Vonné oleje do pračky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24798
29.3.14 13:06
@jakuve píše:
@lleennttiillkkaa píše:
Taky budu sledovat. Zkoušela jsem místo aviváže ocet, což se mi osvědčilo, ručníky dokonce lépe sajou, ale chci prádlo voňavý jako po lenoru.
Presne, miluju lenor :)

Já to prostě nechápu, vždyť to strašně smrdí :mrgreen: Jako aviváž používám, ale Lenor nemůžu ani cítit :mrgreen: Vždycky jak dostanu třeba po někom oblečení na děcka atd.. všechno vyprat, všichni používají Lenor :poblion: :lol:

- zkoušela jsem Tea tree, ale nějaký efekt jsem nezaznamenala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
29.3.14 13:10

@Pipet já mám ráda lenor, protože vydrží vonět dlouho a vybírám si vůně, který mi voněj no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
29.3.14 13:10

Aviváž jsem nikdy nepoužila, jedu od začátku na octu. ze začátku jsem používala éterické oleje (asi 5 kapek do octa), protože jsem měla strach, že bude manžel ocet cítit a nadávat. ale tak jak vyprchal ocet, vyprchaly i olejíčky. teď už je nepřidávám a prádlo voní lehce po prášku nebo mýdlovém slizu, podle toho v čem jsem zrovna prala.
intenzita vůně aviváže mi naprosto nechybí. zvykla jsem si jen na velmi slabé navonění. a třeba projít v obchodě uličkou s pracími prášky je pro můj nos vyloženě utrpení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
29.3.14 14:23

A když je to olej, nemůže zůstat na prádle skvrna? Jinak taky jsem o tom uvažovala, ale co mám rok a kousek novou pračku, nechci si jí za. írat ničím, co není nezbytný (milášek, no :roll: ), takže používám jen prášek nebo gel. Navíc mi u aviváže vadilo, jak to prádlo bylo měkký, evokovalo mi to, že je použitý. Nejradši mám pěkně naškrobený ručníky, co div neservou kůži :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
29.3.14 19:47
Pipet** píše:
Já to prostě nechápu, vždyť to strašně smrdí :mrgreen: Jako aviváž používám, ale Lenor nemůžu ani cítit :mrgreen: Vždycky jak dostanu třeba po někom oblečení na děcka atd.. všechno vyprat, všichni používají Lenor :poblion: :lol:- zkoušela jsem Tea tree, ale nějaký efekt jsem nezaznamenala.

Tak mne voni asi jen dva druhy Lenoru, ne každý. Já zase nesnesu Silan :nevim: Každé voní něco jineho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.5.19 14:58

Jsou i eko avivaze a zvlast i pro deti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.20 19:56

Lepší je nakapat hydrolát s nějakou příjemnou vůní (růže, levandule… do žehličky při žehlení, pak prádlo příjemně voní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný