Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, minulý měsíc jsem ještě brala HA. Vzala jsem 15 tablet a pak měla žaludeční potíže, takže jsem prášek stejně vyzvracela. Trvalo to dva dny, takže jakobych je vlstně vůbec nevzala no a začla jsem špinit. Pak jsem plátíčko normálně dojedla, ale už jsem to nedostala. Čekala jsem týden a nic… menstruaci jsem nedostala. Dnes už to jsou skoro 3 týdny a pořád nic. Břicho mě bolí jako bych už to měla dostat, ale pořád nic. Včera už mě začli bolet i prsa, jsem náladová, ve stresu, prostě nevím.. pořád čekám, že to příjde a ono nic
Nemyslím si, že bych byla těhotná a i přes to, jsem si už 3× udělala těhotenský test a pokaždé byl negativní. Tak nevím, jestli už to prostě nepříjde, když jsem to měla ty dva dny a dostanu to až tedka.. jsem z toho špatná, na pátek jsem objednaná k dr. protože mi to nedá, ale třeba už se vám to taky stalo, prtot se ptám. Děkuji moc…
@kacckaJ : a když MS nedošla, tak po pauze si začala brát další platicko HA? Pokud ted ha neberes, je možné, ze tělo je po vysazeni HA rozhozene. Uvidis, co na to doktor.
@myskalucka právě že neberu. Porad jsem doufala, ze to přijde, ze zacnu dalsi platicko o par dni později, no ale nic…
Měla jsi normálně po pauze najet na další platíčko, takhle sis to akorát rozházela, navíc samozřejmě ochrana už nepůsobí. Těhotná být klidně můžeš, pokud byl nechráněný styk, kdy sis dělala poslední test? Takhle po vysazení je tělo jak pohnojené…
Můžu se tě zeptat jak dlouho jsi špinila? Já to teď mám taky a jsem z toho špinění nervózní…
@Verca1989 mela, ted uz si to taky říkám, ze to byla blbost. Posl.test jsem si delala dneska rano. Ten prvni pred tydnem.
@Katerinka28 spinila jsem 3 dny, pak to prestalo. Taky jsem uplne vynervovana z takovych veci..