Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@jakuve píše:Presne, miluju lenor
@lleennttiillkkaa píše:
Taky budu sledovat. Zkoušela jsem místo aviváže ocet, což se mi osvědčilo, ručníky dokonce lépe sajou, ale chci prádlo voňavý jako po lenoru.
Já to prostě nechápu, vždyť to strašně smrdí
Jako aviváž používám, ale Lenor nemůžu ani cítit
Vždycky jak dostanu třeba po někom oblečení na děcka atd.. všechno vyprat, všichni používají Lenor
![]()
- zkoušela jsem Tea tree, ale nějaký efekt jsem nezaznamenala.
@Pipet já mám ráda lenor, protože vydrží vonět dlouho a vybírám si vůně, který mi voněj no ![]()
Aviváž jsem nikdy nepoužila, jedu od začátku na octu. ze začátku jsem používala éterické oleje (asi 5 kapek do octa), protože jsem měla strach, že bude manžel ocet cítit a nadávat. ale tak jak vyprchal ocet, vyprchaly i olejíčky. teď už je nepřidávám a prádlo voní lehce po prášku nebo mýdlovém slizu, podle toho v čem jsem zrovna prala.
intenzita vůně aviváže mi naprosto nechybí. zvykla jsem si jen na velmi slabé navonění. a třeba projít v obchodě uličkou s pracími prášky je pro můj nos vyloženě utrpení.
A když je to olej, nemůže zůstat na prádle skvrna? Jinak taky jsem o tom uvažovala, ale co mám rok a kousek novou pračku, nechci si jí za. írat ničím, co není nezbytný (milášek, no
), takže používám jen prášek nebo gel. Navíc mi u aviváže vadilo, jak to prádlo bylo měkký, evokovalo mi to, že je použitý. Nejradši mám pěkně naškrobený ručníky, co div neservou kůži ![]()
Pipet** píše:
Já to prostě nechápu, vždyť to strašně smrdíJako aviváž používám, ale Lenor nemůžu ani cítit
Vždycky jak dostanu třeba po někom oblečení na děcka atd.. všechno vyprat, všichni používají Lenor
![]()
- zkoušela jsem Tea tree, ale nějaký efekt jsem nezaznamenala.
Tak mne voni asi jen dva druhy Lenoru, ne každý. Já zase nesnesu Silan
Každé voní něco jineho ![]()
Lepší je nakapat hydrolát s nějakou příjemnou vůní (růže, levandule… do žehličky při žehlení, pak prádlo příjemně voní.