Stížnost na restauraci v domě

Anonymní
29.3.14 21:55

stiznost na restauraci v dome

Ahoj holky, predem omluva za anonym, ale svet je maly, znate to :) jdu k vam pro radu, bydlime bohuzel v prvnim patre v dome, kde je v prizemi takova radobyrestaurace, ja tam nechodim, cas se tam zasekl nekde v hluboke totalite, nicmene sve stamgasty zrejme ma. Pres tyden je to celkem v pohode, maji otevreno do deseti a vetsinou konci i o neco driv, ale vikendy jsou katastrofalni, to sice ofiko maji taky do deseti, ale vysedavaji tam na muj vkus dlouho, no pred ditetem by mi to dlouho asi neprislo, ale ted kdyz jsem vdecna za kazdou moznost jit spat, je i ta pulnoc, pul jedna dlouho :zed: uz nekolikrat jsem tam volala a prosila aspon o vypnuti hudby, ktera tim ztichlym barakem fakt duni, ze je slyset kazdy vrznuti zidle a hlasity hovory, s tim jsem se uz trochu smirila, ale ta hudba me sejri. Moc ucinku to nemelo, kazdy patek jedem nanovo, provozni hospody reakce zadna a majitel objektu je zrejme rad, ze tu diru vubec ma komu pronajmout. Kam poslat stiznost, na obecni urad, na mestskou policii, ci na jiny urad? Sice si prijdu trochu jako hysterka, ale ono je to fakt ubijejici, chcete spat a misto toho vam v hlave „vibruji bubny“. No a moje stiznosti smerovane do restaurace se miji ucinkem. Dite mi nastesti spi i pri tom bordelu, jde spis o me. V lete tu navic bude zahradka a ja bych byla rada, kdyby se proste v ramci sousedskych vztahu naucili po desate aspon vypinat hudbu a trochu se krotit v zabave. Vim, ze s opilyma lidma to je potiz, ale i tak, ten nocni klid plati snad pro vsechny. Prosim rady ohledne stehovani mi nepiste, ted to neprichazi v uvahu :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36504
29.3.14 21:59

Míru hluku měří hygienická stanice, dále poslat stížnost na živnostenský úřad, petice nájemníků také bude platná. Rovněž opakovaně volat městskou policii, o každém výjezdu musí sepsat záznam, je to evidované. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.14 22:00

Měli jsme to podobné, restaurant na vsi přes silnici.
Volala jsem policajty, bylo to k ničemu.
Sice tam dojeli, poučili je, ale jak odjeli bylo to na novo.
Pak jsem se i bála chodit po vsi.

Naštěstí zkrachovali.

omlouvám se za anonym. svět je malý :roll:
M.

• Citovat
  • Upravit
36504
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308

Držím palce, abys s tím něco zmohla. Jeden čas jsme taky bydleli nad zařízením, kde se do noci popíjelo a slavilo a byla to hrůza děs a to jsem ani neměla malé dítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
29.3.14 22:01

Me jen napada pokazde zavolat policii kvuli ruseni nocniho klidu. „Za mlada“ jsme chodili do hospody, ktera byla mezi panelakama a lide si take stezovali na hudbu. Vim, ze parkrat prisla policie, pak nasledovala pokuta a od te doby se ta hudba, po desate hodine, hooodne tlumila ;) Nic vic me ted nenapada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
29.3.14 22:08

Zkusila bych hygienu, myslím, že ti jsou zodpovědní za měření hluku a podle toho pak pokuty a další řešení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.14 22:13

@Burj Chalifa diky cetla jsem si to, jen si nejsem jista, zda ma mereni hluku ucinek, ztlumit hudbu pred merenim by je asi urcite napadlo a diskoteka to neni. Tu mestskou policii uz jsem nekolikrat chtela volat, ale nechtelo se mi do toho, tak ti asi budu muset delat a kdyz dojedou po nekolikate, snad jim to dole v hospode dojde no…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.3.14 22:16
@Anonymní píše:
@Burj Chalifa diky cetla jsem si to, jen si nejsem jista, zda ma mereni hluku ucinek, ztlumit hudbu pred merenim by je asi urcite napadlo a diskoteka to neni. Tu mestskou policii uz jsem nekolikrat chtela volat, ale nechtelo se mi do toho, tak ti asi budu muset delat a kdyz dojedou po nekolikate, snad jim to dole v hospode dojde no…

jen se připrav, že když je budeš volat, musíš uvést své jméno a adresu
a většinou pak volají zpátky, aby ti řekli jak to dopadlo ;)

anonym M.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.3.14 22:24
@Anonymní píše:
jen se připrav, že když je budeš volat, musíš uvést své jméno a adresu
a většinou pak volají zpátky, aby ti řekli jak to dopadlo ;)anonym M.
to ja vim, uz jsem parkrat volala na pohotovost, policii i hasice, takze vim, ze musim nahlasit jmeno a kontakt a hlavne oni vidi cislo a muzou si to zjistit :D
  • Citovat
  • Upravit
36504
29.3.14 22:31

Jen trvalá buzerace je naučí dodržování pravidel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.14 22:33

Taky jsme to tak meli ;) Je to tam tak doposud a my uz jsme 5 let odtamtud :)
Jo a ty zahradky, no hruza :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.3.14 22:33

@Burj Chalifa ach ja to nemam v povaze, porad se se vsemi snazim vyjit po dobrym a furt se mnou taky nekdo zameta :mrgreen: no nemam na vyber…

• Citovat
  • Upravit
15575
29.3.14 22:34

Jakoze 5 let odstehovany :) Anonym z 22:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
29.3.14 22:34
@Anonymní píše:
@Burj Chalifa ach ja to nemam v povaze, porad se se vsemi snazim vyjit po dobrym a furt se mnou taky nekdo zameta :mrgreen: no nemam na vyber…

No tak potom si nestěžuj a trp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný