Přešíváte resp. přetváříte oblečení?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Přešíváte resp. přetváříte oblečení?
Všechny zdravím,
je tu někdo, kdo se baví tím, že vyrábí ze starého oblečení?
( Hračky, tašky, další oblečení…)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jo, momentálně přešívání staré svatební na,,plesové" pro vnučky, z kabátů papuče, potahy na sedačky a tašky. Vždycky chvíli něco, co mě baví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ano, pořád neco, baví mě to a do školky pro deti jsou nějaké tepláky pořád potřeba. Nebo třeba každý rok čepice, nakrcniky. A mám i recyklované kabelky. Obzvlášť jednu miluju, ze závěsu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janli Já mám radost, že ještě něco využiju a nevyhodim. I kdyby to šatičky na panenky byly, udělají radost a nemsi se vozit z Číny, že jo!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Magical-eyes Přešívám, přetvářím, ale rozhodně nemůžu říct, že by to pro mě byla nějaká zábava. Spíš nemám ráda plýtvání a když už nemám pro něco využití, ale potřebuju něco jiného, co by se z toho dalo udělat, tak to udělám. Ale je to spíš nahodile, nemám to jak hobby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše:
@Janli Já mám radost, že ještě něco využiju a nevyhodim. I kdyby to šatičky na panenky byly, udělají radost a nemsi se vozit z Číny, že jo!
Já taky. Navíc jsem starej škrt…. ![]()
Na podzim jsem z nevyužívanejch šálů vyrobila čepice a nákrčníky. Ze staré bundy fusak pro panenku, miminkovský oblečky jsem přešila na panenky.
- Citovat
- Upravit
Super
… Chystám se na tašku z riflí ![]()
Blbý je, že když se do toho pustím, tak všechno ostatní jde stranou dokud není hotovo… ![]()
Příspěvek upraven 20.02.22 v 17:08
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janli To já taky. A když sleduju situaci, ještě se nám to škudlení bude hodit!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Občas našiju na zateplené elasťáky dceři nahoru a dolu náplety, protože v normální délce je má jako tepláky, tak aby si je užila i elastické. A pak je zas vypářu a recykluju na nové. Teď jsem se v zimě trochu naučila šít patchwork a překvapivě jsem s tím hned zase skončila, protože z látek, co mám doma, se mi ty vzorky nelíbí a do nových, barevně sladěných balíčků látek, se mi investovat nechce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Magical-eyes píše:
Super… Chystám se na tašku z riflí
Blbý je, že když se do toho pustím, tak všechno ostatní jde stranou dokud není hotovo…Příspěvek upraven 20.02.22 v 17:08
Na pinterestu jsou jich mraky, a krásných.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše:
Na pinterestu jsou jich mraky, a krásných.
Jj právě… některé jsou fakt super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo. Oblečky pro panenky. Pelechy pro našeho psa. Ona totiž strašně kouše své pelíšky a všude je tahá. Když mám čas a materiál, tak ráda přešiju i něco sobě. Nejsem žádná eko Lesana, ani finančně strádající. Naopak si klidně koupím bundu za pár tisíc a hlavně boty. Ale občas si ráda udělám něco dle svých představ. Šiju si ubrusy, ozdobné záclony. Apod. Můžu si koupit co chci a přesto miluji sekáče. Nemám problém jít do Bushmana a tam chlapovi nakoupit za 10 tisíc oblečení. Ale pak jdu u nás do sekáče a přinesu značkovou krásnou košili za 70 Kč. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chystám se i na velikonoční zajíčky z košilí
…ale vidím to spíš až na příští Velikonoce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit