Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já teda ten ocet zkoušela na tričko, ale nezabralo to. Nebo jsem to dělala špatně.
Mě nejde o to praní, to klidně vyperu v ruce a zvlášť, ale jde o to, že já budu celá modrá od nich
![]()
namočit s octem a pak vyprat..mě to zabralo.. ze zač. jsem z toho měla modré spodní prádlo ![]()
1miss1 píše:
Mě nejde o to praní, to klidně vyperu v ruce a zvlášť, ale jde o to, že já budu celá modrá od nich![]()
jo promiň, jsem blbě četla
No tak takový džíny bych si vůbec nekoupila když barví na kůži
letěly by do koše
Njn byly pěkný a levný
třeba to zabere ten ocet ![]()
verenika píše:1miss1 píše:jo promiň, jsem blbě četla
Mě nejde o to praní, to klidně vyperu v ruce a zvlášť, ale jde o to, že já budu celá modrá od nich![]()
No tak takový džíny bych si vůbec nekoupila když barví na kůži
![]()
![]()
letěly by do koše
otázka je, jestli se ti po té lázni v octu nerozpadnou
ale držím palce, aby ne. ten ocet by měl zabrat. Běžně se používá jako ustalovač barvy při domácím barvení.
nozu píše:
otázka je, jestli se ti po té lázni v octu nerozpadnouale držím palce, aby ne. ten ocet by měl zabrat. Běžně se používá jako ustalovač barvy při domácím barvení.
možná by to byla nejlepší varianta, protoze by zakladatelka nedostavala kuzi nejaky sajrajty v kterych to v cine barvili
Nechápu jakým „svinstvem“ je to barvený
v normálním obchodě nemůžu za rozumnou cenu takový najít ![]()
hele, já bych se fakt dost bála nějak vyrážky nebo kožních problémů. kdo ví, čím to barvili… pokud to nepřestane pouštět, tak bych je fakt vyhodila a nebo zkusila vrátit.
No pred chvílí jsem byla v pračce uplně ale uplně modrá voda, hnus…
Ahoj holky,
koupila jsm si dnes tmavě modré rifle u tamanů. Mám od nich úplně modré ruce jak jsem si je zkoušela. Máte někdo radu jak odstranit to barvení nebo alespon zmírnit? Slyšela jsem něco o octě, ale nevím… Děkuju