Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jít na úřad a přepsat to. Snad jsi platila alespoň zákonné pojištění, protože úmrtím zaniklo.
Příspěvek upraven 18.08.20 v 14:52
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám dotaz s přepisem auta. V prosinci jsem zdědila auto ale ještě jsem ho nepřepsala. Nyní jsem zjistila že na přepis auta je 10 dní. Jak mám nyní postupovat? Přepíšou to ještě?
Jistě že ho přepíšou. Nech udělat evidenční kontrolu, vyplníš žádost a doložíš všechny dokumenty co k autu máš a hotovo.
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám dotaz s přepisem auta. V prosinci jsem zdědila auto ale ještě jsem ho nepřepsala. Nyní jsem zjistila že na přepis auta je 10 dní. Jak mám nyní postupovat? Přepíšou to ještě?
Jo, přepisou ho.. Max dostaneš 500 správní poplatek za prodlení.. Ale nikdy to nikdo moc neřešil..
Mam uplne stejnou situaci, i stejne prodleni, vsechno jsem vyridila dneska a bez problemu, neplatila jsem nic.
Teoreticky by mohli chtít zdůvodnění pozdního přepisu… případně vystavit nějakou drobnou pokutu ale v praxi dostaneš flastříček jen pokud Tě s autem, které není přepsané a případně nemá ani PR někde chytnou lítat. To nedělej, může to bolet a můžeš přijít o řidičák. Na úřadu problémy nebudou.