Přerov - Hotel Jana

46669
29.4.13 12:27

Přerov - Hotel Jana

Prosím vás, kdo je tu z Přerova a okolí :mavam:. Jaké je to město? Je tam něco k vidění? Místa na procházky a tak dále. Má Přerov nějaké historické centrum nebo je to „moderní“ město?

Na jednom slevovém portálu jsem našla parádní nabídku, wellness víkend v Hotelu Jana. Podle fotek a recenzí se mi to moc líbí, hotel vypadá dobře, lidi si chválí. Ale podle Street view na Googlu to město nic moc, manžel jím kdysi párkrát projížděl a taky říkal, že to není nic úchvatného. Jde mi o to, že ta nabídka je víc než lákavá, ovšem zase nechceme být zavření jen v hotelu. A vzhledem k tomu, že bychom jeli docela daleko, tak bychom chtěli i něco vidět…

Díky za pomoc při rozhodování :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
513
29.4.13 12:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
29.4.13 12:38

Byli jsme tam s kamarádama, taky přes slevomat, nebo tak něco :mrgreen:
Hotel fajn, pokoje pěkné. Skvěle tam vaří. Ve městě jsme nebyli, měli jsme s sebou malé děti, takže jsme chodili po procházkách-za hotelem je řeka se stezkou, kousek dál park -moc pěkný.
Wellnes centrum jsou spíše sauny - je jich tam 5nebo 6, jedna vířivka a potom takový ten chodník s kamínkama kde Ti na nohy stříká voda - budu za ťululum, ale vypadl mi název :lol: Jinak nic.
A nefungují tam chůvičky, ve stěnách je cosi co ruší signál, takže nešlo nechat spící dítě v pokoji a jít do restaurace, welnessu, ani na chodbě v křesílkách-prostě nic.
Takže pro bezdětné určitě doporučuju, jinak jen s hlídáním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
29.4.13 12:39

Osobně bych si vybrala jiný cíl.
Ale v okolí by se něco našlo.
 http://www.prerov.eu/…py-na-vylet/

Než Přerov, tak už mi více řekne Ostrava, ale to záleží na člověku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
29.4.13 12:39
@KPKristy píše:
Prosím vás, kdo je tu z Přerova a okolí :mavam:. Jaké je to město? Je tam něco k vidění? Místa na procházky a tak dále. Má Přerov nějaké historické centrum nebo je to „moderní“ město?

Na jednom slevovém portálu jsem našla parádní nabídku, wellness víkend v Hotelu Jana. Podle fotek a recenzí se mi to moc líbí, hotel vypadá dobře, lidi si chválí. Ale podle Street view na Googlu to město nic moc, manžel jím kdysi párkrát projížděl a taky říkal, že to není nic úchvatného. Jde mi o to, že ta nabídka je víc než lákavá, ovšem zase nechceme být zavření jen v hotelu. A vzhledem k tomu, že bychom jeli docela daleko, tak bychom chtěli i něco vidět…

Díky za pomoc při rozhodování :mavam:

Takový tmavší město to je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
29.4.13 12:44

Město máme v celku hezké, ale nic moc pro zábavu, záleží kdo má o co zájem. Máme krásný park, horní námestí, okolí řeky, ale to je jen na procházky. Jinak super stezka na brusle. u hotelu jsou tenisové kutty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.4.13 12:54

Děkuji za tipy!
Plánujeme pár dní bez dětí, takže chůvičky nepotřebujeme :). Chci si zalenošit, nevařit, nic nemuset ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
29.4.13 12:55

Já myslím, že krom zmíněného @Jůlinka T. tu nic moc k vidění není :lol: Jo a ještě tu je muzeum Komenského. Ale je to odtud kousek např. na zámek v Kroměříži, na hrad Helfštýn, a pak třeba i zoo v Olomouci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
29.4.13 12:57

Město je vystaveno až po válce a nic historického kromě muzea J. A.Komenského není. Hezký je park Michalov a procházky kolem Bečvy. Blízko je Olomouc nebo na druhou stranu pak lázně Teplice nad Bečvou, kde je nejhlubší propast s aragonitove jeskyně. Pokud budete autem je toho v okolí dost. Blízko je i Kroměříž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.4.13 12:59

A ještě mi můžete dát tipy, kam jinam se podívat, kde pěkně odpočineme, třeba i s nějakým bazénem (vnitřním ;) ). Netrvám na slevomatu a taky to nemusí být světa kraj. Jsme z Českých Budějovic, pojedeme na víkend, tak abychom celý pátek a neděli nestrávili jen cestou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.4.13 12:59
@Minki píše:
Město je vystaveno až po válce a nic historického kromě muzea J. A.Komenského není. Hezký je park Michalov a procházky kolem Bečvy. Blízko je Olomouc nebo na druhou stranu pak lázně Teplice nad Bečvou, kde je nejhlubší propast s aragonitove jeskyně. Pokud budete autem je toho v okolí dost. Blízko je i Kroměříž.

Já jsem si to myslela podle fotek, že to bude město 20. století :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
29.4.13 13:05

V přerove je bazén a v olomouci aquapark a olomouc je teda hodně hezká a historická

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.4.13 13:07
@Minki píše:
V přerove je bazén a v olomouci aquapark a olomouc je teda hodně hezká a historická

A jak je od Přerova daleko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
29.4.13 13:08
@Minki píše:

Kvituji, jsem rodilá olomoučačka na doživotí v Praze. Takže z jednoho historického do druhého :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
29.4.13 13:37

Cca 25km myslim a nejak kolem tech 30 bude i Kroměříž a ty Teplice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie