Delfíni v Praze

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2282
16.12.12 13:30
@radulkap píše:
ve volné přírodě by to byl asi můj poslední zážitek v životě, protože tam by mě delfín sežral:D

Jo a na to si prisla kde 8o?

• načítám...
19131
16.12.12 13:31
@radulkap píše:
ve volné přírodě by to byl asi můj poslední zážitek v životě, protože tam by mě delfín sežral:D

Delfín není žralok, nemyslím si, že by tě nutně musel sežrat :mrgreen:

• načítám...
radulkap

Já jen četla, že to není cirkus jaký známe, ale že to je speciální na míru, aby to splňovalo všechny ty podmínky, takže já si to představuju asi tak jako je to v Německu, jen se to dá skládat.

• Upravit
2183

@radulkap co to sem pleteš? Nějak nechápu. Jestli je tvůj sen podporovat cirkusáky, kteří týrájí delfíny, budiž.

• načítám...
1307
@radulkap píše:
Mně kdyby někdo týral, tak ho pokoušu, což by napadlo i toho delfína, ale když to zatím neudělal, asi mu to tak moc nevadí.. to je jedno prostě tak je to se všemi zvířaty co jsou u nás doma tedy v zajetí… stejně tak s těma děckama, lidi si je pořizují ikdyž ví, že dětství prosedí u počítačů, chudý děcka jsou šikanování ve školách, od malička budou mít mobil, někteří chudáci přijdou o tatínka nebo o maminku, prostě lehce budou mít dětství k hov** a stejně si je lidi pořizují, ikdyž ví, že není těžký jim ten život, který jim dali můžou lehce zničit, jen proto že " oni chtěli", bezcitný je vlastně každý člověk, jen pokaždé v něčem jiném

ty brďo (jak to napsat slušně), ty jsi holka totálně mimo!!!
co má společného pořizování si rodiny a tenhle ten druh trápení zvířat???
cos to napsala za nesmysly???jen nevěřícně koukám…lidi jsou bezcitní, protože si zakládají rodinu, pořizují děti? ty argumenty jsou prostě věci, které se stát můžou, ale to je prostě život. Ty se nikdy nechystáš mít děti???

• načítám...
radulkap
@Petulinaxx píše:
Jo a na to si prisla kde 8o?
@alenka84 píše:
Delfín není žralok, nemyslím si, že by tě nutně musel sežrat :mrgreen:

tak ne každý delfín může být hodný, je ta jistota, že Vám nic neudělá menší než ti co jsou na to zvyklí a trénovaní.

• Upravit
16557
16.12.12 13:32

Já jako malá chtěla být cvičitelkou delfínů :mrgreen: nevím kde jsem k tomu přišla, asi jsem to viděla v televizi. Jinak mi to koupání bylo nabídnuto známým, jehož kamarád ten cirkus vlastní, ale odmítla jsem. Delfínů mi je líto

• načítám...
2282
16.12.12 13:33
@Spenata píše:
cos to napsala za nesmysly???jen nevěřícně koukám…lidi jsou bezcitní, protože si zakládají rodinu, pořizují děti? ty argumenty jsou prostě věci, které se stát můžou, ale to je prostě život. Ty se nikdy nechystáš mít děti???
:palec: souhlas
  • načítám...
19131
16.12.12 13:34
@radulkap píše:
tak ne každý delfín může být hodný, je ta jistota, že Vám nic neudělá menší než ti co jsou na to zvyklí a trénovaní.

To je asi stejný se všema zvířatama, ne? Jinak pokud je to tvůj sen, je jasné že si ho chceš splnit, chápu tě ;) Ale kvůli něčemu takovému bych si opravdu radši zajela někam na dovolenou do delfinária, kde ti delfíni netrpí převozem…a spojila dvě příjemné věci dohromady - sen a válení se někde u moře :mrgreen: Myslím, že tady v Praze na to holt nejsme vybavení…nemůžeme mít všechno no :nevim:

• načítám...
radulkap
@Spenata píše:

jen porovnávám, že každý je v něčem bezcitný, já v tom, že si půjdu zaplavat s delfíny, ikdyž podporuju to, že je " drží v zajetí" a ostatní lidi jsou zase bezcitní v tomto.. děti nikdy nechci, byly by to chudáci a já bych trpěla představou, že jim zničím život tím, že budu chtít žít svůj a nebo že nezvládnu je držet dál od této kybernetiky já jsem ráda, že jsem si zničila život počítačem až od svých 15 let, ale když slyším jak už v 5 letech děcka jsou na počítači.. to mi normální nepřijde

• Upravit
2183

Koukněte třeba na tohle https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
saminomimino

Tak tohle bych tedy nepodporovala chudáci delfíni :,(,je proti tomu i petice, kterou podepisuju, raději si to pak zaplatím u moře

• Upravit
19131
16.12.12 13:36
@radulkap píše:
jen porovnávám, že každý je v něčem bezcitný, já v tom, že si půjdu zaplavat s delfíny, ikdyž podporuju to, že je " drží v zajetí" a ostatní lidi jsou zase bezcitní v tomto.. děti nikdy nechci, byly by to chudáci a já bych trpěla představou, že jim zničím život tím, že budu chtít žít svůj a nebo že nezvládnu je držet dál od této kybernetiky já jsem ráda, že jsem si zničila život počítačem až od svých 15 let, ale když slyším jak už v 5 letech děcka jsou na počítači.. to mi normální nepřijde

Kvůli tomu, že bys je neudržela od počítače, si nechceš pořizovat děti? :think:

• načítám...
radulkap
@alenka84 píše:
To je asi stejný se všema zvířatama, ne? Jinak pokud je to tvůj sen, je jasné že si ho chceš splnit, chápu tě ;) Ale kvůli něčemu takovému bych si opravdu radši zajela někam na dovolenou do delfinária, kde ti delfíni netrpí převozem…a spojila dvě příjemné věci dohromady - sen a válení se někde u moře :mrgreen: Myslím, že tady v Praze na to holt nejsme vybavení…nemůžeme mít všechno no :nevim:

v delfináriu jsem byla asi 5× a jen 1× jsem narazila na nabídku, že se za 100EUR dá, ale ta fronta, moje vyrážky a vidina 3000Kč na 5 minut když mi bylo 18 a nevydělávala sem byla horší než teď

• Upravit
35895

Kdo chce vidět delfíny, plavou mi za barákem. V moři, bez cvičitele, zaplatíte si pouze výlet lidí :mrgreen:
Jinak radulka je mimoň, znám ji z jiného fóra. Nechápu co leze na fórům pro matky, když nesnáší děti.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný