Přešití - Jané Slalom Pro

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1608
15.7.13 21:06

Přešití - Jané slalom pro

Ahoj maminky,
mám doma tento kočárek Jané slalom Pro 2009 zeleno-šedý - byla jsem s ním spokojená, ale na druhé dítko bych ocenila nějak vyřešit stříšku, aby dítko více kryla… kdysi jsem četla že nějaké maminky přešívají nebo přišívají tzv. kšiltíky… máte s tím někdo zkušenost? Popř. nějaký kontakt nebo odkaz na stránky? Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25959
15.7.13 21:10

Na MMB uživatelka natydom ;) Udělá komplet všechno, tašku na pláštěnku, clonu, držák na rukojeť na pití atd, různý organizéry, přešije boudičku, nánožník… Já se na to chystám už pěkně dlouho, ale pořád na to nějak nezbývají penízky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
15.7.13 21:10

@geegoun na Mimibazaru je šije paní, hledej uživatele „Natydom“ mám na kočárku a vypadá super, momentík najdu ti foto… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
15.7.13 21:17

Tak tady to slíbené foto :lol: Je to vlastně jen nasazovací kšilt, ale myslím, že šije i celé nově boudy… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
15.7.13 21:17

To by mě taky zajímalo, foto sem prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18000
15.7.13 21:39

Mám taky prodloužení, kapsu na pláštěnku a organizér od Natydom a nemůžu si to vše vynachválit :pankac: a dokonce mi to pani přivezla i do Prahy když jsem na to spěchala a ona sem jela na víkned s přáteli :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9323
15.7.13 21:49

Já mám obyčejnou sluneční clonu. Jenom to tam navážu a je to. A mám to na sporťák i golfáč dohromady - na střídačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
15.7.13 21:55

Já mněla na starší Nomáda 2008 a mladší jezdí v Slalomu 2013 vyřešila jsem to sluneční clonou od Emitexu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
15.7.13 22:25

Potahy ještě šije Lenka V (Lenicka-slunicko ),má ID 16196,taky na MMB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1608
16.7.13 13:37

Holky moc Vám děkuji za typy a za fotky :hug: jdu hledat na MMB ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
22.8.13 22:36

@geegoun …a jakou máte představu? Já si Jané předělávala několikrát, celý potah, nejen boudu, udělala jsem si i letní verzi boudy se síťkou jako to má např. BUGABOO a potah jsem si vždy přešila tak, aby bylo možné z něj vyndat ty dřevěné výztuhy a vše vyprat v pračce. Připojuji nějaké fotečky, tedy jen minimum, v případě zájmu stačí poslat SZ email a já přepošlu celé album :-), dělal jsem kočárky několika značek, nejvíce Jané, TFK a Bugaboo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1608
23.8.13 12:53

@plysatko Děkuji :) na fotky se moc ráda podívám :) představu mám hlavně vyřešit prodloužení boudy, to mi jediné u Jané nevyhovuje… popř. jsem přemýšlela nad novým vzhledem v případě, že bych čekala holčičku, což ještě nevím, takže se ráda mrknu na fotky a uvidím, jak moc velká změna to nakonec bude… ono záleží i na ceně, zatím moc nemám představu kolik takové kompletní přešití potahu vyjde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
24.8.13 09:13

@geegoun já mám došitou clonu na concord fusion od NATYDOM Z Mimibazaru a je to super, je moc šikovná. Paní mi na ni přišila zip a druhý jsem si našila doma já na boudu a nemá to chybu, je hodně velká a dá se jakoby přeložit nebo podhrnout napůl, že nemusím být tak velká, když není potřeba, zkusím vložit fotku, ale je to opravdu super, teď kočárek nemá chybu.
Posílám ti odkaz na NATYDOM, dělá toho opravdu hodně a je moc šikovná, těch slon tam má hodně, a přešívá i celé boudy, ale to už je dražší. Mě ta bouda vyšla na nějakých 410,– i s poštovným. http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí