Vynechaná MS a antikoncepce

48
27.2.15 07:48

Vynechaná ms a antikoncepce

Ahoj hollky, mam dotaz, 2.2 sem mela vynechat na sedmidenni pauzu, ale ja zacla rovnou dalsi plato a 8.2 mela nechranenny sex s pritelem, tenhle tyden v pondeli sem mela posledni pilulku, a dneska mam jiz ctvrty den pauzu a ms nikde :nevim:
Prasky beru pravidelne do 12 hodin urcite, 21 dni a pak bud pauza nebo dalsi plato..nezvracela jsem, nezapomnela jsem a antibiotika jsem mela nekdy v lednu :( Nemuzu najit skulinku :nevim:.je mozne, ze sem tehu? Beru antikoncepci stodette.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17014
27.2.15 08:51

A co si udělat test? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
27.2.15 09:00

Tak já běžně mívám ms až 4. den pauzy. Udělej si test a budeš mít klid. I když si myslím, že riziko selhání (pokud neselžeš ty jako uživatelka) HA je poměrně malé. Dle doktora něco kolem 3 promile.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
27.2.15 09:04

V lednu jsi brala atb? A chranili jste se při brání atb a ještě minimálně 7 dni po dohrání atb? Tak těhotenství možné je, ani ha neni 100%. Ale je pravda, ze me se asi 3× stalo, ze MS mela dorazit ve čtvrtek a dorazila v sobotu. Pro jistotu si udělej test.

Příspěvek upraven 27.02.15 v 09:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
27.2.15 09:34

@myskalucka když sem uzivala antibiotika, tak žádný sex neprobehl, ani další týden.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
27.2.15 09:36
@NoraDoma píše:
Tak já běžně mívám ms až 4. den pauzy. Udělej si test a budeš mít klid. I když si myslím, že riziko selhání (pokud neselžeš ty jako uživatelka) HA je poměrně malé. Dle doktora něco kolem 3 promile.

Jakožto uživatelka nemůžu najít žádnou chybu :nevim: možná jen, že je nejím presne ve stejnou hodinu, ale to by nemělo vadit si myslím, pokud stihneš do tech 12 hodin :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
27.2.15 09:44
@araw píše:
A co si udělat test? :nevim:

Ještě počkám do utery, kdy mám nasadit další plato, pak si ho udělám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
27.2.15 10:17

@Vet98 Já být tebou tak se nestresuju. Opravdu myslí, že možnost těhotenství je minimální. Někdy se i může stát, že mezi 2 blistry HA ke krvácení vůbec nedojde. Kdyby ms nedorazila, udělej pro klid test a uvidíš. A kdyby nedorazila ani za měsíc, zajdi si na gyndu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
29.7.15 00:17

Ahoj, omlouvam se, ze do toho vstupuji, ale mam podobny problem. Na zacatku mesice jsem dostala ms mela jsem ji slabou hodne, ale dostsla jsem id doktora antikoncepci po roce, co jsem ji nebrala a mela jsem ji nasadit, tak jsem rak ucinila a v tu rani ms zmizela uplne.Ted jsem dobrala pradky uz 4 ted vynechavam a porad nic 8o test je samozrejme negativni. :roll: Jo a boli me strasne prsa, ale to tu pose dpousty zen po nasazeni acek flaya tak nevim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
29.7.15 08:51

Při nasazení HA menstruace často zeslabí a zkrátí se (až zmizí) - ten první cyklus, kdy nasazuješ první den menstruace. Pak přichází celkem pravidelně, mně chodí pátý den, takže máš ještě čas. Vydrž do konce pauzy, když nedorazí, tak běž k lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí