Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Kolem mě teda už dlouhé roky samé holky, jen sem tam chlapeček ![]()
Mě zase přijde že se rodí jenom holky, mám jich kolem sebe plno a já budu mít taky holku ![]()
Kolem mě se teď rodí samé holky, předtím to zase byli kluci. ![]()
@Seizdra píše:
Teď jsem to o sobě chtěla napsat a pochlubit se, že nejinak na pokoji se mnou byla paní s klukem a teď je tu s holkou. A na chodbě při návštěvách kartičky víc modrý než růžový. Vždycky po těch dětech koukám a srovnávám (nemá cenu říkat, že moje je nejkrásnější že
)
Přidávám se k nikde nekončícím gratulacím, Hermenegildě vše nej do života ![]()
Já někde četla (předpokládám, že v nějakém bulváru
), že elektrikářům (a ještě někomu, už fakt nevím
) se rodí převážně holky a mužům pracujícím v kanceláři (a zase ještě někomu
) se rodí spíš kluci. Bylo to tam i „nějak“ zdůvodněno - bohužel si nepamatuji jak a jestli to bylo důvěryhodné
. Takže informace k ničemu ale napsat jsem to musela ![]()
V mém okolí (Střední Čechy) teda poslední dobou samé holky, když to vezmu mezi rodinou a známýma, tak 5 holek a 1 kluk, jinak teď všude vidím v kočárcích růžový miminka.
Sama bych si holčičku taky moc přála, kluka už máme, ale jestli v tomhle případě fungujou geny, tak nevím nevím, páč manželův táta dělal samý kluky. ![]()
Za 2 týdny se to snad dozvíme, co jsme si „vyrobili“, tak jsem zvědavá, jestli bude éra holčiček pokračovat nebo budeme patřit mezi výjimky. ![]()
Kamarádce se narodila holčička, známé holčička a švagrové taky holčička. Všechno to jsou letošní miminka, neteřinka je čerstvá. ![]()
@GabkaN. zrovna včera jsem byla omrknout v porodce novou neteřinku a byly na pokoji dvě holčičky
Takže tak u nás…
Tak u nás na náchodsku je to za poslední rok samej kluk ![]()
já v únoru, dneska kámoška, loni na podzim 3 kolegyně z práce, spolužačka v létě, u nás v baráku je 8 kluků do 2 let věku… asi nějaký vir ![]()
holčičky se tu u nás teď narodily v minimu ![]()
Co ja vidim, tak at se podivam do jakehokoliv kocarku, tak vzdycky ruzovo ![]()
I vsechny moje kamaradky maji holcicky, dalsi tri jsou tehulky a vsechny budou mit devcatka ![]()
Kolem me take same holky. a v porodce teď 5 děti a taky jen samé baby ![]()