Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak si to přiznej, že jedinej problém je že nemáš ráda děti a ne to takhle okecávat
jako za to se stydět nemusíš, takovejch lidí je.
@pikola píše:
Nemáš mít ty psy rozmazlený. I se zviratama nebo dětma se dá děla spousta věci a nemusíš být 6 let zavřená doma.
Tak nesedím s nimi doma, procházky jsou kromě zimy furt, ale chápu je, jsem doma 24 hodin denně, takže když pak na 2 dny zmiznu tak to pro ně byl šok.
@Petulinaxx píše:
Chudak pes, myslela jsem ze slecna/pani je milovnice zvirat
proč chudák pes?
@Mixxinka píše:
No, že pokud zde funguje nějaký admin, měl by tuhle nenávistnou ženskou vůči dětem okamžitě zablokovat, ta mám v hlavě asi jen svého chudáka psa, na kterého přenáší své nemoci..
@chelsea001 píše:
Tak si to přiznej, že jedinej problém je že nemáš ráda děti a ne to takhle okecávatjako za to se stydět nemusíš, takovejch lidí je.
Tak nemám ráda, kluci mi nevadí, ale na holky jsem alergická i přesto, že jí sama jsem:D Ale prostě je pro mě víc důvodu proč žádné nemít, než víc důvodů proč je mít…
no dobrý tak zpátky k delfínům, řekne mi už někdo jak je to s tím focením?:D:D
@Mixxinka píše:
No, že pokud zde funguje nějaký admin, měl by tuhle nenávistnou ženskou vůči dětem okamžitě zablokovat, ta mám v hlavě asi jen svého chudáka psa, na kterého přenáší své nemoci..
@radulkap píše:
Tak nemám ráda, kluci mi nevadí, ale na holky jsem alergická i přesto, že jí sama jsem:D Ale prostě je pro mě víc důvodu proč žádné nemít, než víc důvodů proč je mít…
No vidíš, a pravý důvod je venku
Však nemusí mít každý děti. Někdo teda jo, protože jinak by lidstvo vymřelo, že
A u některých je vážně lepší, když ty děti mít nebudou…
@radulkap píše:no dobrý tak zpátky k delfínům, řekne mi už někdo jak je to s tím focením?:D:D
Už ti tady na to někdo odpovídal ![]()
@alenka84 píše:
No vidíš, a pravý důvod je venkuVšak nemusí mít každý děti. Někdo teda jo, protože jinak by lidstvo vymřelo, že
A u některých je vážně lepší, když ty děti mít nebudou…
Doporučuji někdy kouknout na animal planet.Tam často dávaj příběhy o delfínech. Víš že delfín je téměř agresivní tvor. delfíni v akváriu už pár jedincum ukousli nohu, ruku a nebo je utopili. Divim se že to vubec někdo dovolí a riskuje.
Chudáci delfíni.
@alenka84 píše:
Už ti tady na to někdo odpovídal
aha, díky;-), si to musím projet od začátku, bylo toho tolik, že jsem to nejdůležitější přehlídla:D
@radulkap píše:
aha, díky;-), si to musím projet od začátku, bylo toho tolik, že jsem to nejdůležitější přehlídla:D
strana 4
@radulkap ty jsi opravdu mimo…nemám nic proti ženám, které nechtějí mít děti, to je každého věc a mě je po tom kulový. Ale tvé argumenty jsou opravdu zvláštní. Dítě, které brečí dýl jak hodinu, ti přijde divné…víš, my dospělí co umíme mluvit, můžeme své trápení prostě někomu říct. Mimino, které mluvit neumí, prostě pláče, protože jiný prostředek ke komunikaci prostě zatím nemá. Pláče, protože má hlad, pláče, protože potřebuje přebalit, pláče, protože ho něco bolí, pláče, protože chce být s mámou…neumí to jinak sdělit, nevím co je na tom divného…opravdu schvaluju tvé rozhodnutí nemít děti, tvé názory a celkově vyjadřování je opravdu zvláštní…
@radulkap ty jako fakt věříš že 5 leté dítě umí psát a skypuje si jo?
.Tak to je fakt hustý
@Kamča.dalmatinka píše:
@radulkap ty jako fakt věříš že 5 leté dítě umí psát a skypuje si jo?![]()
.Tak to je fakt hustý
tak jí v tom nech, jako věří, že se delfín tváří jako, že se směje, že ho to hrooozně baví ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat