Rodí se teď samí kluci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
4.5.13 11:17
@terinka4444 píše:
Já jsem pinkomil, ale někdy je té růžové a žádné jiné možnosti až hrůza :cert: taková krásná červená nebo oranžová, to je paráda :mrgreen:

No prave, a kdyz je v holcicim vsechno ruzovy, nezbyde nez kupovat klucici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.5.13 11:19
@Levandule121 píše:
Holky, ne ne, je to vyrovnané. ;-) Jsme 4 kamaradky, mame vsechny 2 deti plus minus stejne stare: 3 roky a ted necely rok. My 2 kluci, dale: 2 holky, holka a kluk, kluk a holka. Presne pul na pul. :mrgreen: Cloveku se to zda. U nas na diskusi, co mam 2 dite a rodily jsme stejne holky co maji holcicky zas tenkrat psaly, ze je vic holek. Ale ja jsem to spocitala a bylo to priblizne fifty fifty. :lol: A co se tyce obleceni, na holky se vic kupuje, tak toho holciciho zbozi se do obchodu bere vic. Kdyz jsem chtela zimni cepici - na kluky meli 3 modely a holky 12!!! 8o Jsem zurila! :cert: A bylo to cerstve zbozi, proste to tak berou. Navic na holky se casto berou i neutralni barvy (kdo planuje 2. dite nebo je nepritel fuzove& ervene). :jazyk: Takze nam i to neco malo pro ty nase chlapecky vyberou! :cert: :mrgreen:

No jasne! Klukum staci jedna cepice, co jde ke vsemu. Holka musi mit ke kazdymu obleceni jinou, aby ladila :mrgreen: Mam to doma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
4.5.13 11:19

@Seizdra tak předevčírem, jo? souhlasím, že 2.5. je krásné datum :mrgreen: gratulujuuuu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šárka15
4.5.13 11:24

Tak to já mám samé holky a jedna měla ve čtvrtek srostlou pipinu :D, ale už je to OK. Myslim si že v poslední době je asi více kluků!

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
4.5.13 11:24

@Etcetera78 no jak tak koukam, tak v tebe by bylo lepší o den dřív! :jazyk: taky gratuluju! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
4.5.13 11:27

Když jsem rodila já, tak všechny známé a kamarádky většinou rodily chlapečky. V naší čtvrti, kde žijeme, bydlí ale pouze jeden, jinak samé holky :mrgreen: Takže to je silně individuální podle toho, v jaké skupině lidí se nacházíš :D Teď třeba těhotná nejsem a nerodím a vidím, že je to hezky rovnoměrné v okolí - narodí se chlapeček, a týden zase nějaká holčička a takhle je to plus minus na střídačku :) Co je ale pro mě zajímavé, že mám spoustu známých, kteří mají páreček - začali holčičkou a čekají nebo porodily druhého kluka. Což já bych si hrozně přála a závidím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
4.5.13 11:28

@gabriela82 no jo, o tři hodiny jsme to nestihli :-D Ale i tak to sfouknu vždycky jedním dortem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
4.5.13 11:29

Jinak já to tady okolo sebe vidím tak půl na půl, nemám pocit, že by jedno pohlaví převažovalo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
4.5.13 11:31
@beruska9 píše:
Jestli si to ze statistiky a demografie pamatuji spravne, rodi se o neco malo vic kluku, nez holek…ale zen je na svete vic, pac ziji dele ;-)

Pamatuješ si to správě, taky si to pamatuji :).

Ale v okolí mám skoro samé holky 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
4.5.13 11:33

Holky tak u nás je v druhé třídě 8 kluků a jedna holčička. Já jsem těhotná a všechny holky od nás co jsou stejně jako já čekají kluka a nám na kombinovaném testu v 1trim. řekl pan Polák že mu po připadá jako kluk, ale ne 100% že je ještě brzy. Takže u nás na Olomoucku, překlukováno :jazyk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fey
150

Máš pravdu, u nás se opravdu rodí víc kluků. Cca narodilo se 10 dětí z toho 2 holčičky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637

Loňské léto, u nás převaha holek. Na intermediárce byl jediný hošík, jinak samá buchta. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
4.5.13 11:36

@Barca12345 Je to mozny no…Ale opravdu u nas Pardubikcy kraj (svitavy),se rodilo hodne kluku..4 moje (kamosky, spise zname) maji kluky a jedna znama ma holku…ted mam kamosku tehotnou a ceka holku :) Tak nevim ono je to celkem jdno hlavne ze je to zdravi. ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
4.5.13 11:43

U mě na okolí co se od ledna narodilo tak samý kluk (abych nekecala tak dvě holčičky si vybavuji) a co mám těhotné kamarádky tak jedna čeká holčičku a zbytek kluky - včetně nás ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
4.5.13 11:46

U kluků ve druhé třídě 18 kluků a 6 holek. Ročník nejmladšího ve školce 8 kluků a 1 holka. Takže u nás překlukováno. Jsme z Jižní Moravy. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí