Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Tarfinka píše:
Mě by spíš zajímalo, kolik je zakladatelce let. Tipla bych tak 14 v té době jsem totiž říkala, že nikdy žádné děti nechci. Nojoo..těžká puberta, teď je mi 23 a čekám druhé
no to těžko, když mluvila o tom, že v 18 si nemohla koupání s delfíny dovolit a teď staví barák
![]()
@pikola píše:
K dalekými moři se nejezdi, ale litá. Psa muzes dat někomu na hlídaní, nebo si ho vzít sebou, pokud je zvykly cestovat. A to ze ty se neumíš vyrovnat se svým dětstvím, je tvůj problém.
však já psala cesta trvá, ne že se jede 2 dny a tou cestou jsem myslela letadlem, ale vím jak je to s přestupama atd..takže to vyjde na 2 dny.. hlídání na psy jsem měla i na ty dva dny a nejspíš to bylo naposled, jelikož celý noci prokňučeli a nejedli, tak jsem toho nakonec litovala, že jsem jela, když jsem jim kvůli své zábavě ublížila, ale to sem nemohla vědět, když jsem se 4 roky nehla z domu a nezkusila to, když budou beze mě … takže radši odjedu na 6 hodin do Prahy, to moji psi zvládnout být sami doma a i bez hlídání
@chelsea001 píše:jo brečej, ale ne hodinu, začnou brečet přiběhne se k nim zjistí se co chtějí otázka 5 m,inut, ale když řve dítě hodinu, to už je na pováženou
@radulkap zvláštní jsi ty, mám pro tebe novinu, děti prostě brečejty snad nikdy nebrečíš, když tě něco bolí nebo tak? Jestli ne tak gratuluju jsi superžena
@Mixxinka píše:
Já to vzdávám, zkuste léčbu - ne kožní, ale psychiatrickou
nepotřebuju, mám to v hlavě dost srovnané ![]()
@Spenata píše:
promiň, ale už se tu hlasitě směju
končím, už nepřispívám, nemá to cenu, došly slova…tvá zabedněnost je do nebe volající
Ta je hodna nahlášení tahle osoba…
@Mixxinka píše:
Já to vzdávám, zkuste léčbu - ne kožní, ale psychiatrickou
@Petulinaxx píše:
Me by jenom zajimalo v jake spolecnosti se pohybujes, ze vetsina matek co znas se detem nevenuje a nechaji je drepet u PC
kamarádky už mají děti a ty už ve 3 letech paří hry na pc a ony si vesele chatují u pc než aby se jim věnovaly, nebo i např. tátovy další děcka co jsem se ptala dostaly v 5 letech notebook a místo chození ven s kamarádkama skypujou, to já jsem šťastná za dětství od rána do večera venku, zazvonilo se na X děcek a šlo se dělat bunkry a ne sedět u pc a hrát tam hry, nebo chatovat se spolužáky, to je zmařené dětství, nebo i že se už i 12 leté holky fotí a malují jak šlap** a rodičům je to asi fuk, někdy i oni sami je malují, v létě jsem viděla holčičku, měla tak 4 roky a měla nalakované nehty
měla jsem chuť se jí zeptat, kdo jí to udělal, pochybuju, že by si toho maminka nevšimla
@radulkap otázka 5 minut? Tak jo no, myslim, že mimino bude řvát pořád i když se ho zeptáš co mu je
Mě syn probrečel třeba 4 hodiny v kuse a nemyslim si, že bych ho týrala. Ale tobě to vysvetlovat asi nemá cenu, viď? A pejsci ti kňučeli celou noc???Tyranko!!! ![]()
@radulkap píše:
kamarádky už mají děti a ty už ve 3 letech paří hry na pc a ony si vesele chatují u pc než aby se jim věnovaly, nebo i např. tátovy další děcka co jsem se ptala dostaly v 5 letech notebook a místo chození ven s kamarádkama skypujou, to já jsem šťastná za dětství od rána do večera venku, zazvonilo se na X děcek a šlo se dělat bunkry a ne sedět u pc a hrát tam hry, nebo chatovat se spolužáky, to je zmařené dětství, nebo i že se už i 12 leté holky fotí a malují jak šlap** a rodičům je to asi fuk, někdy i oni sami je malují, v létě jsem viděla holčičku, měla tak 4 roky a měla nalakované nehtyměla jsem chuť se jí zeptat, kdo jí to udělal, pochybuju, že by si toho maminka nevšimla
No tak to je asi chyba těch matek…ty bys to mohla přece udělat stokrát líp, ne? ![]()
@chelsea001 píše:
@radulkap otázka 5 minut? Tak jo no, myslim, že mimino bude řvát pořád i když se ho zeptáš co mu jeMě syn probrečel třeba 4 hodiny v kuse a nemyslim si, že bych ho týrala. Ale tobě to vysvetlovat asi nemá cenu, viď? A pejsci ti kňučeli celou noc???Tyranko!!!
no jo ale dvě noci a XX nocí je rozdíl, jako uznávám, že jsem jako panička selhala a neměla sjem se nechat zlákat víkendem u moře, když mám psy, ale já bych teda neunesla, kdybych měla dítě, co vlastně brečí každý den, to bych psychicky neustála a viděla bych se jako tu nejhorší matku, co neví, co její mimino chce, když brečí a proto řve hodiny to bych skončila na psychiatrii z toho..
@radulkap píše:
no jo ale dvě noci a XX nocí je rozdíl, jako uznávám, že jsem jako panička selhala a neměla sjem se nechat zlákat víkendem u moře, když mám psy, ale já bych teda neunesla, kdybych měla dítě, co vlastně brečí každý den, to bych psychicky neustála a viděla bych se jako tu nejhorší matku, co neví, co její mimino chce, když brečí a proto řve hodiny to bych skončila na psychiatrii z toho..
děti nebrečí celý den
@Spenata píše:
copak?
No, že pokud zde funguje nějaký admin, měl by tuhle nenávistnou ženskou vůči dětem okamžitě zablokovat, ta mám v hlavě asi jen svého chudáka psa, na kterého přenáší své nemoci.. ![]()
@Mixxinka píše:
No, že pokud zde funguje nějaký admin, měl by tuhle nenávistnou ženskou vůči dětem okamžitě zablokovat, ta mám v hlavě asi jen svého chudáka psa, na kterého přenáší své nemoci..
Chudak pes, myslela jsem ze slecna/pani je milovnice zvirat ![]()
Nemáš mít ty psy rozmazlený. I se zviratama nebo dětma se dá děla spousta věci a nemusíš být 6 let zavřená doma.
@alenka84 píše:
No tak to je asi chyba těch matek…ty bys to mohla přece udělat stokrát líp, ne?
právěže ne, jelikož pak přijde základní škola a tam vím jak to chodí..a jaký má škola a spolužáci vliv na ostatní děcka.. prostě nemohla bych… celý život bych se pak nenáviděla, že jsem něco udělala špatně, nemám na to abych zajistila 18 let spokojeného života dítěte. Na to jsem slabá povaha, abych s tím pak žila.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat