Delfíni v Praze

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
19131
16.12.12 13:37

@radulkap A OT - co tě napadlo registrovat se na tenhle server, když děti nikdy nechceš? Jen tak ze zvědavosti :mrgreen:

• načítám...
saminomimino
16.12.12 13:37
@chelsea001 píše:
si děláš prdel? :roll: jak můžeš srovnávat psa a delfína? Delfín se nedá domestifikovat a v zajetí příšerně trpí. Chtělo by si o tom něco přečíst. Za mě je tohle absolutní hnus a kdyby byli všichni lidi normální a nepodporovali to, žádné delfíní cirkusi by nebyli :roll:

absolutně souhlasím, to je přirovnání jako mít doma kočku nebo lva, delfín už jen tím že je mořský savec musí neskutečně trpět převozi, není domestikovaný o lidi nestojí, je to týrání ze kterýho se mi chce regulérně blejt a upřímně odsuzuji ty kdo to ještě podporují :poblion: :poblion:

• Upravit
19131
16.12.12 13:38
@radulkap píše:
v delfináriu jsem byla asi 5× a jen 1× jsem narazila na nabídku, že se za 100EUR dá, ale ta fronta, moje vyrážky a vidina 3000Kč na 5 minut když mi bylo 18 a nevydělávala sem byla horší než teď

A proč myslíš, že tady mít vyrážku nebudeš? Myslím, že ta voda, kde ti delfíni plavou, bude všude stejná ;)

• načítám...
radulkap
16.12.12 13:38
@alenka84 píše:
Kvůli tomu, že bys je neudržela od počítače, si nechceš pořizovat děti? :think:

spíš proto, že bych se bála, že by ode mě odešel přítel a já bych pak zůstala sama ( protože náhradní tatínky pro děti úplně zavrhuju ) a dítě by mě vyčítalo, že jsem tatínka vyhodila.. přesně tak nenávidím svou matku.. tak nebudu dělat stejný chyby, děti stejně nemám ráda, když slyším brekot, tak se mi dělá zle, protože i to beru jako týrání, když dítě brečí ( ikdyž je to prý normální) já jsem pejskařka:D o ty se zvládnu starat, nemusím řešit žádnou kybernetiku a mobily:D:D a můžu si to finančně dovolit

• Upravit
19131
16.12.12 13:39
@radulkap píše:
spíš proto, že bych se bála, že by ode mě odešel přítel a já bych pak zůstala sama ( protože náhradní tatínky pro děti úplně zavrhuju ) a dítě by mě vyčítalo, že jsem tatínka vyhodila.. přesně tak nenávidím svou matku.. tak nebudu dělat stejný chyby, děti stejně nemám ráda, když slyším brekot, tak se mi dělá zle, protože i to beru jako týrání, když dítě brečí ( ikdyž je to prý normální) já jsem pejskařka:D o ty se zvládnu starat, nemusím řešit žádnou kybernetiku a mobily:D:D a můžu si to finančně dovolit

Aha.

• načítám...
radulkap
16.12.12 13:39
@alenka84 píše:
@radulkap A OT - co tě napadlo registrovat se na tenhle server, když děti nikdy nechceš? Jen tak ze zvědavosti :mrgreen:

chystám se stavět dům a hledala jsem jaké jsou měsíční náklady a odkaz mě hodil sem a je tu plno diskuzí, které se děcek netýkají, tak proč ne, ale jestli sem " nerodiče" nesmí tak zas půjdu

• Upravit
19131
16.12.12 13:40
@radulkap píše:
chystám se stavět dům a hledala jsem jaké jsou měsíční náklady a odkaz mě hodil sem a je tu plno diskuzí, které se děcek netýkají, tak proč ne, ale jestli sem " nerodiče" nesmí tak zas půjdu

kdepak, nic takového neříkám ;) Jen čistě ze zvědavosti

• načítám...
2183
16.12.12 13:41

@radulkap tak tobě něco vysvětlovat asi nemá cenu, užij si to :poblion: a prosim tě jen dotaz, co tě dostalo na e-mimino? To je fakt ze zvědavosti :think:

• načítám...
2183

Aha už jsi to vysvětlila

• načítám...
radulkap
@chelsea001 píše:
Aha už jsi to vysvětlila
:palec:
  • Upravit
saminomimino
16.12.12 13:44

Teda zakladatelko ty jsi slušný mimoň plácáš páté přes deváté :mrgreen: a upřímně doufám že ty děti mít nebudeš, byli by to naprostí chudáci

• Upravit
6529
16.12.12 13:45

Kvůli exemům nevlezeš do relativně čistého moře, ale do hnusnýho bazénu s bůhvíjak dobře filtrovanou vodu klidně? :think: :nevim:
No jo, co se divím, nezáleží ti na vlastním zdraví, nezáleží ti ani na tech chudácích vystresovaných tvorečcích. A pozor, delfín je i pěknej predátor, jen se to o něm moc neví.

Příspěvek upraven 16.12.12 v 13:53

• načítám...
2183
16.12.12 13:45

@saminomimino prosim tě, kde se dá sehnat ta petice?

• načítám...
1307
16.12.12 13:46
@radulkap píše:
jen porovnávám, že každý je v něčem bezcitný, já v tom, že si půjdu zaplavat s delfíny, ikdyž podporuju to, že je " drží v zajetí" a ostatní lidi jsou zase bezcitní v tomto.. děti nikdy nechci, byly by to chudáci a já bych trpěla představou, že jim zničím život tím, že budu chtít žít svůj a nebo že nezvládnu je držet dál od této kybernetiky já jsem ráda, že jsem si zničila život počítačem až od svých 15 let, ale když slyším jak už v 5 letech děcka jsou na počítači.. to mi normální nepřijde

naše názory jsou zcela odlišné, pořád v tom tvém srovnávání nevidím žádnou logiku, ale pokud je tvůj životní sen si zaplavat s delfíny, tak ti ty zvířata musí být něčím blízká, ne? ty bys tam opravdu šla i když víš, že podmínky ve kterých jsou delfíni chováni nejsou vyhovující a zvířata trpí? jak z toho pak můžeš mít radost??? nechápu :nevim:

• načítám...
2183
16.12.12 13:47

@princeznaII :pankac: oni na to pak sami přijdou až chudák delfín někoho napadne.Pak ale zas budou řešit, jaký jsou to krvelačný bestie. :roll:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný