Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já delfíny miluju a v Egyptě jsem na ně šla do delfinária. Horší zážitek jsem mít ani nemohla, cestou zpět jsem normálně brečela
Měli tam velkej bazén kde byli vždycky jen ty co měli dělat triky, ostatní byli zavřeni v pidibazénkách. pro mě absolutní hnus. delfín patří na svobodu, je to přece nejchytřejší zvíře ze všech, jenže to byl, je a bude dobrej bysnys
na zvířatech nezáleží
@chelsea001
http://www.facebook.com/…283437763251
v hlavičce je odkaz na petici
@saminomimino píše:neboj takové " týraní" bych si na krk nevzala;o) jak říkám, jsem zvířecí typ
Teda zakladatelko ty jsi slušný mimoň plácáš páté přes devátéa upřímně doufám že ty děti mít nebudeš, byli by to naprostí chudáci
@princeznaII píše:
Kvůli exemům nevlezeš do relativně čistého moře, ale do hnusnýho bazénu s bůhvíjak dobře filrovanou vodu klidně?![]()
No jo, co se divím, nezáleží ti na vlastním zdraví, nezáleží ti ani na tech chudácích vysresovaných tvorečcích. A pozor, delfín je i pěknej predátor, jen se to o něm moc neví.
ekzémy už nemám, měla jsem je do té doby než jsem si pořídila psa, teď je má on a já už jsem vlastně 4 roky bez vyrážek a to jsem je měla od narození - bohužel alergici a ekzematici by si taky děti pořizovat neměli moji rodiče jsou obojí a tak mám alergie snad na všechno, díkybohu že alergie na mouku ustala.. divím se, že ty vyrážky zmizli, ale věřím, že psi si berou nemoci svých pánů.
@Spenata píše:
naše názory jsou zcela odlišné, pořád v tom tvém srovnávání nevidím žádnou logiku, ale pokud je tvůj životní sen si zaplavat s delfíny, tak ti ty zvířata musí být něčím blízká, ne? ty bys tam opravdu šla i když víš, že podmínky ve kterých jsou delfíni chováni nejsou vyhovující a zvířata trpí? jak z toho pak můžeš mít radost??? nechápu
Já na představení vždy viděla, jak jsou delfíni spokojení a baví je to, takže mě žádné týrání nenapadlo až tady ta jejich cesta letadlem, ale jinak to beru jako jejich hraní
@radulkap ty vidíš delfínům do hlavy, že pořád tvrdíš, že je to baví???
@chelsea001 píše:
@radulkap ty vidíš delfínům do hlavy, že pořád tvrdíš, že je to baví???
ne, ale jsou natolik chytří, že by nedělali něco, co nenávidí
@radulkap tak děkuju za vysvětlení, ono jim nic jiného nezbývá, víš? Doufám, že tě alespoň kousne do zadku ![]()
Tak tady je bohužel asi ztráta času dál diskutovat, odmítáš nad tím vším, co tady bylo napsáno aspoň trochu pouvažovat a zkusit si něco třeba sama zjistit. Chceš si prostě splnit svůj sen a nic tě nezajímá. Tak ti přeju, ať ti ten tvůj sen nezhořkne a snad si to někdy uvědomíš.
Co opravdu nechápu je, jak o sobě můžeš tvrdit, že jsi zvířecí typ…když se chystáš podporovat takovou sviňárnu ![]()
Příspěvek upraven 16.12.12 v 14:00
@radulkap píše:
ne, ale jsou natolik chytří, že by nedělali něco, co nenávidí
nebo jsou natolik chytří, aby dělali něco, z čeho budou mít prospěch (odměnu - rybu, klid, náklonnost majitele)
Já taky dělám práci, abych se uživila, ale že by mě to až tak bavilo…
@chelsea001 píše:
@radulkap tak děkuju za vysvětlení, ono jim nic jiného nezbývá, víš? Doufám, že tě alespoň kousne do zadku
za to by mi to stálo, je to hlavně můj poslední nesplněný sen v mém životě, jinak už mám a zažila jsem naprosto ve, co jsem chtěla, takže uvidíme, jestli něco provede, nebo se bude usmívat:-)
@alenka84 píše:
nebo jsou natolik chytří, aby dělali něco, z čeho budou mít prospěch (odměnu - rybu, klid, náklonnost majitele)Já taky dělám práci, abych se uživila, ale že by mě to až tak bavilo…
a bereš svou práci jako " týrání"
@radulkap píše:
a bereš svou práci jako " týrání"
beru jí jako práci, povinnost. Nedělám to pro zábavu…Týrání by to pro mě bylo, pokud by mě do ní vezli na druhý konec světa v nevyhovujících podmínkách ![]()
Tak k diskuzi. Když si najedeš na jejich stránky je tam napsané, že si můžeš vzít člověka, který tě bude fotografovat. Taky jsem o tom slyšela, ale nijak nad tím nepřemýšlela, protože budu měsíc před porodem, ale nikdy jsem nad tím nepřemýšlela takhle co tu holky píšou, tak bych nato ani nešla
Jsou to vlastně chudáci ti deflíni. O delfíny jsem se teda nikdy nezajímala, tak je mi to tak jedno. ![]()
Ale příjde mi, že ty jsi fakt blázen
nechtít děti, protože tě přítel opustí a další bláboly co tu píšeš..no já tohle všechno takhle řešit, tak se jdu asi oběsit ![]()
Jinak jsem slyšela, že moc pěkné koupání s delfínama je v Dominikánské republice..to mi příjde mnohem přirozenější. Určitě máš hodně pěněz, když ti 1700 za 7min příjde zanedbatelných, tak co si udělat výlet tam
![]()
@Spenata píše:
Tak tady je bohužel asi ztráta času dál diskutovat, odmítáš nad tím vším, co tady bylo napsáno aspoň trochu pouvažovat a zkusit si něco třeba sama zjistit. Chceš si prostě splnit svůj sen a nic tě nezajímá. Tak ti přeju, ať ti ten tvůj sen nezhořkne a snad si to někdy uvědomíš.
Co opravdu nechápu je, jak o sobě můžeš tvrdit, že jsi zvířecí typ…když se chystáš podporovat takovou sviňárnuPříspěvek upraven 16.12.12 v 14:00
zvířecí typ, nemyslím tím, že miluju všechny zvířata, ale spíš ty domácí mazlíčky- tedy psi, kočky, hlodavci, ptáci. Delfíni se mi líbí a dokud neuvidím, jak delfíni sabotují to co mají dělat nebo koušou lidi, protože je to nebaví, tak se mi budou líbit pořád, na těch 7 minut co bych nešla já, by šel stejně někdo jiný, kdyby vy jste byly tak " svatý" a nedělaly nic, co je týrání, nebyly byste teď " matkou". Takže nemáme si co vyčítat, každý máme svoje mouchy ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat