Vonné oleje do pračky

259
29.3.14 10:27

vonné oleje do pračky

Ahoj,

přidáváte někdo vonné olejíčky do pračky? jestli se tu někdo takový najde, jak dlouho vydrží v prádle vonět? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16986
29.3.14 10:32

@Veverkaaa ja vydrzim v pradle vonet dlouho :-) Zert, take me to zajima, a take kolik a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
29.3.14 10:35

@AniNevim :D ani jsem si nevšimla, jak jsem to blbě napsala :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
29.3.14 10:36

Nač olej? Vždyť prádlo voní už i tak dost po přidání aviváže… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
29.3.14 10:41
@Sonreir píše:
Nač olej? Vždyť prádlo voní už i tak dost po přidání aviváže… :think:

aviváž se právě vynechává
známá to dělala, poměry nevím přesně, povídala „tak od oka pár kapek“. :lol:, to miluju takovýhle návody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
29.3.14 10:43
@Sonreir píše:
Nač olej? Vždyť prádlo voní už i tak dost po přidání aviváže… :think:

ja treba kvuli ekzemu malickeho nedavam avivaz…

@Veverkaaa to znam - tezka sobotni rana :P :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
29.3.14 10:52

Já nesnáším, jak je po aviváži prádlo úplně slizké. Zkoušela jsem čistý tea tree oil a není to špatné. Má to i přirozeně dezinfekční účinky. Ale že by to nějak silně vonělo i po uschnutí prádla, to ne. Někdo dává pár kapek kvalitního éterického oleje, co se normálně používá i do arolampy. S tím ale nemám zkušenost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1073
29.3.14 10:57

Tak kdysi jsem dávala do posledního máchání plínek deci octa a k tomu asi 4 kapky levandule, nebo tea tree.
Ocet vždy vyprchal…

Nyní rozmíhám většinou citron + levanduli v deci vody, do ručníků zase ocet /aby sály../a akpek? Asi 4 - 6 celkově..
Když suším venku ale, tak vyčichne a voní venkem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
29.3.14 11:28

Ahojky to jsou nejake spesl oleje do pracky? Avivaz nesnasim a i kdyz susicka pradlo nadycha a voni po prasku, tak nevydrzi vonet dlouho.:(
Budu nakukovat ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
29.3.14 11:38

Zkoušela jsem normální přírodní olej do aromalampy asi 5 kapek do přihrádky na aviváž a po vyprání to není vůbec cítit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3148
29.3.14 11:56

To me taky zajímá. Avivaz nesnáším. Přijde mi, ze v poslední době všechny smrdí takvym secondhand oderem. Jediná, co mo nevadí je Quanto řecké květy a ta se nedá sehnat :@ když nedám avivaz, tak pradlo voní neutrálně, ale některý věci do avivaze dat musím kvůli statické elektrine. Ale nechci z něj cítit ten oder avivaze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
29.3.14 12:06

Zajímavé téma, budu sledovat řady zkušených. Nějaký odkaz by nebyl? Co, kde, za kolik? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
29.3.14 12:09

Taky budu sledovat. Zkoušela jsem místo aviváže ocet, což se mi osvědčilo, ručníky dokonce lépe sajou, ale chci prádlo voňavý jako po lenoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
29.3.14 12:11
@lleennttiillkkaa píše:
Taky budu sledovat. Zkoušela jsem místo aviváže ocet, což se mi osvědčilo, ručníky dokonce lépe sajou, ale chci prádlo voňavý jako po lenoru.

Presne, miluju lenor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
29.3.14 12:39

Ted me napadlo kam ten olej kapete? Do pracky na pradlo, nebo do prihradky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný