Přeplatek plynu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.12.11 19:59

přeplatek plynu

omlouvám se za anonym,ale musím takhle, asi před 14 dny mi volali z RWE,kolik máme stav na plynoměru a já ji to nahlásila špatně, blbě to tam jde vidět, místo 72 jsem nahlásila 22 a dnes došel přeplatek přes 17000.Mám tam zavolat a říct jim to nebo si polepšit na Vánoce :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ?Je to blbé,nevím jak se mám zachovat.Partner to ještě neví.tak se ptám první tady.Předem děkuji za jakoukoliv odpověď.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Any11
8.12.11 20:01
Anonymní píše:
omlouvám se za anonym,ale musím takhle, asi před 14 dny mi volali z RWE,kolik máme stav na plynoměru a já ji to nahlásila špatně, blbě to tam jde vidět, místo 72 jsem nahlásila 22 a dnes došel přeplatek přes 17000.Mám tam zavolat a říct jim to nebo si polepšit na Vánoce :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ?Je to blbé,nevím jak se mám zachovat.Partner to ještě neví.tak se ptám první tady.Předem děkuji za jakoukoliv odpověď.

Pristi rok (pri dalsim odectu) zaplatis o to vic… takze bych nahlasila. ;)

• Citovat
  • Upravit
30309
8.12.11 20:02

Toz to mas snadne:kdyz si to ted nechas,o tech 17tis budete platit dalsi vyuctovani.Tak dobre zvaz/i kdyz lakave to je,to zas jo/ :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
8.12.11 20:03

kdyz si ted prilepsis tak ti jeste snizi zalohy…a pristi rok se nedoplatis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
8.12.11 20:04

To mě také napadlo jako první. Příští rok to budou odečítat a ty zaplatíš +17000 a jestli zdraží plyn, tak ještě víc. Takže bych zavolala a prostě se nahlásila. Stejně je divné, že to zjišťují po telefonu, u nás odečítá paní přímo od nich na měřáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325

Rozhodně nahlásit,protože příští rok byste se nedoplatili a za to to nestojí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310

Jak píšou holky, příští rok budeš mít o to víc nedoplatek, nebo na to přijdou sami podle toho co máte za tarif a na co plyn používáte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
8.12.11 20:05

Presne jak pisou holky..Pristi rok zaplatis o tolik vic a navic ti jeste snizi zalohy na uplne minimum pri takovem preplatku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
Laaja píše:
To mě také napadlo jako první. Příští rok to budou odečítat a ty zaplatíš +17000 a jestli zdraží plyn, tak ještě víc. Takže bych zavolala a prostě se nahlásila. Stejně je divné, že to zjišťují po telefonu, u nás odečítá paní přímo od nich na měřáku.

U nás stačí poslat SMS a nebo nechat lístek na dveřích ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

díky, zítra tam zavolám.

• Citovat
  • Upravit
30300

Já bych jim to vrátila hned. Při příštím vyúčtování byste to stejně platili a co kdyby na to zrovna nebylo. A nechápu, že dělají odečty po telefonu, u nás si vždy přijedou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
8.12.11 20:07

oni chodi vsude osobne…ale kdyz nejste doma a vite ze prijdou tak staci nechat listecek nebo zavolat…oni aji nechaji listek kdyz nenapisete ze mate zavolat stav tam a tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.11 20:22

u nás chodí málo spíše volají,možná kdyby došli osobně nic by se takového nestalo.Jo a volala jsem tam, vzali to jako reklamaci a pošlou novou fakturu a jiné datum splatnosti,pak dám vědět kolik byla částka. Díky moc za odpovědi.M

• Citovat
  • Upravit
30309
8.12.11 20:33
Anonymní píše:
u nás chodí málo spíše volají,možná kdyby došli osobně nic by se takového nestalo.Jo a volala jsem tam, vzali to jako reklamaci a pošlou novou fakturu a jiné datum splatnosti,pak dám vědět kolik byla částka. Díky moc za odpovědi.M
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.11 19:38

já tam volala zrovna toho 8.12. tak pošlou novou fakturu, až dorazí dám vědět kolik to bude tentokrát,jestli nedoplatek nebo přeplatek.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný