Přeplatek za vodu - vyplacení

alli_li
2.4.14 07:35

Přeplatek za vodu - vyplacení

Ahoj vsem,

Chtrla jsem se jen zeptat kdy chodi od vyuctovani preplatek za vodu (konkr. Prazske vodarny)

Jde mi o to, ze mame preplatek kolem 1.700,– kc. Bydlime v pronajmu a tudiz je voda psana na majitele domu. Vyuctovani nam predal uz kolem 10.2 ale preplatek nikde - opravdu jim to trva 2 mesice nez to vodarny vrati?
Na vyuctovani je napsano, ze penize vrati slozenkou.
Dekuji moc :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101683
2.4.14 07:40

@alli_li Tak pokud je to psané na majitele, tak vám to bude vracet on a tedy celkem nezáleží na tom, kdy to vrátí vodárny. A jinak automaticky nevrací, nechávají to do záloh, po požádání to přišlo do týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
2.4.14 07:44

On nam rikal, ze az prijde ta slozenka, tak nam to hned vrati. Tak ja se ho zeptam jestli neni potreba o to zazadat. Ale v papirech ve vyuctovani nic takove nepisi - jen vetu, ze preplatek Vam bude vyplacen slozenkou.

• Citovat
  • Upravit
9318
2.4.14 07:58

Nejsem z prahy, ale vyuctovani doslo v unoru. je tam psano ze cekaji mesic na reklamace a pak odesilaji penize. letos byli hned v breznu zacatkem. loni az konec dubna, nekdo daval reklamaci tak se to protahlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
2.4.14 08:25

Vyúčtování nám přišlo minulý týden, na vrácení přeplatků mají čas až do července :roll: Ale nejsem z Prahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
2.4.14 08:34

@petrul To si davaji docela velkou lhutu na vyplaceni :-( No tak uvidim, ja ze ani nikde nepisou lhutu vyplaceni - pocitala jsem tech 30 dni - tak asi maji delsi lhutu :-(

• Citovat
  • Upravit
101683
2.4.14 09:54

@alli_li Tak jsem vyhrabala tu fakturu a taky na ni bylo uvedeno, že budou vracet přeplatek složenkou… ale pak mi ho poslali převodem na účet po mé žádosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný