Delfíni v Praze

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
19131
16.12.12 14:05
@radulkap píše:
zvířecí typ, nemyslím tím, že miluju všechny zvířata, ale spíš ty domácí mazlíčky- tedy psi, kočky, hlodavci, ptáci. Delfíni se mi líbí a dokud neuvidím, jak delfíni sabotují to co mají dělat nebo koušou lidi, protože je to nebaví, tak se mi budou líbit pořád, na těch 7 minut co bych nešla já, by šel stejně někdo jiný, kdyby vy jste byly tak " svatý" a nedělaly nic, co je týrání, nebyly byste teď " matkou". Takže nemáme si co vyčítat, každý máme svoje mouchy :palec:

hele prosímtě, ještě jednou vysvětli pro ty nechápavé, co je týrání na tom mít děti :think:

• načítám...
radulkap
@Tarfinka píše:
Tak k diskuzi. Když si najedeš na jejich stránky je tam napsané, že si můžeš vzít člověka, který tě bude fotografovat. Taky jsem o tom slyšela, ale nijak nad tím nepřemýšlela, protože budu měsíc před porodem, ale nikdy jsem nad tím nepřemýšlela takhle co tu holky píšou, tak bych nato ani nešla :think: Jsou to vlastně chudáci ti deflíni. O delfíny jsem se teda nikdy nezajímala, tak je mi to tak jedno. :nevim:
Ale příjde mi, že ty jsi fakt blázen :zed: nechtít děti, protože tě přítel opustí a další bláboly co tu píšeš..no já tohle všechno takhle řešit, tak se jdu asi oběsit :nevim:
Jinak jsem slyšela, že moc pěkné koupání s delfínama je v Dominikánské republice..to mi příjde mnohem přirozenější. Určitě máš hodně pěněz, když ti 1700 za 7min příjde zanedbatelných, tak co si udělat výlet tam :think: :mavam:

To bych ráda, ale mám doma dva psy, takže jediný co já můžu je víkend u moře, což jsem si letos splnila, do dalekýho moře by jen cesta trvala 2 dny

• Upravit
151

Kdybych nebydlela tak daleko, tak bych do toho určitě šla :palec:

• načítám...
Mixxinka
16.12.12 14:07
@chelsea001 píše:
@radulkap tak děkuju za vysvětlení, ono jim nic jiného nezbývá, víš? Doufám, že tě alespoň kousne do zadku ;)
:palec:
  • Upravit
2183
16.12.12 14:08

@radulkap takže protože jsem přivedla syna na svět a miluju ho tak ho týrám? Jsi vážně hloupej člověk

• načítám...
36168
16.12.12 14:10

K dalekými moři se nejezdi, ale litá. Psa muzes dat někomu na hlídaní, nebo si ho vzít sebou, pokud je zvykly cestovat. A to ze ty se neumíš vyrovnat se svým dětstvím, je tvůj problém.

• načítám...
radulkap
16.12.12 14:11
@chelsea001 píše:
@radulkap takže protože jsem přivedla syna na svět a miluju ho tak ho týrám? Jsi vážně hloupej člověk

Neříkám že ho teď týráš, ale může se stát něco, díky čemu to týrání bude) hádky s přítelem( manželem), nechala bys ho aby se stal závislým na pc, nebo tě chlap podvede a většina ženských to neunese a dítě není důvod, proč zůstat spolu tak je pak bez toho otce – samozřejmě neříkám, že jsi tak zlá a zákeřná, ale nevíš co se stane, ale neznám tě, třeba jsi a budeš dobrá matka, která věnuje svůj život dítět, což dnes moc matek nedělá :palec:

• Upravit
2183
16.12.12 14:11

@radulkap zvláštní jsi ty, mám pro tebe novinu, děti prostě brečej ;) ty snad nikdy nebrečíš, když tě něco bolí nebo tak? Jestli ne tak gratuluju jsi superžena

• načítám...
2183
16.12.12 14:12
@radulkap píše:
Neříkám že ho teď týráš, ale může se stát něco, díky čemu to týrání bude) hádky s přítelem( manželem), nechala bys ho aby se stal závislým na pc, nebo tě chlap podvede a většina ženských to neunese a dítě není důvod, proč zůstat spolu tak je pak bez toho otce – samozřejmě neříkám, že jsi tak zlá a zákeřná, ale nevíš co se stane, ale neznám tě, třeba jsi a budeš dobrá matka, která věnuje svůj život dítět, což dnes moc matek nedělá :palec:

Ach jo :lol: :lol: no co na to napsat :-O

• načítám...
19131
16.12.12 14:13
@radulkap píše:
Neříkám že ho teď týráš, ale může se stát něco, díky čemu to týrání bude) hádky s přítelem( manželem), nechala bys ho aby se stal závislým na pc, nebo tě chlap podvede a většina ženských to neunese a dítě není důvod, proč zůstat spolu tak je pak bez toho otce – samozřejmě neříkám, že jsi tak zlá a zákeřná, ale nevíš co se stane, ale neznám tě, třeba jsi a budeš dobrá matka, která věnuje svůj život dítět, což dnes moc matek nedělá :palec:

Takže odejít od otce dítěte z jakýchkoliv důvodů je zlé a zákeřné? Myslím, že často je lepší být s dítětem sama, než s chlapem, co je na houby coby otec i partner. Navíc tatínek se dá najít náhradní

• načítám...
2282
16.12.12 14:13
@radulkap píše:

Me by jenom zajimalo v jake spolecnosti se pohybujes, ze vetsina matek co znas se detem nevenuje a nechaji je drepet u PC :roll:

• načítám...
Mixxinka
16.12.12 14:14
@radulkap píše:
moje matka a chudák?:D:D to jsem se zasmála, ta týrá postižené dítě a používá ho jako prostředníka k vydírání táty ta má do chudáka daleko:DProstě dětský pláč nemám ráda, mám ráda úsměv a veselost, ne říkat si, ježiši to dítě řve dlouho, rodiče nejsou schopní mu dát to co chce, dělá to člověku zle a jeslti Vám se pláč líbí tak to jste teda " zvláštní"

Zvláštní jste Vy… každé dítě občas pláče, protože je to jediný nástroj, jak vyjádří své pocity, dokud neumí mluvit. A nikde jsem nenapsala, že se mi to líbí, ale asi číst neumíte. Mám milující rodinu a maminku, která je nej na světě, ano, i já jsem plakala, ale rozhodně mě netýrala!!! Vy jste buď úplně hloupá, nebo si z nás zde děláte legraci a baví Vás sledovat naše reakce… :-o

• Upravit
36168
16.12.12 14:16

On totiž její otec co má 5 děti s různýma zemana je hodný a máma co ho vykopla je hrozná mrcha.. Ale nemej děti, nejlíp si to pojisti chirurgicky.

• načítám...
Tarfinka
16.12.12 14:17

Mě by spíš zajímalo, kolik je zakladatelce let. Tipla bych tak 14 v té době jsem totiž říkala, že nikdy žádné děti nechci. Nojoo..těžká puberta, teď je mi 23 a čekám druhé :mrgreen:

• Upravit
1307
16.12.12 14:17
@radulkap píše:
zvířecí typ, nemyslím tím, že miluju všechny zvířata, ale spíš ty domácí mazlíčky- tedy psi, kočky, hlodavci, ptáci. Delfíni se mi líbí a dokud neuvidím, jak delfíni sabotují to co mají dělat nebo koušou lidi, protože je to nebaví, tak se mi budou líbit pořád, na těch 7 minut co bych nešla já, by šel stejně někdo jiný, kdyby vy jste byly tak " svatý" a nedělaly nic, co je týrání, nebyly byste teď " matkou". Takže nemáme si co vyčítat, každý máme svoje mouchy :palec:

promiň, ale už se tu hlasitě směju :mrgreen:
končím, už nepřispívám, nemá to cenu, došly slova…tvá zabedněnost je do nebe volající

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný