Delfíni v Praze

radulkap
16.12.12 12:40

Delfíni v Praze

Zdravím, tak mi přišla před pár dny do e-mailu reklama na cirkus delfínů v Praze, tak jsem hned objednala koupání, protože to je můj životní sen, koupat se s nimi, u moře to bohužel vždy stálo kolem 100EUR a já ještě trpěla ekzémy, takže to nešlo, ale tuhle příležitost si ujít nenechám, jen teda jsem nepochopila to focení, ti co jdou na představení, se potom můžou vyfotit s delfínem za 350Kč, ale u koupání s delfíny tam není jak je to s focením, nebo dokonce i kamerováním, chci si svůj splněný životní sen zdokumentovat, nevíte někdo jak to tedy je? Chystáte se na tu akci taky?

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
2183
16.12.12 13:05

Chudáci delfíni :roll: já bych tohle teda nepodporovala :think:

• načítám...
1147
16.12.12 13:05

Mně o té akci říkal partner. Prý za 7 minut koupání s delfíny chtějí 1700Kč!!! 8o 8o :poblion: Trošku předražené, ne?

• načítám...
radulkap
16.12.12 13:10

Tak já mám doma psa, takže to beru jak se psem, ten taky rád dělá triky a baví ho to, tak toho delfína taky, pes by ve volné přírodě umřel a delfína v moři někdo sežral… jojo 1700, v Turecku za to chtěli 3000Kč a to by to bylo myslím jen tak na 5 minut. Splnění životního snu za 1700Kč je pro mě docela málo.

• Upravit
1307
16.12.12 13:13

Nechci kazit tvé nadšení a přeju ti, ať si to užiješ :)
jenom to srovnání se psem mi trošku nesedí…myslím si, že je to rozdíl
a hlavně by mě zajímalo, jak delfíni snášejí ty převozy, podle mě to pro
ně musí být dost stresující…

• načítám...
2183
16.12.12 13:14
@radulkap píše:
Tak já mám doma psa, takže to beru jak se psem, ten taky rád dělá triky a baví ho to, tak toho delfína taky, pes by ve volné přírodě umřel a delfína v moři někdo sežral… jojo 1700, v Turecku za to chtěli 3000Kč a to by to bylo myslím jen tak na 5 minut. Splnění životního snu za 1700Kč je pro mě docela málo.

si děláš p..el? :roll: jak můžeš srovnávat psa a delfína? Delfín se nedá domestifikovat a v zajetí příšerně trpí. Chtělo by si o tom něco přečíst. Za mě je tohle absolutní hnus a kdyby byli všichni lidi normální a nepodporovali to, žádné delfíní cirkusi by nebyli :roll:

• načítám...
radulkap
16.12.12 13:15

Mně to přijde úplně stejný, ti delfíni by se na ty triky vykašlali, kdyby je to nebavilo, ale když ví, že dostanou odměnu a pochvalu tak se jim to líbí, stejně jako psům, i psy někteří lidi tahají po ČR na dovolenou, někteří i letadlem, bohužel lidi jsou zlí, taky je mi těch delfínů při převozu líto, ale kvůli tomu si přece neodepřu, něco co si přeju už snad 15 let:o(

• Upravit
1147
16.12.12 13:17

Teda, taky je to můj sen..ale nepředstavuju si to tak, že mi ty vystresované delfíny někdo přiveze až pod nos a já se s nima 7 minut vykoupu..A po mně půjde další a další člověk. To podle mě pak ztrácí to kouzlo a já bych si to takhle prostě neužila :think:
A já těch 1700 sice mám, ale za 7 minut komerčního prodeje, kdy na tom chtějí vydělat hlavně co nejvíc peněz, by mi těch peněz přišlo i líto.

• načítám...
radulkap
16.12.12 13:19

Tak to mně to zase nevadí a o zážitek mě to neochudí, ono kde člověk se jde koupat s delfíny a po něm nikdo nejde a je to ještě k tomu zadarmo, jedině někde kde jen letět tam bude stát X desítek tisíc a když je tu možnost, že stačí jet jen 2 hodinky autem, tak proč ne, čekala jsem, že se tohoto dočkám až bůh ví za kolik let a nakonec mě od toho dělí jen 4 měsíce

Příspěvek upraven 16.12.12 v 13:20

• Upravit
2183
16.12.12 13:20

Hm tak to jo, ono je to určitě hrozně baví :poblion: bože bože. No nic. Já se o delfíny celý život dost zajímala, tak o nich něco vim. A můžu ti říct, že je to pro ně nejvyšší stupeň týrání.

• načítám...
1307
16.12.12 13:21
@suwari píše:
Teda, taky je to můj sen..ale nepředstavuju si to tak, že mi ty vystresované delfíny někdo přiveze až pod nos a já se s nima 7 minut vykoupu..A po mně půjde další a další člověk. To podle mě pak ztrácí to kouzlo a já bych si to takhle prostě neužila :think:
A já těch 1700 sice mám, ale za 7 minut komerčního prodeje, kdy na tom chtějí vydělat hlavně co nejvíc peněz, by mi těch peněz přišlo i líto.

zcela souhlasím :potlesk: :palec:

• načítám...
2282
16.12.12 13:24

No, co na to rict, srovnavat psy a delfiny je podle me trochu mimo :nevim: Je mi jich lito, urcite z vystupovani v cirkuse radost nemaji…

Sny se maji plnit, ale nevim jestli bych z tohohle mela radost, jit si pohrat s delfinem zavrenym v akvariu

• načítám...
radulkap
16.12.12 13:25

Mně kdyby někdo týral, tak ho pokoušu, což by napadlo i toho delfína, ale když to zatím neudělal, asi mu to tak moc nevadí.. to je jedno prostě tak je to se všemi zvířaty co jsou u nás doma tedy v zajetí… stejně tak s těma děckama, lidi si je pořizují ikdyž ví, že dětství prosedí u počítačů, chudý děcka jsou šikanování ve školách, od malička budou mít mobil, někteří chudáci přijdou o tatínka nebo o maminku, prostě lehce budou mít dětství k hov** a stejně si je lidi pořizují, ikdyž ví, že není těžký jim ten život, který jim dali můžou lehce zničit, jen proto že " oni chtěli", bezcitný je vlastně každý člověk, jen pokaždé v něčem jiném

• Upravit
radulkap
16.12.12 13:27
@Petulinaxx píše:
No, co na to rict, srovnavat psy a delfiny je podle me trochu mimo :nevim: Je mi jich lito, urcite z vystupovani v cirkuse radost nemaji…Sny se maji plnit, ale nevim jestli bych z tohohle mela radost, jit si pohrat s delfinem zavrenym v akvariu

ve volné přírodě by to byl asi můj poslední zážitek v životě, protože tam by mě delfín sežral:D

• Upravit
36168
16.12.12 13:29

Kdyby byl delfin v delfinariu, řekni si ok. Ale jak je převáži cirkus, kde plavou? Je o tom nekde něco na netu? Mě to přijde prostě hrozny..

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný