prirode. A k tem vybranym klucicim vecem, ono je problem, ze nam klucici veci v kramu berou i matky holcicek, ani ty nejvetsi „pink-maniacky“ nechteji vse ruzove, to je samo nespravedlnost, pac my klukum ruzove nekoupime, ze :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
4.5.13 10:47

Já mám dvě holky, alespoň si budou moct vybírat mezi chlapama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
4.5.13 10:59
@Jaja87 píše:
Kdyz jsem rodila ja pred 2 lety, tak to byl samy kluk, kamoska taky porodila kluka, v mem okoli jsou spise sami kluci..
Ale je ted fakt ze se rodi ted i holek hodne!! :potlesk: :potlesk:

Nene, ja jsem rodila pred dvemi lety a sama holka… :mrgreen: :lol:
Ted mame v okoli taky spise narozeny holcicky…
Ze by se t deti jeste ridily podle kraju??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
4.5.13 11:02

Já mám chlapečka a kolem sebe máme samé holčičky, v kroužcích taky :-( Asi fakt podle krajů :lol: Severomoravský kraj = kraj holčiček :mrgreen:
Ale aspoň bude mít ten náš borec z čeho vybírat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
4.5.13 11:02

Jestli si to ze statistiky a demografie pamatuji spravne, rodi se o neco malo vic kluku, nez holek…ale zen je na svete vic, pac ziji dele ;-)
Klucicich veci je v obchodech podle me celkove mene, takze se driv vykoupi…
Ono to je nekdy v takovych „vlnach,“ ale celkove se tem pomer asi moc nemeni ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
4.5.13 11:04

@Seizdra přestan se chlubit a zapracuj na metriku! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
4.5.13 11:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
4.5.13 11:06

Jinak před rokem a půl nás z porodnice propouštěli snad šest najednou a samý holky. Ale co se kamarádim s holkama z okolí, tak je to zase samej kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.5.13 11:07
@beruska9 píše:
Jestli si to ze statistiky a demografie pamatuji spravne, rodi se o neco malo vic kluku, nez holek…ale zen je na svete vic, pac ziji dele ;-)
Klucicich veci je v obchodech podle me celkove mene, takze se driv vykoupi…
Ono to je nekdy v takovych „vlnach,“ ale celkove se tem pomer asi moc nemeni ;-)

Neni jich min, ale kupujou se i pro holky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
4.5.13 11:09

Tak u nás v porodnici to za minulý měsíc bylo skoro nastejno, jen o 9 holek více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
4.5.13 11:10
Já jsem pinkomil, ale někdy je té růžové a žádné jiné možnosti až hrůza :cert: taková krásná červená nebo oranžová, to je paráda :mrgreen:
@asha píše:
Neni jich min, ale kupujou se i pro holky :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
4.5.13 11:12

Můj syn byl ten den první narozené miminko a tím jsme to odstartovali a po něm 6 dalších miminek samozřejmě všechno kluci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
4.5.13 11:13

Holky, ne ne, je to vyrovnané. ;-) Jsme 4 kamaradky, mame vsechny 2 deti plus minus stejne stare: 3 roky a ted necely rok. My 2 kluci, dale: 2 holky, holka a kluk, kluk a holka. Presne pul na pul. :mrgreen: Cloveku se to zda. U nas na diskusi, co mam 2 dite a rodily jsme stejne holky co maji holcicky zas tenkrat psaly, ze je vic holek. Ale ja jsem to spocitala a bylo to priblizne fifty fifty. :lol: A co se tyce obleceni, na holky se vic kupuje, tak toho holciciho zbozi se do obchodu bere vic. Kdyz jsem chtela zimni cepici - na kluky meli 3 modely a holky 12!!! 8o Jsem zurila! :cert: A bylo to cerstve zbozi, proste to tak berou. Navic na holky se casto berou i neutralni barvy (kdo planuje 2. dite nebo je nepritel fuzove& ervene). :jazyk: Takze nam i to neco malo pro ty nase chlapecky vyberou! :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.5.13 11:17
@terinka4444 píše:
Já jsem pinkomil, ale někdy je té růžové a žádné jiné možnosti až hrůza :cert: taková krásná červená nebo oranžová, to je paráda :mrgreen:

No prave, a kdyz je v holcicim vsechno ruzovy, nezbyde nez kupovat klucici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí