Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Kamča.dalmatinka píše:
@radulkap ty jako fakt věříš že 5 leté dítě umí psát a skypuje si jo?![]()
.Tak to je fakt hustý
no tak na tom mi nic až tak divnýho nepřijde ![]()
@chelsea001 píše:
tak jí v tom nech, jako věří, že se delfín tváří jako, že se směje, že ho to hrooozně baví
a dítě brečí, protože je týrané…
@alenka84 píše:
strana píše: Více
jojo už jsem si to našla, tak by už po mně nechtěli za to focení chtít nějaký poplatek ne? to jen po tom představení je to těch 350Kč, no pro jistotu budu připravená i na poplatek, člověk nikdy neví..
@chelsea001 píše:
tak jí v tom nech, jako věří, že se delfín tváří jako, že se směje, že ho to hrooozně baví
Jo přesně tak nechte mě, jsem hloupá 22 letá koza, která věří, že se delfín usmívá:D
@radulkap píše:
Jo přesně tak nechte mě, jsem hloupá 22 letá koza, která věří, že se delfín usmívá:D
no to jsem podle fotky myslela že ti je tak 35
,tak to jo. ![]()
Focení s delfínama je vždycky po představení to je těch 350,– a koupání je v úplně jiné časy. Mají to detailně popsané na stránkách, aspoň před měsícem jsem to tam četla, tak se stačí mrknout tam.
@Tarfinka píše:
Focení s delfínama je vždycky po představení to je těch 350,– a koupání je v úplně jiné časy. Mají to detailně popsané na stránkách, aspoň před měsícem jsem to tam četla, tak se stačí mrknout tam.
to vím, že to jsou jiné časy, jen když se za focení po představení platí 350, jestli neplatí stejná cena i u plavání s delfíny, nebo to je v tom poplatku 1700Kč. No vezmu si sebou ty 400, kdyby to náhodou taky bylo a je to ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
no to jsem podle fotky myslela že ti je tak 35,tak to jo.
to jsi první, která mi tipuje víc než 18 let:D doteď poslouchá jestli mám občanku, na jakou se hlásím školu, tak tos mě překvapila, ve 35 už bych tady u pc asi neseděla, teda doufám v to, že nebudu:D
@radulkap Radulko, já si dneska byla kupovat vaječňák na vosí hnízda a pokladní po mě chtěla občanku..je mi 27 ![]()
Můj sen od dětství je také plavání s delfíny (v cizině se mi zatím poštěstilo si ho jen pohladit), stránku mám samozřejmě také prostudovanou - jeden den tam bylo napsáno, že ke vstupence (1700kč) může být jedna osoba zdarma na zdokumentování, ale když jsem to chtěla ukázat manželovi večer, tak už to zmizelo
Tak taky nevím jestli se k té vstupence ještě připlácí zmíněných 350kč.
Byla jsem z toho nadšená, ale slyším okolo ten humbuk - že je žalují zoologické zahrady z nehumánního zacházení - že jsou zakázaná pojízdná akvária apod. tak si to rozmýšlím - sama si to asi nekoupím, ale domnívám se, že i přes to všechno to možná napadlo Ježíška. ![]()
@fayinka píše:
@radulkap Radulko, já si dneska byla kupovat vaječňák na vosí hnízda a pokladní po mě chtěla občanku..je mi 27![]()
Můj sen od dětství je také plavání s delfíny (v cizině se mi zatím poštěstilo si ho jen pohladit), stránku mám samozřejmě také prostudovanou - jeden den tam bylo napsáno, že ke vstupence (1700kč) může být jedna osoba zdarma na zdokumentování, ale když jsem to chtěla ukázat manželovi večer, tak už to zmizelo
Byla jsem z toho nadšená, ale slyším okolo ten humbuk - že je žalují zoologické zahrady z nehumánního zacházení - že jsou zakázaná pojízdná akvária apod. tak si to rozmýšlím - sama si to asi nekoupím, ale domnívám se, že i přes to všechno to možná napadlo Ježíška.Tak taky nevím jestli se k té vstupence ještě připlácí zmíněných 350kč.
jéé tak to ti závidím, že sis aspoň pohladila já ani to ne, jako malá ve Francii, jsem se snažila natáhnout, ale moje kraťučké ručičky nedosáhly:D
Tak pak dej vědět, jestli jsi to jako dárek dostala nebo ne
Já to objednala ihned, kdyby náhodou to už bylo vyprodaný, večerních hodin tam bylo jen pár.
Je žalují zoo? a zrovna ti mají co říkat, že?:D
DOKUMENT ZÁTOKA - DOPORUČUJI VŠEM MILOVNÍKŮM DELFÍNŮ http://www.youtube.com/watch?…
„Unie zoologických zahrad je ideou představení a plavání s delfíny zaskočena. Připomíná, že pro tuto příležitost budou kytovci dopraveni letecky z Turecka, v Praze delfinárium zastoupí vyhřívané stany. Zákon na ochranu zvířat proti týrání zakazuje provozovat mobilní zařízení typů pojízdných zvěřinců, exotárií, terárií a akvárií, v nichž jsou jedinci volně žijících druhů umístěni převážně v prostoru dopravního prostředku, s výjimkou zvířat, se kterými je pracováno v manéži. "Delfínovití nesmí být chováni a využíváni k drezuře v mobilních zařízeních pro drezuru zvířat,“ stojí ve vyhlášce o drezuře."
Takže se asi těšit nemám, jak tak čtu, když to vlastně zruší. Ještěže na vstupence je, že peníze se vrací.
@radulkap
Tak jak to tady čtu, tak si nevidíte moc do úst, že? Píšete, že jste byla od psů pryč pár dní, ale v listopadu 2012 jste psala, že jste byla na Maledivách… Tam jste byla 2 dny???
Lžete, na všech serverech kam přispíváte jen lži… ![]()
@radulkap jinak k těm delfínum. já si ho pohladila jako dítě v marinelandu ve španělsku a pak jsme viděli houf delfínu v chorvatsku na makarské, takže pokud je máš tak ráda tak to chorvatsko nní tak daleko a jezdili jsme i ze psem ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat