Přepážka do vany

verulicek
14.12.14 10:49

Přepážka do vany

Ahoj holky, máte někdo zkušenosti s přepážkou do vany? Malou máme od narození v kyblíku, ale začíná jí být malý. Máte někdo přepážku? Na netu se mi ale zdá celkem drahá a na bazarech nenacházím..tak buď to lidi zatím moc neznají, nebo je to pitomost a nepoužívá se to…Tak se chci zeptat: znáte nebo používáte? máte zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4373
14.12.14 10:54

A k čemu je to dobré, jako na ušetření vody?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
14.12.14 10:56

Jasně že na ušetření vody..budou časy, kdy pitná bude bude dražší než benzín a ropa :P

• Citovat
  • Upravit
7022
14.12.14 11:36

@verulicek to už ale budeš mít dítko velké :-) já davala u syna do vany malou vaničku a pak už nic byl za velkou vanu rád…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
14.12.14 11:43

@mater rád nerad, nemůžu co tři dny napouštět přece velkou vanu :roll: je to plýtvání..navíc větší dítě se víc potí a víc ušpiní, takže koupání pak bude už třeba ob den.

• Citovat
  • Upravit
26256
14.12.14 11:47

No ja koupu denne, takze mne se to libi. Nejlevnejsi jsem nasla aa 749,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
14.12.14 11:48
@verulicek píše:
@mater rád nerad, nemůžu co tři dny napouštět přece velkou vanu :roll: je to plýtvání..navíc větší dítě se víc potí a víc ušpiní, takže koupání pak bude už třeba ob den.

mám obr rohovou vanu a z důvodu šetření jsem od malička buď sprchovala a nebo dala vody jen na dno, malý ve chvíli udržel hlavičku šel na chvíli na bříško a nebo na zádech se tam plácal, vody max po ouška a v pohodě. Přepážka mi přijde jako blbost. A nebo malou vanikču. Ikea jí prodává za 120 Kč a starší se v ní koupala ještě ve 3 letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
14.12.14 11:48

A ještě bych se teda báila, že to bude držet tak aby to vodu i s cachtajícím se dítětem udrželo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
14.12.14 12:06

Jeee, mne se ten napad taky libi :potlesk: Kdyby mel nekdo zkusenosti, rada se taky poucim. Od rekonstrukce manzelovi nadavam, ze koupil strasne dlouhou vanu. Taky mi to prijde trochu jako plytvani (nemluve o tom, ze pro me prcka je ta dlouha vana neprakticka, ale s tim se musim naucit zit). Je mi jasny, ze malyho budu nejdriv koupat ve vanicce, ale casem bychom tu prepazku taky vyuzili, pokud to fakt funguje :think: Nevidela bych v tom nutne omezovani, ale proc drobeckovi nutne napoustet 1,7m dlouho vanu 8o

Příspěvek upraven 14.12.14 v 12:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
14.12.14 12:06

Proč ji takhle omezovat, malá se hrozně ráda koupe. Každej večer napustim vanu a je spokojená. Chápu, že chce člověk ušetřit, ale tohle je moc. Navíc bych se bála, ze ta překážka nevydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
14.12.14 12:37

@Panuška máme malý byt, takže když máme kýblík, je blbost domů pořizovat další štrachadlo ve formě vaničky. Navíc přepážka je lehce přenosná (třeba na víkend k rodičům a podobně. @scentini jako omezování mi to nepřipadá - pochybuju, že dřív napouštěli každý den děckám necky…strčili max pod pumpu a bylo :P já prostě nejsem typický měšťák a té vody je mi líto. Malá má koupání taky ráda, proto ji občas bereme na bazén a tam se vyblbne.. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4622
14.12.14 12:45

@verulicek však v poho, každej je jinej. Když vidím jak mi malá blbne ve vaně a ještě ji tam dat přepážku. By ji asi zacla montovat a stoupat si a to bych se bála, ze nevydrží. A nebo se s malou sprchuj, já když spechám, vezmu malou do náruče a osprchujeme se a nebo ji osprchuj v leže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
14.12.14 12:49
@verulicek píše:
@mater rád nerad, nemůžu co tři dny napouštět přece velkou vanu :roll: je to plýtvání..navíc větší dítě se víc potí a víc ušpiní, takže koupání pak bude už třeba ob den.

Koupu kluka denně v cce 5 cm vody - na umytí i pohrání to bohatě stačí. Osobně té vody při sprchování vyplácám víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7022
14.12.14 12:53

@verulicek koupu denně myslím že koupání jednou za tri dny je nesmysl já bych také nešla spát neumytá…navíc tím děti snáze pochopily večerní režim, vykoupat napapat a spát :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
14.12.14 12:57

@mater každého názor..já malou koupu jednou za 3 dny - každodenní koupání dle mého narušuje přirozený film, který pokožku chrání. Dítě mi prozatím neleze ani neběhá, tak nevidím důvod častějšího koupání (její základní hygienu samozřejmě dodržuji i mimo koupání :P )

Ale nerada bych, aby se to tu zvrhlo na diskusi ohledně koupání a nekoupání. Zajímaly mě zkušenosti s touto přepážkou a tu prozatím nikdo z vás neměl. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure