Přesažená rychlost v obci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.4.12 20:31
@Lastkecka píše:
A měla by jsi být naštvaná na sebe, že ohrožuješ sebe a ostatní, ne kvůli tomu, že tě změřili.

Ty si myslíš,že nejsem naštvaná na sebe?? No jsem.Ale každý dělá chyby i já i ostatní,buď je to v řízení nebo nějak jinak.

• Citovat
  • Upravit
Naima
11.4.12 20:32

No, pokud měřili, tak s takovýmto překročením opravdu dopis očekávej. Nad tím nikdo rukou nemávne, právě naopak, protože přetáhnout v obci o 30km v hodině je poněkud přespříliš.

• Citovat
  • Upravit
801
11.4.12 21:45

A byly to živí policajti :mrgreen: nebo kamera s radarem? Já už jsem si několikrát myslela, že mě chytla kamera (pravda jezdim alespoň tak, abych nepřekročila o víc než o 20 km/h) a nikdy nic nepřišlo. Buď to jednoho dne dorazí najednou a já půjdu rovnou vrátit řidičák nebo ty kamery nebývají vždycky zapnuté nebo mají poměrně slušnou toleranci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
12.4.12 08:02

Ahoj, já si myslím,že hned ti řidáč nevemou :) Moje sestřenice jezdí jako drak a několikrát jí v obci zastavili policajti,že jela rychle, když to bylo asi po čtvrté,tak jí sebrali na 1 měsíc papíry,ale po 14dnech si zařádala a zase jí je vratili :) Mě jednou vyfotil radar mimo obec, když jsem jela 120km/h a uz to budou tři roky a nic mi nepřišlo…policie stála o kus dál za radarem a ani mě nezastavili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.12 08:13

Oni stáli s červenou Octávkou s radarem.Byli tam zašití.Všimla jsem jich pozdě,a přitom vím,že tam stávají.Se divím,že se za mnou nerozjeli.No,uvidím :-D

• Citovat
  • Upravit
2858
12.4.12 09:20
@Anonymní píše:
Oni stáli s červenou Octávkou s radarem.Byli tam zašití.Všimla jsem jich pozdě,a přitom vím,že tam stávají.Se divím,že se za mnou nerozjeli.No,uvidím :-D

Ono taky záleží, jestli máš odchylku v autě a radar by měl mít odchylku 5km/h. Já mám v autě odchylku 7km/h. Tak třeba jim to těch 80km/h ani neukázalo a pujdou po horších závodníkach :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová