Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Máme obyčejnou domácí micnu, ale je opravdu drobonká, její asi půl roku a když se porovná s 3 měsíčním kotětem jsou skoro stejní
takže si myslím že o moc neporoste a jak tu byla ještě řeč o těch špuntech na zavírání, asi bych zvolila z těch přepravek tu PET FLY je docela malá a do letadla se určitě vejde ![]()
Ale pozor, ta PET FLY nemá otvírání z vrchu. Těma okýnkama kočku ven nevytáhneš. Já jsem musela kočky vytáhnout z přepravky. Přepravku do rentgenu a já s kočkou projít rámem.
@Arome pes píše:
Ale pozor, ta PET FLY nemá otvírání z vrchu. Těma okýnkama kočku ven nevytáhneš. Já jsem musela kočky vytáhnout z přepravky. Přepravku do rentgenu a já s kočkou projít rámem.
to jako myslíš, že když jí tam jednou zavřeš, tak už jí nedostaneš ven?
my máme skoro stejnou a kočku vyndáme bez problémů
@Arome pes píše:
Teď koukám, že ta malá ani otvírání z vrchu nemá.
A co koupit tu samou PET FLY ale 2kb http://www.kralovstvi-zvirat.cz/…-pet-fly-2kb ta už otvírání z vrchu má, sice malé ale kočku tak aspoň můžu „vyšťouchnout“ z přepravky ven
@Elíšáček píše:
A co koupit tu samou PET FLY ale 2kb http://www.kralovstvi-zvirat.cz/…-pet-fly-2kb ta už otvírání z vrchu má, sice malé ale kočku tak aspoň můžu „vyšťouchnout“ z přepravky ven
ale zase je zbytěčné pro mě kupovat velkou za větší peníze když mám malou micinu… to jáí asi radši budu tahat ven z boku ![]()
Tu větší zase nedáš pod sedadlo v letadle. (teda myslím) už si ty rozměry moc nepamatuji.
@Arome pes píše:
Tu větší zase nedáš pod sedadlo v letadle. (teda myslím) už si ty rozměry moc nepamatuji.
Tak to si radši zaplatim další sedadlo než abych dala kočindu do nadkladovýho prostoru, chudák zvířata tam s toho museji bejt vystresovany
Tak já mám zkušenost jak v letadle se mnou, tak v prostoru pro zvířata. Cestovala jsem i s labradorem a u mých miláčků to bylo na stejno. Reagovali na cestu stejně když byli se mnou, nebo dole v letadle. Stejně by jsi jí měla dát tabletu na uklidnění, některé aerolinky to vyžadují. Já kocourovi už nedávám, protože je kliďas, ale když jsem nevěděla jak bude reagovat, tak jsem si nechala od veterináře tablety dát.
@Arome pes píše:
Tak já mám zkušenost jak v letadle se mnou, tak v prostoru pro zvířata. Cestovala jsem i s labradorem a u mých miláčků to bylo na stejno. Reagovali na cestu stejně když byli se mnou, nebo dole v letadle. Stejně by jsi jí měla dát tabletu na uklidnění, některé aerolinky to vyžadují. Já kocourovi už nedávám, protože je kliďas, ale když jsem nevěděla jak bude reagovat, tak jsem si nechala od veterináře tablety dát.
někde jsem četla že je u nějakých koček zapotřebí i kapičky do uší aby zmírnili tlak
Tema dirama u pet-fly ji nevytahnete…to je dira tak na ruku a druha je schranka na veci. Ale kdyztak se kazda prepravka plastova da otevrit tak, ze odklopite celou tu horni pulku. Hodne lidi to u veterinare tak dela. Pak se da zase celkem rychle slozit. Kapicky do usi u kocky nejsou potreba. To cestovani zvladaji celkem dobre. Pokud mate drobecka tak bych asi doporucila tu pet-fly 1. to bude stacit.
S tema sedativama bych byla optrna…kazda kocka na to reaguje jinak. Nekdy se stane, ze misto toho aby se zklidnila, tak jeste vic vyvadi, jak se brani te sedaci. Kdyztak bych to zkusila jeste pred odletem. A nebo jsou na trhu i prirodni preparaty…treba Relaxis nebo od Alavisu.
Tak děkuju, asi fakt pujdu do té pet fly 1. zdá se mi nejlepší nejen s tím otvíráním, ale zaujalo mě i že se na ní dá dokoupit popruch přes rameno a kolečka! A naší Vatičce to bude určitě stačit, je opravdu drobonká
@Elíšáček píše:
Tak děkuju, asi fakt pujdu do té pet fly 1. zdá se mi nejlepší nejen s tím otvíráním, ale zaujalo mě i že se na ní dá dokoupit popruch přes rameno a kolečka! A naší Vatičce to bude určitě stačit, je opravdu drobonká
Taky si myslím, že to bude nejlepší volba. Popruh na rameno je super, ten doporučuju. Kočička je nádherná…