Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@radulkap píše:
Mně přijde, že to co „vy“ děláte, je v pořádku a to co ostatní a není to stejné, co děláte vy, tak je to hned nejhorší. Týrání zvířat a podpora – fuuj ale jíst maso a podporovat tím zabíjení zvířat.. to je přece v pořádku.. fuj takovým lidem
to nejde srovnávat. Zkus se podívat na tu zátoku a pak napiš.
@nikybe píše:
@Cherilin podepsáno![]()
NO tak ty jsi vtipná, jsem taky proti delfíním cirkusům a jím maso, ale z ekologického zemědělství, kde zvířata zabíjejí s určitou důstojností a citlivostí…a lidé kteří jedí maso z velkochovů, ho jedi aby se najedli, smrt zvířete je nijak netěší, ale aspon z toho mají nějaký užitek. A ted mi vysvětli, jaký užitek mají lidé z toho, že si zaplavou s delfínama? To je trochu rozdíl ne?(přesto jsem proti násilnému a nedůstojnému zabíjení zvířat ve velkochovech - je to hnus a měli bychom se nad tím všichni zamyslet)
My ale nežijeme někde v lese, kde jediná potrava je maso:D bez masa se žít dá, jen lidi jsou prasata a chutná jim a to že podporují zabíjení jim je fuk, hlavně že si pochutnali, tak neodsuzujte mě za něco, kdž vy jste v něčem podobném stokrát horší.
@Cherilin píše:
to nejde srovnávat. Zkus se podívat na tu zátoku a pak napiš.
a ty se zase podívej na jatka a pak si pochutnej na steaku
@chelsea001 píše:
Ach jo kdyby hloupost nadnášela tak lítáš
podle příspěvku určitě i ty jíš maso a podporuješ zabíjení zvířat a přijde ti to v pořádku že?:D holky bože můj:D
Zdravím,
zakladatelka se neptala na váš názor, ale hledá zde odpověď. Pokud ji pro ni nemáte, není důvod přispívat. Vulgarismy a urážky sem nepatří.
Monika
@radulkap vím jak to tam vypadá. A hospodářská zvířata nejsou ohrožený druh. Já tě chápu jak to myslíš, ale mícháš jabka s hruškama.
@radulkap jestli máš takle šílené psi že ani v autě nevydrží, nemužeš s nima nikam tak místo lovení delfínu bych se zaměřila na socializaci psu.
Pes je odrazem pána takže bych začla i u sebe. Hlavně polidštování psu vede k takovému chování a pak bude vše jednodušíí a mužeš i cestovat ![]()
Vždyt takle si víc omezená než mi s dětma. Já mužu ject z dětma klidně na druhej konec světa, takže píšeš že nechceš bejt omezována a jsi omezená nákou psí histerkou ![]()
Potkat v chorvatsku delfína je samozřejmě náhoda, ale já tam byla měsíc a viděla sem je alespon 3×. x na výletě z lodí.
Jinak jsem pro plnit si sny
@Kamča.dalmatinka píše:
@radulkap jestli máš takle šílené psi že ani v autě nevydrží, nemužeš s nima nikam tak místo lovení delfínu bych se zaměřila na socializaci psu.
Pes je odrazem pána takže bych začla i u sebe. Hlavně polidštování psu vede k takovému chování a pak bude vše jednodušíí a mužeš i cestovat
Vždyt takle si víc omezená než mi s dětma. Já mužu ject z dětma klidně na druhej konec světa, takže píšeš že nechceš bejt omezována a jsi omezená nákou psí histerkouPotkat v chorvatsku delfína je samozřejmě náhoda, ale já tam byla měsíc a viděla sem je alespon 3×. x na výletě z lodí.
Jinak jsem pro plnit si sny
tak oni nevydrží ani na té chatě, teda čivava ta jo, tomu je fuk všechno, ale naháč ne, po 2 hodinách na chatě začne lítat k autu a kňučet, samozřejmě když on zakňučí se nejede hned dom, holt si musí pár hodin počkat, ale jak je pak spokojený cestou dom.. u moře by chudáček trpěl, tam je slunce silný tak, že faktor 50 by mu nestačil, i tady v ČR ho natřu 30 a je do hodiny jak negr… Já si ho pořídila s tím, že budu pak doma a nevadí mi to, jsem ráda i za ten víkend u moře a stačí mi to. S dětma můžeš sice na konec světa, ale neužiješ si tichou klidnou a bezstarostnou dovolenou, tudíž to vlastně ani není " dovolená"
Aha loď, tak to asi nic s mou ještě pořád lehkou agorafobií bych delfíny ani nevnímala.
@radulkap dala bych ho do psího hotelu a on by viděl že lepší je bejt s tebou kdekoliv ![]()
Já cestovala všude možně velmi často a věř mi že dovolenou si nejvíc užiju s dětma, ale to pak poznáš ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
@radulkap dala bych ho do psího hotelu a on by viděl že lepší je bejt s tebou kdekoliv
Já cestovala všude možně velmi často a věř mi že dovolenou si nejvíc užiju s dětma, ale to pak poznáš
to bych mu neudělala, nebavil by se se mnou, i po tom víkendu u moře trvalo 3 dny než na mě začal vrtět ocasem a chodit za mnou. On je totiž celý já, vystresovaný, chce být jen doma a tvrdohlavý.
Já to nepoznám, já jsem milovník klidu a ticha celoročně, jen v paneláku mi sousedi a jejich " štěstí" derou nervy:D
@Cherilin píše:
A kdyby se tu přece jen našel někdo, kdo nehodlá ignorovat delfíní utrpení a ten hrozný cirkus co se chystá v Preze NEPODPOŘIL, tak zde je petice http://www.petice24.com/…fini_v_praze
podepsáno, odkaz na petici jsem vložila na FB
@Spenata píše:
podepsáno, odkaz na petici jsem vložila na FB
děkuji moc, to potěší vědět, že se najdou lidé, kterým to není lhostejné ![]()
@Cherilin píše:
@radulkap nečetla jsem diskusi, tak nevím jestli tu nebudu jediná odpůrce. Opravdu se tam nechystám a nechápu, že někdo jo.To jsou všichni tak zabednění, že pro vlastní potěšení přehlíží trápení těch zvířat? Kde to žijem? Delfíni jsou chytřejší než lidi, mají silné sociální cítění! Když je chytaj pro to vaše 10ti minutový potěšení, tak je odtrhnou od jejich rodin, vezmou jim děti, spoustu jich skončí v Japonsku na talíři a je to strašnej masakr.Ti co přežijí v delfináriích trpí, musí brát léky na žaludek, protože ze stresu mají žaludeční vředy. Někteří spáchají sebevraždu! A co převoz delfínů do Prahy? Jak myslíš že se tam dostanou? To je ti fuk jak trpí několik hodin v letadle? Připadá ti to normální?
Ve světě se delfinária ruší, je to přežitek a všichni ví, že je to jen byznis, kde se týrají zvířata. Jen tady,100let za opicema to zavedou
Trocha cítění s nevinými tvory by to chtělo. Oni se bránit nemůžou. Nechápu, jak to někdo může podporovat a ještě se tam těšit, že uvidí delfínaPodepisuju hodně petic, půjdu na demonstraci a lidská krutost mě zaráží. Pro vlastní potěšení nechám trpět jiné. Já svou dceru učím, že zvířata v cirkusech trpí, že mají žít ve svém přirozeném prostředí se svou rodinou. A ne je cvičit, drezurovat, vybíjet jim rodiny a tím je týrat. Zde je několik dokazů, snad ti otevřou oči http://www.youtube.com/watch?…https://www.facebook.com/…283437763251
Krásně napsaný
Naprostý souhlas ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat