Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Anonymní píše:
omlouvám se za anonym,ale musím takhle, asi před 14 dny mi volali z RWE,kolik máme stav na plynoměru a já ji to nahlásila špatně, blbě to tam jde vidět, místo 72 jsem nahlásila 22 a dnes došel přeplatek přes 17000.Mám tam zavolat a říct jim to nebo si polepšit na Vánoce![]()
![]()
![]()
![]()
?Je to blbé,nevím jak se mám zachovat.Partner to ještě neví.tak se ptám první tady.Předem děkuji za jakoukoliv odpověď.
Pristi rok (pri dalsim odectu) zaplatis o to vic… takze bych nahlasila. ![]()
Toz to mas snadne:kdyz si to ted nechas,o tech 17tis budete platit dalsi vyuctovani.Tak dobre zvaz/i kdyz lakave to je,to zas jo/ ![]()
kdyz si ted prilepsis tak ti jeste snizi zalohy…a pristi rok se nedoplatis.
To mě také napadlo jako první. Příští rok to budou odečítat a ty zaplatíš +17000 a jestli zdraží plyn, tak ještě víc. Takže bych zavolala a prostě se nahlásila. Stejně je divné, že to zjišťují po telefonu, u nás odečítá paní přímo od nich na měřáku.
Rozhodně nahlásit,protože příští rok byste se nedoplatili a za to to nestojí…
Jak píšou holky, příští rok budeš mít o to víc nedoplatek, nebo na to přijdou sami podle toho co máte za tarif a na co plyn používáte ![]()
Presne jak pisou holky..Pristi rok zaplatis o tolik vic a navic ti jeste snizi zalohy na uplne minimum pri takovem preplatku.
Laaja píše:
To mě také napadlo jako první. Příští rok to budou odečítat a ty zaplatíš +17000 a jestli zdraží plyn, tak ještě víc. Takže bych zavolala a prostě se nahlásila. Stejně je divné, že to zjišťují po telefonu, u nás odečítá paní přímo od nich na měřáku.
U nás stačí poslat SMS a nebo nechat lístek na dveřích ![]()
Já bych jim to vrátila hned. Při příštím vyúčtování byste to stejně platili a co kdyby na to zrovna nebylo. A nechápu, že dělají odečty po telefonu, u nás si vždy přijedou.
oni chodi vsude osobne…ale kdyz nejste doma a vite ze prijdou tak staci nechat listecek nebo zavolat…oni aji nechaji listek kdyz nenapisete ze mate zavolat stav tam a tam.
u nás chodí málo spíše volají,možná kdyby došli osobně nic by se takového nestalo.Jo a volala jsem tam, vzali to jako reklamaci a pošlou novou fakturu a jiné datum splatnosti,pak dám vědět kolik byla částka. Díky moc za odpovědi.M
Anonymní píše:
u nás chodí málo spíše volají,možná kdyby došli osobně nic by se takového nestalo.Jo a volala jsem tam, vzali to jako reklamaci a pošlou novou fakturu a jiné datum splatnosti,pak dám vědět kolik byla částka. Díky moc za odpovědi.M
já tam volala zrovna toho 8.12. tak pošlou novou fakturu, až dorazí dám vědět kolik to bude tentokrát,jestli nedoplatek nebo přeplatek.
omlouvám se za anonym,ale musím takhle, asi před 14 dny mi volali z RWE,kolik máme stav na plynoměru a já ji to nahlásila špatně, blbě to tam jde vidět, místo 72 jsem nahlásila 22 a dnes došel přeplatek přes 17000.Mám tam zavolat a říct jim to nebo si polepšit na Vánoce
?Je to blbé,nevím jak se mám zachovat.Partner to ještě neví.tak se ptám první tady.Předem děkuji za jakoukoliv odpověď.