Přerušení HA na týden - můžu být těhotná?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
500
1.3.15 23:19

Přerušená An

Ahoj holky,

Potřebovala bych radu. Užívala jsem 3 měsíce Antikoncepci a dobrala jsem poslední platíčko a měla jsem týdenní pauzu. Bohužel, v den, kdy jsem si měla vzít prášek z nového platíčka, tak jsem zjistila, že jej už nemám a ups… k doktorovi jsem se dostala až po týdnu, neboli- jsem si vzala 1. tabletku s týdenním zpožděním. v den, kdy jsem si ji vzala, tak jsem měla nechráněný sex, měla jsem také plodné dny, jaká si myslíte, že je šance na otěhotnění? Děkuji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20518
1.3.15 23:24

Spíš bych řekla, kdybych náhodou jako zblbla a hrála na chlapa, že jsem otěhotněla přes antiko, tak takhle nějak.

To je jak ohradit parcelu proti vniknutí zloděje igelitovým pytlíkem. :roll: Teď fakt záleží jen na tý ovulaci jako takový, jestli byla nebo ne, ta tabletka tam vůůůbec nehraje roli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
1.3.15 23:26

@Emilie U mě byl spíš finanční problém… :( přítel o tom věděl, nic na něj uhrát nechci :-) děkuji za odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
1.3.15 23:31

@DakotaAdams tak když to víte oba, tak proč se nechráníte jinak?

To se tě samozřejmě neptám, ta otázka se nabízí. Takže jedna tabletka to nezachrání, plodné dny ti týden po zkončení ms mohly začínat, takže pravděpodobnost že jsi těhotná je 50%. Doporučuji zakoupit těhotenský test. Raději už teď, kdyby ten finanční problém nastal náhodou zase. A k tomu balíček kondomů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
1.3.15 23:38
@DakotaAdams píše:
@Emilie U mě byl spíš finanční problém… :( přítel o tom věděl, nic na něj uhrát nechci :-) děkuji za odpověd

Omlouvám se za ironický tón. Ale bylo to hodně nezodpovědné. Zvláště jak píšeš, že partner byl obenámen se situací, tak vás obou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
1.3.15 23:42

Já takové komentáře čekala samozřejmě, k mé smůle jsem nemohla příspěvek ani vložit anonymně a ted ho nemohu ani smazat :D já blbá jsem měla raději použít google, bylo to nezodpovědné vím, hold pudy nás ovládli :oops: jsme jen lidi, každý občas chybujeme, někdo ne, někdo víc, nechtěla jsem tu poutat válku zrovna :? a taky jsem myslela, že pilulka již působí… nojo moje chyba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
1.3.15 23:45
@DakotaAdams píše:
Já takové komentáře čekala samozřejmě, k mé smůle jsem nemohla příspěvek ani vložit anonymně a ted ho nemohu ani smazat :D já blbá jsem měla raději použít google, bylo to nezodpovědné vím, hold pudy nás ovládli :oops: jsme jen lidi, každý občas chybujeme, někdo ne, někdo víc, nechtěla jsem tu poutat válku zrovna :? a taky jsem myslela, že pilulka již působí… nojo moje chyba

Kdy čekáš menstruaci, tedy teoreticky dobu, kdy bys mohla použít těhotenský test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
1.3.15 23:47

Až koncem měsíce kolem 25 yb to mělo být. raděj si ho koupím, pokud to už půjde poznat po pár dnech :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
1.3.15 23:49

Zítra to budou 3 dny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
1.3.15 23:58

@DakotaAdams jinak nemusela bys použít ani google, mělo by to být i na příbalovém letáku. Popřípadě pok jsi byla i na prohlídce ti to mohl zodpovědět i gynekolog. Ale tak nějak si stejně myslím že cyklus budeš mít parádně rozházený. Pokud jsi nestihla vzít prášek po 7 denní pauze, měla bys čekat na další MS a pak začít brát první den MS, tak jako když se začíná antina užívat a mezitím se chránit jinak a své pudy ovládat, tak abyste byly chránění ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
1.3.15 23:58
@DakotaAdams píše:
Až koncem měsíce kolem 25 yb to mělo být. raděj si ho koupím, pokud to už půjde poznat po pár dnech :nevim:

Dřív než v den očekávané menstruace netestuj, to je zcela zbytečné. To totiž nebude fungovat, dřív to prostě nejde.

Bych měla nervy v háji, do tý doby. :roll: Hele, za to by mi ten úlet nestál. No, snad to dobře dopadne a vy budete mít ponaučení. Že i pudy se musí… kočírovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
2.3.15 00:04

@Emilie @medunka23 Taky jsem si říkala, jestli nebrat jako když začínám nové platíčko, no jo, tak snad budu v suchu, díky za rady s testem ;-) nenervuju se, co příjde, příjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
2.3.15 00:11

Takže, když teďka budu brát normálně antikoncepci celý měsíc jak mám a pak - třeba by se zjistilo, že jsem těhu, neublížili by ty prášky nějak tomu plodu? Mám strach právě i kvůli tomu :( děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68885
2.3.15 00:50

Test nejdriv 14 dni po nechranenem styku, pri negativnim pro jistotu klidne za tyden zopakovat.

S 50 % bych to neprehanela, i zcela zdravy par zcela bez antikoncepce ma pravdepodobnost poceti max. 20 % na cyklus.

Taktez me napada, pokud je financni problem s antikoncepci, je treba vzit v uvahu, ze s ditetem by potom byl stokrat vetsi. To tak propriste.

Jestli to ublizi embryu… no dobre mu to asi neudela, ale normalne zenske berouci antikoncepci, nez na tehotenstvi prijdou, zdrave deti rodi, nektere potraceji, ale to i zenske bez HA, jak moc to ten pomer zhorsi, netusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
2.3.15 14:32

@ugluk 50% jsem myslela, že buď je nebo není těhotná. Padesát na padesát. Buď jo, nebo ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí