Delfíni v Praze

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2183
16.12.12 13:51

Já delfíny miluju a v Egyptě jsem na ně šla do delfinária. Horší zážitek jsem mít ani nemohla, cestou zpět jsem normálně brečela :oops: Měli tam velkej bazén kde byli vždycky jen ty co měli dělat triky, ostatní byli zavřeni v pidibazénkách. pro mě absolutní hnus. delfín patří na svobodu, je to přece nejchytřejší zvíře ze všech, jenže to byl, je a bude dobrej bysnys :poblion: na zvířatech nezáleží

• načítám...
saminomimino
16.12.12 13:51

@chelsea001
http://www.facebook.com/…283437763251

v hlavičce je odkaz na petici

• Upravit
radulkap
16.12.12 13:52
@saminomimino píše:
Teda zakladatelko ty jsi slušný mimoň plácáš páté přes deváté :mrgreen: a upřímně doufám že ty děti mít nebudeš, byli by to naprostí chudáci
neboj takové " týraní" bych si na krk nevzala;o) jak říkám, jsem zvířecí typ
@princeznaII píše:
Kvůli exemům nevlezeš do relativně čistého moře, ale do hnusnýho bazénu s bůhvíjak dobře filrovanou vodu klidně? :think: :nevim:
No jo, co se divím, nezáleží ti na vlastním zdraví, nezáleží ti ani na tech chudácích vysresovaných tvorečcích. A pozor, delfín je i pěknej predátor, jen se to o něm moc neví.

ekzémy už nemám, měla jsem je do té doby než jsem si pořídila psa, teď je má on a já už jsem vlastně 4 roky bez vyrážek a to jsem je měla od narození - bohužel alergici a ekzematici by si taky děti pořizovat neměli moji rodiče jsou obojí a tak mám alergie snad na všechno, díkybohu že alergie na mouku ustala.. divím se, že ty vyrážky zmizli, ale věřím, že psi si berou nemoci svých pánů.

@Spenata píše:
naše názory jsou zcela odlišné, pořád v tom tvém srovnávání nevidím žádnou logiku, ale pokud je tvůj životní sen si zaplavat s delfíny, tak ti ty zvířata musí být něčím blízká, ne? ty bys tam opravdu šla i když víš, že podmínky ve kterých jsou delfíni chováni nejsou vyhovující a zvířata trpí? jak z toho pak můžeš mít radost??? nechápu :nevim:

Já na představení vždy viděla, jak jsou delfíni spokojení a baví je to, takže mě žádné týrání nenapadlo až tady ta jejich cesta letadlem, ale jinak to beru jako jejich hraní

• Upravit
2183
16.12.12 13:53

@radulkap ty vidíš delfínům do hlavy, že pořád tvrdíš, že je to baví???

• načítám...
radulkap
16.12.12 13:54
@chelsea001 píše:
@radulkap ty vidíš delfínům do hlavy, že pořád tvrdíš, že je to baví???

ne, ale jsou natolik chytří, že by nedělali něco, co nenávidí

• Upravit
2183
16.12.12 13:57

@radulkap tak děkuju za vysvětlení, ono jim nic jiného nezbývá, víš? Doufám, že tě alespoň kousne do zadku ;)

• načítám...
1307
16.12.12 13:58

Tak tady je bohužel asi ztráta času dál diskutovat, odmítáš nad tím vším, co tady bylo napsáno aspoň trochu pouvažovat a zkusit si něco třeba sama zjistit. Chceš si prostě splnit svůj sen a nic tě nezajímá. Tak ti přeju, ať ti ten tvůj sen nezhořkne a snad si to někdy uvědomíš.
Co opravdu nechápu je, jak o sobě můžeš tvrdit, že jsi zvířecí typ…když se chystáš podporovat takovou sviňárnu :nevim:

Příspěvek upraven 16.12.12 v 14:00

• načítám...
19131
16.12.12 13:59
@radulkap píše:
ne, ale jsou natolik chytří, že by nedělali něco, co nenávidí

nebo jsou natolik chytří, aby dělali něco, z čeho budou mít prospěch (odměnu - rybu, klid, náklonnost majitele) :nevim: Já taky dělám práci, abych se uživila, ale že by mě to až tak bavilo…

• načítám...
radulkap
16.12.12 13:59
@chelsea001 píše:
@radulkap tak děkuju za vysvětlení, ono jim nic jiného nezbývá, víš? Doufám, že tě alespoň kousne do zadku ;)

za to by mi to stálo, je to hlavně můj poslední nesplněný sen v mém životě, jinak už mám a zažila jsem naprosto ve, co jsem chtěla, takže uvidíme, jestli něco provede, nebo se bude usmívat:-)

• Upravit
radulkap
16.12.12 14:00
@alenka84 píše:
nebo jsou natolik chytří, aby dělali něco, z čeho budou mít prospěch (odměnu - rybu, klid, náklonnost majitele) :nevim: Já taky dělám práci, abych se uživila, ale že by mě to až tak bavilo…

a bereš svou práci jako " týrání"

• Upravit
2183
16.12.12 14:00
  • načítám...
19131
16.12.12 14:01
@radulkap píše:
a bereš svou práci jako " týrání"

beru jí jako práci, povinnost. Nedělám to pro zábavu…Týrání by to pro mě bylo, pokud by mě do ní vezli na druhý konec světa v nevyhovujících podmínkách ;)

• načítám...
2183

@radulkap oni se neusmívají, je to jejich normální výraz

• načítám...
Tarfinka

Tak k diskuzi. Když si najedeš na jejich stránky je tam napsané, že si můžeš vzít člověka, který tě bude fotografovat. Taky jsem o tom slyšela, ale nijak nad tím nepřemýšlela, protože budu měsíc před porodem, ale nikdy jsem nad tím nepřemýšlela takhle co tu holky píšou, tak bych nato ani nešla :think: Jsou to vlastně chudáci ti deflíni. O delfíny jsem se teda nikdy nezajímala, tak je mi to tak jedno. :nevim:
Ale příjde mi, že ty jsi fakt blázen :zed: nechtít děti, protože tě přítel opustí a další bláboly co tu píšeš..no já tohle všechno takhle řešit, tak se jdu asi oběsit :nevim:
Jinak jsem slyšela, že moc pěkné koupání s delfínama je v Dominikánské republice..to mi příjde mnohem přirozenější. Určitě máš hodně pěněz, když ti 1700 za 7min příjde zanedbatelných, tak co si udělat výlet tam :think: :mavam:

• Upravit
radulkap
16.12.12 14:03
@Spenata píše:
Tak tady je bohužel asi ztráta času dál diskutovat, odmítáš nad tím vším, co tady bylo napsáno aspoň trochu pouvažovat a zkusit si něco třeba sama zjistit. Chceš si prostě splnit svůj sen a nic tě nezajímá. Tak ti přeju, ať ti ten tvůj sen nezhořkne a snad si to někdy uvědomíš.
Co opravdu nechápu je, jak o sobě můžeš tvrdit, že jsi zvířecí typ…když se chystáš podporovat takovou sviňárnu :nevim:Příspěvek upraven 16.12.12 v 14:00

zvířecí typ, nemyslím tím, že miluju všechny zvířata, ale spíš ty domácí mazlíčky- tedy psi, kočky, hlodavci, ptáci. Delfíni se mi líbí a dokud neuvidím, jak delfíni sabotují to co mají dělat nebo koušou lidi, protože je to nebaví, tak se mi budou líbit pořád, na těch 7 minut co bych nešla já, by šel stejně někdo jiný, kdyby vy jste byly tak " svatý" a nedělaly nic, co je týrání, nebyly byste teď " matkou". Takže nemáme si co vyčítat, každý máme svoje mouchy :palec:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný