Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@radulkap píše:
kdyby vy jste byly tak " svatý" a nedělaly nic, co je týrání, nebyly byste teď " matkou". Takže nemáme si co vyčítat, každý máme svoje mouchy
aha, takže abychom se mohly stát matkami, museli jsme týrat -koho? nejdřív partnera a pak děti?
Já zase nesnáším ty ženské, co mají psy místo dětí, stejně tak se k nim chovají a jednají s nimi tak…
Ale řeknu ti jednu věc - ty se matkou nestávej, zcela evidentně ti chybí EQ a když tě tu čtu, tak mám dojem, že ty bys týrala dítě už jen tím, že bys byla jeho matkou.
A neboj, partner s tebou stejně asi moc dlouho nezůstane, protože jestli se stejně jako tady prezentuješ před ním… tak potěš koště - i když beru zpět, třeba máš stejně postiženého partnera jako jsi ty.
@ynax píše:
aha, takže abychom se mohly stát matkami, museli jsme týrat -koho? nejdřív partnera a pak děti?
Já zase nesnáším ty ženské, co mají psy místo dětí, stejně tak se k nim chovají a jednají s nimi tak…
Ale řeknu ti jednu věc - ty se matkou nestávej, zcela evidentně ti chybí EQ a když tě tu čtu, tak mám dojem, že ty bys týrala dítě už jen tím, že bys byla jeho matkou.
A neboj, partner s tebou stejně asi moc dlouho nezůstane, protože jestli se stejně jako tady prezentuješ před ním… tak potěš koště - i když beru zpět, třeba máš stejně postiženého partnera jako jsi ty.
Napsala jsem to špatně, spíš až když jste matkou můžete svým chováním dítě svým způsobem týrat, ne že nejdřív týráte a až pak jste matkami, to jsem zle napsala.
Vždyť jsem psala, že nestanu, že na to nemám být "dobrá matka a zajistit dítěti šťastný a dokonalý dětství až do jeho plnoletosti) takže neboj.
Tak přítele mám chvilku sotva 4 roky, on ví, že je nechci a jaký na to mám názor a tím to haslo, nebavíme se o tom, jemu je 23 a mně 22 učíme se sotva starat sami o sebe a o psy a i díky tomu vím, že dítě bysme nedali, on teda jo, protože by si s dítětem jen hrál, ale já ne:D A počítám s tím, že třeba za pár let ode mě kvůli tomu uteče, nic netrvá věčně.
@Žirafátko píše:
DOKUMENT ZÁTOKA - DOPORUČUJI VŠEM MILOVNÍKŮM DELFÍNŮ http://www.youtube.com/watch?…„Unie zoologických zahrad je ideou představení a plavání s delfíny zaskočena. Připomíná, že pro tuto příležitost budou kytovci dopraveni letecky z Turecka, v Praze delfinárium zastoupí vyhřívané stany. Zákon na ochranu zvířat proti týrání zakazuje provozovat mobilní zařízení typů pojízdných zvěřinců, exotárií, terárií a akvárií, v nichž jsou jedinci volně žijících druhů umístěni převážně v prostoru dopravního prostředku, s výjimkou zvířat, se kterými je pracováno v manéži. "Delfínovití nesmí být chováni a využíváni k drezuře v mobilních zařízeních pro drezuru zvířat,“ stojí ve vyhlášce o drezuře."
Hnus tohle, ani jsem se nemohla podívat do konce, jak mi z toho bylo úzko
Doufá, že boží mlýny tam nahoře někde melou a ti lidé, co zabíjí (nejen) delfíny, sviňuchy, velryby, žraloky, želvy atd.tak budou za to někdy potrestáni. Jako nejsem primárně nepřející a zákeřná osoba, ale tohle bych jim přála!
Na ty delfíny v cirkusu bych něšla ani za nic, je to sprosté týrání. Ale vsadím se, že bude mít cirkus plno a lidi se přetrhnou, aby si s nimi mohli zaplavat!!!
![]()
Tak už vyprodané. Já jsem si to myslela, že se o to lidi poperou ![]()
@suwari píše:
Tak už vyprodané. Já jsem si to myslela, že se o to lidi poperou
není to vyprodaný, se podívej kolik je volných termínů a i na představení je jich ještě dost..http://delfinivpraze.cz/vstupenky_termin_psd
@radulkap nečetla jsem diskusi, tak nevím jestli tu nebudu jediná odpůrce. Opravdu se tam nechystám a nechápu, že někdo jo.To jsou všichni tak zabednění, že pro vlastní potěšení přehlíží trápení těch zvířat? Kde to žijem? Delfíni jsou chytřejší než lidi, mají silné sociální cítění! Když je chytaj pro to vaše 10ti minutový potěšení, tak je odtrhnou od jejich rodin, vezmou jim děti, spoustu jich skončí v Japonsku na talíři a je to strašnej masakr.Ti co přežijí v delfináriích trpí, musí brát léky na žaludek, protože ze stresu mají žaludeční vředy. Někteří spáchají sebevraždu! A co převoz delfínů do Prahy? Jak myslíš že se tam dostanou? To je ti fuk jak trpí několik hodin v letadle? Připadá ti to normální?
Ve světě se delfinária ruší, je to přežitek a všichni ví, že je to jen byznis, kde se týrají zvířata. Jen tady,100let za opicema to zavedou ![]()
Trocha cítění s nevinými tvory by to chtělo. Oni se bránit nemůžou. Nechápu, jak to někdo může podporovat a ještě se tam těšit, že uvidí delfína
Podepisuju hodně petic, půjdu na demonstraci a lidská krutost mě zaráží. Pro vlastní potěšení nechám trpět jiné. Já svou dceru učím, že zvířata v cirkusech trpí, že mají žít ve svém přirozeném prostředí se svou rodinou. A ne je cvičit, drezurovat, vybíjet jim rodiny a tím je týrat. Zde je několik dokazů, snad ti otevřou oči http://www.youtube.com/watch?…
A kdyby se tu přece jen našel někdo, kdo nehodlá ignorovat delfíní utrpení a ten hrozný cirkus co se chystá v Preze NEPODPOŘIL, tak zde je petice http://www.petice24.com/…fini_v_praze
@radulkap píše:
Jsi jen vegetarián nebo i vegan? cherilin
nejsem ani jedno, proč?
takže zabíjení zvířat ti nevadí jinak bys byla aspoň to první.. to je opravdu vtipný
@radulkap píše:takže zabíjení zvířat ti nevadí jinak bys byla aspoň to první.. to je opravdu vtipný
samozřejmě že vadí, co to má společného s delfíním cirkusem v praze? Ono je rozdíl humáně zabít prase k tomu určené, co se v zajetí narodí a týrat divokého delfína.
proč teda odsuzuješ nás, co „podporují“ týrání delfínů, tím že na ně jdou, když ty zase podporuješ zabíjení zvířat tím, že ty tvory jíš? teď kdo je horší? Já ty delfíny jíst nebudu
@Cherilin podepsáno
![]()
@radulkap píše:takže zabíjení zvířat ti nevadí jinak bys byla aspoň to první.. to je opravdu vtipný
NO tak ty jsi vtipná, jsem taky proti delfíním cirkusům a jím maso, ale z ekologického zemědělství, kde zvířata zabíjejí s určitou důstojností a citlivostí…a lidé kteří jedí maso z velkochovů, ho jedi aby se najedli, smrt zvířete je nijak netěší, ale aspon z toho mají nějaký užitek. A ted mi vysvětli, jaký užitek mají lidé z toho, že si zaplavou s delfínama? To je trochu rozdíl ne?(přesto jsem proti násilnému a nedůstojnému zabíjení zvířat ve velkochovech - je to hnus a měli bychom se nad tím všichni zamyslet)
Mně přijde, že to co „vy“ děláte, je v pořádku a to co ostatní a není to stejné, co děláte vy, tak je to hned nejhorší. Týrání zvířat a podpora – fuuj ale jíst maso a podporovat tím zabíjení zvířat.. to je přece v pořádku.. fuj takovým lidem
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
v Chorvatsku jsem byla 3× a nikde žádný delfín nebyl:-(
Tak to já bych psy nebrala, stačí když jedu s nimi na chatu, cesta trvá 30 minut a celou cestu prokňučí, protože autem jezdí hlavně na veterinu, tak asi proto..