Záněty středního ucha po operaci mandle

1
16.1.24 22:28

Záněty středního ucha po operaci mandle

Ahoj maminky,
mám syna 4,5 roku. Do školky chodí druhým rokem a klasika -týden ve školce, 14 dní doma s nemocí.
Píchání uší na ORL klidně i co 14 dní. Nakonec nám bylo doporučeno odstranění nosní mandle - zákrok syn podstoupil 1.12.2023.
Jak jsem jásala při pročítání diskuzí, že 99% dětí to pomohlo, tak my budeme bohužel to 1%.
Od prosince neustále atb, 1.ledna výlet na pohotovost, zánět, píchání, atb.
Minulý čtvrtek kontrola na ORL, vše prý ok, Teď mi po pěti dnech dobrání antibiotik dítě opět pláče, že ho bolí ouško (nemá ani rýmu).
Měl to prosím někdo taky tak, že adenotomie nepomohla? Jak jste to řešily? Bere všemožné vitamíny a kolostra apod, nos čistíme, máme i inhalátor.
Už jsem opravdu na konci sil, nevím jak tomu ztrápenému chudákovi pomoci.
Děkuji, Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2.2.24 08:40

Katko, mám se synem, už větším něco podobného je neustále nemocný hnisavá rýma, má astma. Byli jsme na nosní mandli teď 1.2. Taky mu dávám vitaminy, minerály a probiotika na zlepšení stavu, ale určitě je důležitá protizánětlivá strava, zdravý mikrobiom a dýchání nosem. Kvůli tomu na adenotomii byl, abychom zprůchodnili nos. Určitě se podívej na “dýchánky” na YouTube a pochopíš jak je správné dýchání důležité. My se budeme se synem učit funkčnímu dýchaní už jen kvůli astmatu, ale věřím že pomůže i vám.
Podívej se třeba na tento díl, pěkně tam později vysvětluje funkční dýchání…Přeji hodně štěstí a zdraví :kytka: Dana
 https://youtu.be/SKeIBRO6VXM?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+