Přenos střevní chřipky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
17.1.24 13:54

Přenos střevní chřipky

Dobrý den, vím že tady nemám co dělat ale chci se tu trochu svěřit. Je mi 15 let a nejspíš mám nějakou emetofobii, prostě mám strach ze zvracení, dneska ráno mi kamarádka napsala že zvrací a je jí zle, v pondělí i v úterý jsme spolu byli v kontaktu ve škole, půjčila mi tužku, seděla se mnou asi 4h. za oba dny. Nepily jsme ze stejné flašky, nejedla jsem jídlo na které ona sahala ani nic takového, jen jsme se prostě normálně „bavily“ takže jsme od sebe nebyly úplně daleko, mám strach že to chytím, co myslíte vy, kdyžtak kdy se projeví příznaky? Jaká je šance? Vím že mě asi nikdo nepochopí, protože to ani nejde, chápu to, ale prosím bez hloupých řečí, děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
246
17.1.24 14:23
@Anonymní píše:
Dobrý den, vím že tady nemám co dělat ale chci se tu trochu svěřit. Je mi 15 let a nejspíš mám nějakou emetofobii, prostě mám strach ze zvracení, dneska ráno mi kamarádka napsala že zvrací a je jí zle, v pondělí i v úterý jsme spolu byli v kontaktu ve škole, půjčila mi tužku, seděla se mnou asi 4h. za oba dny. Nepily jsme ze stejné flašky, nejedla jsem jídlo na které ona sahala ani nic takového, jen jsme se prostě normálně „bavily“ takže jsme od sebe nebyly úplně daleko, mám strach že to chytím, co myslíte vy, kdyžtak kdy se projeví příznaky? Jaká je šance? Vím že mě asi nikdo nepochopí, protože to ani nejde, chápu to, ale prosím bez hloupých řečí, děkuji.

Ahoj, naprosto te chápu. Priprav se na to, ze mnoho lidi to nepochopí. S emetofobii bojuji už 20let, nicméně až teď se mi celkem dari ji zvládat.. zvládla jsem krasne i střevní chřipku, kterou měly obě děti. Strach tam porad je, ale věřím, ze to na dobre cestě. Nicméně, důležité je se uklidnit a říct si, ze to nic není.. ano, možná to bude neprijemne, ale skončí to, je to par vteřin. Podívej se na kamarádku, zvraci je s tím vlastně v pohodě.. nicméně tyto virozy se většinou přenášejí neumytymi rukami a přímým stylem s vykaly nebo zvratky. Nemyslím mi, ze ji budeš mít taky. Hlavně klid a budík trosku své sebevědomí, to ti pomůže v překonávání teto ošklivé fobie!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1959
17.1.24 18:22

Ahoj střevní chripku mel pred par dny manzel a zbytek rodiny to od nej nechytil, dodrzovali jsme jen lehce zvysenou hygienu a naštěstí ok. Tak bych rekla, ze u Tebe to bude v pohode take :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí