Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zkus se podívat na SLEVOMAT, nebo podobné stránky..bývají tam různé pobyty atd za super ceny ![]()
Tak za me Benatky
V rijnu uz navic tichne turisticky ruch a ubytovani se tam da po levnu sehnat temer na kazdem rohu a je to naaaadherne
urcite se tam jednou vratim. S info moc neporadim, u nas to tenkrate zarizoval ex co byl ital.
Finančně nejlíp vychází Budapešt. není to daleko, nevím odkus jsi, ale z brna je to busem SA cca 5 hodin v pohodlíčku. ubytování není drahý, město hezký a na výběr několik termálních lázní. za mě doporučuju Széchenyi ![]()
Pariz miva v prumeru dost drahe ubytovani, pokud nechces byt nekde hodinu z centra. Ale zas se tam daji koupit hodne levne letenky.
Rim zas bude na podzim jeste mit krasne pocasi.
Pomerne slusne se da poridit vikend v Barcelone a pocasi by melo byt taky fajn.
Pokud umis anglicky, tak jednoznacne radim koupit letenku u nizkonakladovky a zamluvit hotel pres net.
Můžeš koupit jízdenku od Studentíka - např londýn jezdí i za 1499 zpáteční, takže dá se sehnat v pohodě.. Jinak já byla např Řím na 2 dny, vyšlo mi to na necelé 4 tis, ale né přes kancelář, ale sama - sehnat ubytování a zabookovat letenku není tak těžké ![]()
Rim je v rijnu krasny, boli sme tam minuly rok..teplucko, vecer na lahky svetrik..ubytko jukni cez tripadvisor a letenky cez lowcost..my sme byvali v centre v lepsom hoteliku, ale bolo to zbytocne, lebo sme tam iba spali..:-)..urcite si tam nakup obuv:-)..Pariz neviem aka je v rijnu, boli sme tam v kvetnu a prosinci, ale myslim, ze tam bude podobne pocasie ako u nas..nevye vsetko..nevyhoda tohoto mesta je ze je drahe-jak cestovanie, vstupy, ubytovanie, jedlo, proste vsetko..sice zozenie lacne letenky a ubytko ale ostatne ide do penazi..dalsie pekne mestecko je Milano-boli sme tam v breznu a super, s tym, ze letenku sme kupili do Bergama a to je ta prava romantika-ulicky, historicke domceky, hrad-vela penzionkov..ale je to max na 1 den, s tym ze 1-2 dni mozes skocit do Milana-moda, ruch, historia, San Siro pre muza(AC/Inter milan)..takisto by som sa prihovorila za Barcelonu-more, plaz, historia, kultura, jedlo, teplo..v rijnu si myslim, ze tam bude este teplucku na posedenie pri lahvinke vonku..my sme boli v dubnu a super..:-)
A jste schopni domluvit se v cizině??
Když jo, tak:
Letenky už teď hledej, jelikož je koupíš s předstihem, tak budou o dost levnější…třeba okolo 1500,– zpáteční pro jednoho. No a ubytování jsi najdi přes net.
S cestovkou je to o dost dražší…
Ráda vzpomínám na jižní Francii, Provance to byla nádhera ![]()
Bydleli jsem ve F1 každý den v jiné a každá den jsme se posunovali (autem) do dalšého města. St. Troper, Monaco, Nice, Cannes. Ale byli jsme v srpnu, tak to bylo ještě i na moře, to už v říjnu nebude, ale na procházky to bude pořád skvělé
Budapest vychazi financne uplne super - doporucuji tento hotel s bazenem, saunami atd. na ostrove uprostred Dunaje - romantika jako blazen!
A je fakt levnej. http://www.booking.com/…rand.cs.html?…
RIm, Barcelona, Londyn jsou taky nadherne, ale pokud se tam chces nekam podivat, dat si dobre jidlo, obcas kafe nebo zmrzlinu.. tak se do 10 tisic urcite nevlezes.. spis dvojnasobek..
My jsme procestovali spoustu mest a Lisabon na nas zapusobil nejvic. Zahodili jsme mapu, nasedli do tramvaje a nechali se unaset. Navic se tam da koupit karta, ktera stoji asi 40euro, ale mas vsechnu dopravu zdarma a 95% muzei taky. Atmosfera Lisabonu je nezapomenutelna ![]()
Jeste me napadl Berlin - je to kousek autem, spousta veci k videni, na booking.com se daji sehnat hezke hotely s bazenem a do limitu se urcite vlezete.
http://www.skypicker.com/…ka-republika
a potom si vyber nejake mnesto, je tam sposuta levných letenek do Milan ale to je destinace ne cilova ale muzes tam chytit další levnej let Třeba do barcelony.
PS Benatky se daji koupit za 78E/ SO-UT.
Ubytovani vyhledej přes Tripadvisor a AIRBNB.
Chceme vyrazit na víkend do Benátek. Asi teď zkraje dubna.
Sami autem, ubytování asi v Lido di Jesolo. Sobotu ztrávit v Benátkách.
Poraďte co určitě máme navštívit? A nějaké klasické rady ![]()
Chci překvapit svého milovaného a vyrazit s ním někam… BEZ DĚTÍ!!!
Líbilo by se mi nějaké cizí a neznámé město, ideálně romantické a krásné - nemusí to být žádné z vyjmenovaných. Chtěla bych jet na podzim, ideálně v říjnu na prodloužený víkend.
A teď ta hlavní komplikace - nemělo by to stát moc peněz.
Budeme vycinkaní po letních radovánkách a po rekonstrukci kuchyně - no a taky po platbě všech kroužků
Dívala jsem na internetové nabídky, ale vše je hodně přes 10000,– Kč - a přiznávám, tolik se mi asi nebude chtít dát (hlavně s vidinou budoucích nákupu Vánočních dárků)…
Je mi jedno jestli poletíme nebo pojedeme autem či vlakem, ubytování nepotřebujeme luxusní, ale také žádný zaplivaný pajzl… Prostě by to měl být příjemný a malinko dobrodružný víkend, na který se nám bude hezky vzpomínat.
Nemáte tip?
Anonymně kvůli překvapení manžela, snad chápete, že bych takovou věc ráda utajila
A on by mu to někdo určitě vykecal.