Lindynette a přibírání

419
25.2.15 21:10

lindynette a přibírání

Ahoj holky, zase pisu. Je mi neco nejasne. :D hodne jsem cetla ze tato antikoncepce dost zadržuje vodu v tele. Jak se to pozna? Beru asi osmy mesic a nahore mam asi necelych sest kilo. A dost mi to vadi. Tudíž jak se pozna ze je to zrovna zadrzovani vody nebo jen proste tloustnu :roll: cm :,( :,( premyslim uz o zmene na yadine, logest nebo jeanine ale u te me vadi ze se vůbec nemusi dostavit menstruace. Dekuji, za chyby a preklepy se omlouvam, pisu z mobilu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4465
25.2.15 21:13

Pokud jsi nezměnila svoji životosprávu, stravovací návyky, pohyb atd, tak to s velkou pravděpodobností bude voda. Ale poznáš až vysadíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7976
25.2.15 21:15

@kacaaa tak při zadržování vody jsou otoky. Nejčastěji na dolních končetinách. Jinak já lyndynette brala několik let a nepřibrala jsem prakticky nic. Možná kilo, nebo dvě. Ale to bylo dáno i tím, že jsem měla méně pohybu než předtím a s antikoncepcí to nejspíš vůbec nesouviselo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11196
25.2.15 21:30

Ahoj, já přibírám bohužel u každé antikoncepce, Dr. mi tvrdí, že je to voda, ale bohužel ty kila nezmizely, ani když jsem vysadila, takže tím to nebude. V minulosti jsem u jedné antikoncepce přibrala skoro 20 kg za rok. Životní styl jsme nezměnila, bylo to jediné vysvětlení (narostly mi i prsa - hodně). To bylo před 10 lety. Teď beru AC znovu a zase přibírám. Je fakt, že jsem po porodu hodně jedla sladké a tak, takže to může být i tím, ale řekla bych, že ta AC k tomu také přispívá. Mám zase víc pohybu, s dítětem, předtím jsem seděla celé dny v kanceláři u PC… Takže můj osobní závěr je, že já prostě po každé AC přibírám:-(…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
25.2.15 21:50

Ja zase po roce brani teto antikoncepce asi deset kilo shodila aniz bych se snazila, samozrejme stezovat si nemuzu, jeste by to par kilo chtelo… Je to asi dost individualni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
25.2.15 22:09

Já jsem po užívání této antikoncepce přibrala asi 5 kg za půl roku. Pak se to zastavilo. Doktor říkal, že je to voda… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
25.2.15 22:23

Ja sem po teto antikoncepci taky pribrala. Sice asi jen tri kila, navic mi prislo, ze jsem i vic naladova. Vysadila jsem ji a vse se pak vratilo k normalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
25.2.15 22:39

Ja jsem u lindynette vice naladova a podrazdena…a pribrala jsem behem dvou let asi 5 kilo ale.ja.pribrat potrebovala takze u me zadna tragedie.. :-D :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
25.2.15 23:58

Ja ji driv taky brala.. A po nejake době jsem z nevysvetlitelnych důvodu zhubla z 55 kg na 45 kg během mesice. Aniž bych přestala jist. Uzavřelo se to sice jako „ze stresu“ ale nikdo neřešil ze beru antikoncepci ;) ono je to člověk od člověka. Ja kila shazovala i potom co jsem brala jiné druhy. Kdyz jsem mela vysazenou, naopak jsem pribirala… Takze bych řekla ze pribirani je tělo od těla, každé reaguje na hormony jinak ;) jinak otoky bys poznala nejspis… Kamarádka z HA otekla v oblasti žaludku, bricha a zad a uz od pohledu bylo vidět, ze to neni spek. Je to na dotyk takové trochu jiné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
26.2.15 09:25

Ahoj já jsem ji brala před těhotenstvím a žádné přibírání ani zadržování vody jsem neměla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
6.3.15 14:54

S lindynette mam dobrou zkušenost a nemám s ním nejmenší problém. A doporučil mi ji můj velice dobrý gynekolog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.15 10:27

Já jsem po prvním roce přibrala asi 3 kg, ale myslím si, že je více faktorů, na které bych nárust váhy mohla svést, než zrovna antikoncepce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.12.25 18:45

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli po HA přiberu. Dnes jsem si vzala první prášek, je mi 16 let a teď vážím 48 kg, upřímně bych vážně nechtěla přibrat a všechny příspěvky co vidím tak mě děsí. Od gynekologa mám lindynette, prý je šetrnější, ale i tak se bojím co přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí