Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@radulkap píše:
zvířecí typ, nemyslím tím, že miluju všechny zvířata, ale spíš ty domácí mazlíčky- tedy psi, kočky, hlodavci, ptáci. Delfíni se mi líbí a dokud neuvidím, jak delfíni sabotují to co mají dělat nebo koušou lidi, protože je to nebaví, tak se mi budou líbit pořád, na těch 7 minut co bych nešla já, by šel stejně někdo jiný, kdyby vy jste byly tak " svatý" a nedělaly nic, co je týrání, nebyly byste teď " matkou". Takže nemáme si co vyčítat, každý máme svoje mouchy
hele prosímtě, ještě jednou vysvětli pro ty nechápavé, co je týrání na tom mít děti ![]()
@Tarfinka píše:
Tak k diskuzi. Když si najedeš na jejich stránky je tam napsané, že si můžeš vzít člověka, který tě bude fotografovat. Taky jsem o tom slyšela, ale nijak nad tím nepřemýšlela, protože budu měsíc před porodem, ale nikdy jsem nad tím nepřemýšlela takhle co tu holky píšou, tak bych nato ani nešlaJsou to vlastně chudáci ti deflíni. O delfíny jsem se teda nikdy nezajímala, tak je mi to tak jedno.
Ale příjde mi, že ty jsi fakt blázennechtít děti, protože tě přítel opustí a další bláboly co tu píšeš..no já tohle všechno takhle řešit, tak se jdu asi oběsit
Jinak jsem slyšela, že moc pěkné koupání s delfínama je v Dominikánské republice..to mi příjde mnohem přirozenější. Určitě máš hodně pěněz, když ti 1700 za 7min příjde zanedbatelných, tak co si udělat výlet tam![]()
To bych ráda, ale mám doma dva psy, takže jediný co já můžu je víkend u moře, což jsem si letos splnila, do dalekýho moře by jen cesta trvala 2 dny
@chelsea001 píše:
@radulkap tak děkuju za vysvětlení, ono jim nic jiného nezbývá, víš? Doufám, že tě alespoň kousne do zadku
@radulkap takže protože jsem přivedla syna na svět a miluju ho tak ho týrám? Jsi vážně hloupej člověk
K dalekými moři se nejezdi, ale litá. Psa muzes dat někomu na hlídaní, nebo si ho vzít sebou, pokud je zvykly cestovat. A to ze ty se neumíš vyrovnat se svým dětstvím, je tvůj problém.
@chelsea001 píše:
@radulkap takže protože jsem přivedla syna na svět a miluju ho tak ho týrám? Jsi vážně hloupej člověk
Neříkám že ho teď týráš, ale může se stát něco, díky čemu to týrání bude) hádky s přítelem( manželem), nechala bys ho aby se stal závislým na pc, nebo tě chlap podvede a většina ženských to neunese a dítě není důvod, proč zůstat spolu tak je pak bez toho otce – samozřejmě neříkám, že jsi tak zlá a zákeřná, ale nevíš co se stane, ale neznám tě, třeba jsi a budeš dobrá matka, která věnuje svůj život dítět, což dnes moc matek nedělá ![]()
@radulkap zvláštní jsi ty, mám pro tebe novinu, děti prostě brečej
ty snad nikdy nebrečíš, když tě něco bolí nebo tak? Jestli ne tak gratuluju jsi superžena
@radulkap píše:
Neříkám že ho teď týráš, ale může se stát něco, díky čemu to týrání bude) hádky s přítelem( manželem), nechala bys ho aby se stal závislým na pc, nebo tě chlap podvede a většina ženských to neunese a dítě není důvod, proč zůstat spolu tak je pak bez toho otce – samozřejmě neříkám, že jsi tak zlá a zákeřná, ale nevíš co se stane, ale neznám tě, třeba jsi a budeš dobrá matka, která věnuje svůj život dítět, což dnes moc matek nedělá
Ach jo
no co na to napsat ![]()
@radulkap píše:
Neříkám že ho teď týráš, ale může se stát něco, díky čemu to týrání bude) hádky s přítelem( manželem), nechala bys ho aby se stal závislým na pc, nebo tě chlap podvede a většina ženských to neunese a dítě není důvod, proč zůstat spolu tak je pak bez toho otce – samozřejmě neříkám, že jsi tak zlá a zákeřná, ale nevíš co se stane, ale neznám tě, třeba jsi a budeš dobrá matka, která věnuje svůj život dítět, což dnes moc matek nedělá
Takže odejít od otce dítěte z jakýchkoliv důvodů je zlé a zákeřné? Myslím, že často je lepší být s dítětem sama, než s chlapem, co je na houby coby otec i partner. Navíc tatínek se dá najít náhradní
@radulkap píše:
Me by jenom zajimalo v jake spolecnosti se pohybujes, ze vetsina matek co znas se detem nevenuje a nechaji je drepet u PC ![]()
@radulkap píše:
moje matka a chudák?:D:D to jsem se zasmála, ta týrá postižené dítě a používá ho jako prostředníka k vydírání táty ta má do chudáka daleko:DProstě dětský pláč nemám ráda, mám ráda úsměv a veselost, ne říkat si, ježiši to dítě řve dlouho, rodiče nejsou schopní mu dát to co chce, dělá to člověku zle a jeslti Vám se pláč líbí tak to jste teda " zvláštní"
Zvláštní jste Vy… každé dítě občas pláče, protože je to jediný nástroj, jak vyjádří své pocity, dokud neumí mluvit. A nikde jsem nenapsala, že se mi to líbí, ale asi číst neumíte. Mám milující rodinu a maminku, která je nej na světě, ano, i já jsem plakala, ale rozhodně mě netýrala!!! Vy jste buď úplně hloupá, nebo si z nás zde děláte legraci a baví Vás sledovat naše reakce… ![]()
On totiž její otec co má 5 děti s různýma zemana je hodný a máma co ho vykopla je hrozná mrcha.. Ale nemej děti, nejlíp si to pojisti chirurgicky.
Mě by spíš zajímalo, kolik je zakladatelce let. Tipla bych tak 14 v té době jsem totiž říkala, že nikdy žádné děti nechci. Nojoo..těžká puberta, teď je mi 23 a čekám druhé ![]()
@radulkap píše:
zvířecí typ, nemyslím tím, že miluju všechny zvířata, ale spíš ty domácí mazlíčky- tedy psi, kočky, hlodavci, ptáci. Delfíni se mi líbí a dokud neuvidím, jak delfíni sabotují to co mají dělat nebo koušou lidi, protože je to nebaví, tak se mi budou líbit pořád, na těch 7 minut co bych nešla já, by šel stejně někdo jiný, kdyby vy jste byly tak " svatý" a nedělaly nic, co je týrání, nebyly byste teď " matkou". Takže nemáme si co vyčítat, každý máme svoje mouchy
promiň, ale už se tu hlasitě směju ![]()
končím, už nepřispívám, nemá to cenu, došly slova…tvá zabedněnost je do nebe volající
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat