Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, budem kupovat novou kuchyň a máme s partnerem rozepri. Já chci hrozně moc vysoký lesk on chce cokoliv jiného. Jde o to, že si myslí že tam půjde všechno vidět a je to NEUDRŽITELNÉ ![]()
Je to pravda? Opravdu je to tak neúnosné? Máme dvě děti
(podle vás se rozhodneme, odpovedi Budem číst spolu
)
My mame bilou v lesku, 2 deti a asi mi brzo hrabne
porad opatlane, je na tom videt kazdy otisk jejich maleho prstiku
jsem otrok lesteni kuchyne, abych to nejak udrzela, tak bych musela mit uz minimalne pubertaky, kteri do kuchyne pachnou v nejvyšší nouzi. Příště jdu do dřeva ![]()
Ahoj, ja mam doma snad tu nejhorsi kombinaci BÍLÁ + VYSOKY LESK, bud musis privrit oci nebo porad nekde smrdlat hadrem
Ale kdyz je to nalesteny, nicemu se to nevyrovna.
Máme kuchyni v lesku a ta je na ní fakt vidět skoro vše. A navíc my nemáme asi ani moc kvalitní provedení, protože se to strašně snadno poškrábe… Jsme teda v nájmu, do své kuchyně bych to nechtěla…
My máme kombinace bila lesk a šedá mat a na tom matnem jsou otisky vidět daleko víc. Na lesklé skoro vůbec a taky se ten lesk líp umyva, z matneho to jde hůř…
My mame lesk v obyvaku na skrinkach a uplne mi to staci. Predstava, ze porad utiram i kuchyn, kde se po vsem saha vic, me desi. Staci, aby zasvitilo slunicko a od dveri vidis kazdou smouhu.
Taky mám kuchyň v bílým lesku a nic tam teda vidět není. Truhlář říkal, že nejhorší je černej lesk. ![]()
Ja jako profi uklizecka, tak to je to je to nejhorsi, co musim uklizet. Neda se tonporadne vylestit.
Vypada to teda nadherne, ale to uklizeni je opruz.
Takze vysoky lesk, ale uklizecku k tomu ![]()
Teda ja jsem asi divná, mam v bílém lesku kuchyň i obývák a jako jo, musí se to omývat, ale to přeci musíš jakýkoli nábytek po zásahu dětí, takový černý mat taky musí být na palici. To jedině ze by sis dala nějaký dekor kamene nebo nevím čeho, aby na tom nebylo nic vidět, Ja to tedy tak zle jako ostatní nevidím, bílý lesk mam na svislých stěnách, na samotné lince a ostrůvku mam šedý jakoby beton (ale je to dyha).
My máme kuchyň z Ikei, jestli je to vysoký lesk nevím, je lesklá, vanilková a je to naprosto v pohodě. Máme tři děti do 6let a tři kočky a žádnou velkou péči kuchyni nevěnuji a to jsem dost zaměřena na úklid a denně vařím. Zato vanilková dlažba v kuchyni a předsíni je peklo. Tu bych nejradši vzala sbíječkou. ![]()
Mam kuchyn od Hanaka, bila vysoky lesk, naprosto bezudrzbove, protoze jsem na to nanesla ochrannou nanovrstvu a nic nelestim, jen obcas jemne otru prachovkou.
Kuchyn je stejne stara jak nase dite (3,5) a vsechny jeho vyvojove stupne prezila bez ztraty kyticky. Obyvak stejny material, stejne postup.
Nema Eurona nejaky ten jejich cistic?
My vysoky lesk nemame. Na lesteni pouzivam ty vlhcene ubrousky do domacnosti. Kupujeme je v Lidlu.
My máme šedou lesklou a že bych ztoho byla nějak hotová, to vůbec. Máme ji cca 4 roky a já jsem pořád spokojená
Čistím ji akorát jarovou vodou s octem nic speciálního nepotřebuju a je pořád jak nová ![]()