Přešíváte resp. přetváříte oblečení?

13179
20.2.22 16:39

Přešíváte resp. přetváříte oblečení?

Všechny zdravím,
je tu někdo, kdo se baví tím, že vyrábí ze starého oblečení? ;) ( Hračky, tašky, další oblečení…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
80017
20.2.22 16:42

Jo, momentálně přešívání staré svatební na,,plesové" pro vnučky, z kabátů papuče, potahy na sedačky a tašky. Vždycky chvíli něco, co mě baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
20.2.22 16:42

Já a fakt mě to baví.

• Citovat
  • Upravit
8722
20.2.22 16:44

Já ano, pořád neco, baví mě to a do školky pro deti jsou nějaké tepláky pořád potřeba. Nebo třeba každý rok čepice, nakrcniky. A mám i recyklované kabelky. Obzvlášť jednu miluju, ze závěsu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80017
20.2.22 16:44

@Janli Já mám radost, že ještě něco využiju a nevyhodim. I kdyby to šatičky na panenky byly, udělají radost a nemsi se vozit z Číny, že jo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
20.2.22 16:45

@Magical-eyes Přešívám, přetvářím, ale rozhodně nemůžu říct, že by to pro mě byla nějaká zábava. Spíš nemám ráda plýtvání a když už nemám pro něco využití, ale potřebuju něco jiného, co by se z toho dalo udělat, tak to udělám. Ale je to spíš nahodile, nemám to jak hobby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
20.2.22 16:56
@inkakřivák píše:
@Janli Já mám radost, že ještě něco využiju a nevyhodim. I kdyby to šatičky na panenky byly, udělají radost a nemsi se vozit z Číny, že jo!

Já taky. Navíc jsem starej škrt…. :mrgreen:
Na podzim jsem z nevyužívanejch šálů vyrobila čepice a nákrčníky. Ze staré bundy fusak pro panenku, miminkovský oblečky jsem přešila na panenky.

• Citovat
  • Upravit
17926
20.2.22 17:01

Ja se obcas snazim, ale nemam na to moc cas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13179
20.2.22 17:07

Super :palec:… Chystám se na tašku z riflí ;)
Blbý je, že když se do toho pustím, tak všechno ostatní jde stranou dokud není hotovo… :think:

Příspěvek upraven 20.02.22 v 17:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80017
20.2.22 17:08

@Janli To já taky. A když sleduju situaci, ještě se nám to škudlení bude hodit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2585
20.2.22 17:09

Občas našiju na zateplené elasťáky dceři nahoru a dolu náplety, protože v normální délce je má jako tepláky, tak aby si je užila i elastické. A pak je zas vypářu a recykluju na nové. Teď jsem se v zimě trochu naučila šít patchwork a překvapivě jsem s tím hned zase skončila, protože z látek, co mám doma, se mi ty vzorky nelíbí a do nových, barevně sladěných balíčků látek, se mi investovat nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80017
20.2.22 17:09
@Magical-eyes píše:
Super :palec:… Chystám se na tašku z riflí ;)
Blbý je, že když se do toho pustím, tak všechno ostatní jde stranou dokud není hotovo… :think:Příspěvek upraven 20.02.22 v 17:08

Na pinterestu jsou jich mraky, a krásných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13179
20.2.22 17:11
@inkakřivák píše:
Na pinterestu jsou jich mraky, a krásných.

Jj právě… některé jsou fakt super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
20.2.22 17:11

Jo. Oblečky pro panenky. Pelechy pro našeho psa. Ona totiž strašně kouše své pelíšky a všude je tahá. Když mám čas a materiál, tak ráda přešiju i něco sobě. Nejsem žádná eko Lesana, ani finančně strádající. Naopak si klidně koupím bundu za pár tisíc a hlavně boty. Ale občas si ráda udělám něco dle svých představ. Šiju si ubrusy, ozdobné záclony. Apod. Můžu si koupit co chci a přesto miluji sekáče. Nemám problém jít do Bushmana a tam chlapovi nakoupit za 10 tisíc oblečení. Ale pak jdu u nás do sekáče a přinesu značkovou krásnou košili za 70 Kč. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13179
20.2.22 17:12

Chystám se i na velikonoční zajíčky z košilí ;)…ale vidím to spíš až na příští Velikonoce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat