Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@alli_li Tak pokud je to psané na majitele, tak vám to bude vracet on a tedy celkem nezáleží na tom, kdy to vrátí vodárny. A jinak automaticky nevrací, nechávají to do záloh, po požádání to přišlo do týdne.
On nam rikal, ze az prijde ta slozenka, tak nam to hned vrati. Tak ja se ho zeptam jestli neni potreba o to zazadat. Ale v papirech ve vyuctovani nic takove nepisi - jen vetu, ze preplatek Vam bude vyplacen slozenkou.
Nejsem z prahy, ale vyuctovani doslo v unoru. je tam psano ze cekaji mesic na reklamace a pak odesilaji penize. letos byli hned v breznu zacatkem. loni az konec dubna, nekdo daval reklamaci tak se to protahlo
Vyúčtování nám přišlo minulý týden, na vrácení přeplatků mají čas až do července
Ale nejsem z Prahy
@petrul To si davaji docela velkou lhutu na vyplaceni
No tak uvidim, ja ze ani nikde nepisou lhutu vyplaceni - pocitala jsem tech 30 dni - tak asi maji delsi lhutu ![]()
@alli_li Tak jsem vyhrabala tu fakturu a taky na ni bylo uvedeno, že budou vracet přeplatek složenkou… ale pak mi ho poslali převodem na účet po mé žádosti.
Ahoj vsem,
Chtrla jsem se jen zeptat kdy chodi od vyuctovani preplatek za vodu (konkr. Prazske vodarny)
Jde mi o to, ze mame preplatek kolem 1.700,– kc. Bydlime v pronajmu a tudiz je voda psana na majitele domu. Vyuctovani nam predal uz kolem 10.2 ale preplatek nikde - opravdu jim to trva 2 mesice nez to vodarny vrati?
Na vyuctovani je napsano, ze penize vrati slozenkou.
Dekuji moc