Barvení vlasů doma na blond
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
barvení vlasů doma na blond
Ahojky, v prosinci, tedy 2 mesice zpatky mně sestra barvila vlasy na červeno, byla jsem špinavá blond před tím. Teď už mám barvu vymytou a vůbec se mi to nelíbí, mám to takové něco mezi blond a zrzavou a je to odrostlé. Barva byla permanentní. Přemýšlela jsem, že si koupím nějakou plavě blond a hodím to na to, abych měla zase svoji barvu. Ale bojím se, že mi bude ta červená průsvitat, pak bych to obarvila znovu ještě jednou tou barvou. Ke kadeřnici nechci jít, jsem studentka a bylo by to drahé a moc peněz si nevydělávám. Je mi 17 let a vlasy mám dlouhé. Tak Vás moc prosím o Vaše názory a rady. Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@aduška17 píše:
Ahojky, v prosinci, tedy 2 mesice zpatky mně sestra barvila vlasy na červeno, byla jsem špinavá blond před tím. Teď už mám barvu vymytou a vůbec se mi to nelíbí, mám to takové něco mezi blond a zrzavou a je to odrostlé. Barva byla permanentní. Přemýšlela jsem, že si koupím nějakou plavě blond a hodím to na to, abych měla zase svoji barvu. Ale bojím se, že mi bude ta červená průsvitat, pak bych to obarvila znovu ještě jednou tou barvou. Ke kadeřnici nechci jít, jsem studentka a bylo by to drahé a moc peněz si nevydělávám. Je mi 17 let a vlasy mám dlouhé. Tak Vás moc prosím o Vaše názory a rady. Děkuji
Jdi ke kadeřnici. Takhle si akorát zničíš vlay.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doma si ty vlasy tak akorát upálíš a budeš je vytahovat po hrstech. Odbarvení na blond je na etapy a pokud nechceš o vlasy přijít, tak to nedělej.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mě jako studentce mamka barvila vlasy na blond doma. Teď už bych to neudělala. Měla bych tak o půlku více vlasů a hezčí fotky z mládí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak do tohodle bych se doma opravdu nepouštěla. Akorát budeš plešatá. Odbarvení na blond opravdu není jen tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ostříhej vlasy na polovinu délky, když píšeš, že je máš dlouhý, rovný střih podle pravítka zvládnete se ségrou doma samy, vlasy mokrý a rozčesaný. Nejjednodušší je na to vzít holicí strojek, lepší než nůžkami, a za pár minut hotovo.
Vlasy si obarvi sama jedině hennou z DM cca 100 Kč krabička (ale blond neexistuje, nejsvětější je plavě hnědá, která ti ovšem nemusí chytnout), chemickou barvu sama doma ne. A blond
no to už vůbec.
Zas tak drahá kadeřnice není, aby, pokud trváš na blond barvě, sis ji nemohla dovolit. Si půjč od ségry ne? Za to ti ty vlasy snad stojí. Ono i od kadeřnice dostanou odbarvováním zabrat, ale nehrozí ti, že o vlasy přijdeš a budeš je mít hnusný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zeoli píše:
Ostříhej vlasy na polovinu délky, když píšeš, že je máš dlouhý, rovný střih podle pravítka zvládnete se ségrou doma samy, vlasy mokrý a rozčesaný. Nejjednodušší je na to vzít holicí strojek, lepší než nůžkami, a za pár minut hotovo.
Vlasy si obarvi sama jedině hennou z DM cca 100 Kč krabička (ale blond neexistuje, nejsvětější je plavě hnědá, která ti ovšem nemusí chytnout), chemickou barvu sama doma ne. A blondno to už vůbec.
Zas tak drahá kadeřnice není, aby, pokud trváš na blond barvě, sis ji nemohla dovolit. Si půjč od ségry ne? Za to ti ty vlasy snad stojí. Ono i od kadeřnice dostanou odbarvováním zabrat, ale nehrozí ti, že o vlasy přijdeš a budeš je mít hnusný.
Blond henna existuje, např. značka Khadi má tři odstíny. Je tedy dražší než ta drogerková henna, tmavší odstíny lépe chytají, ale stejně nezvládne zázraky- nicméně pravděpodobně nepřekryje rezavou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ode mě to zrovna sedí (já už doma experimentovala x-krát včetně odbarvování z tmavě hnědé do blond), ale doporučuji něco našetřit a vyrazit k té kadeřnici. Mně takhle po posledním zásahu upadaly vlasy a teď čekám, než to doroste, abych to mohla dát všechno do culíku. Pak se může stát, že se to skutečně nepovede a stejně budeš kadeřnici shánět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mgree píše:
Doma si ty vlasy tak akorát upálíš a budeš je vytahovat po hrstech. Odbarvení na blond je na etapy a pokud nechceš o vlasy přijít, tak to nedělej.![]()
nechci je odbarvovat peroxidem, ale chci si koupit normalne barvu v drogerii
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aduška17
Jenže v té barvě už peroxid bude a v té z drogerie určitě i vysokoprocentní…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aduška17 píše: @kulíšek_s_bnechci je odbarvovat peroxidem, ale chci si koupit normalne barvu v drogerii
V te barve z drogerky je taky peroxid. A jestli mas ted cervenou barvu, tak budes mit jasne zlutou.
a o par vlasu men
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mgree píše:
V te barve z drogerky je taky peroxid. A jestli mas ted cervenou barvu, tak budes mit jasne zlutou.a o par vlasu men
ja vim ze je v tom taky peroxid, ale myslim si ze by mi to ty vlasy neznicilo tolik jako uplne odbarvovani, kazdopadne dekuju vam za nazory
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@EvulinkaH píše:
Blond henna existuje, např. značka Khadi má tři odstíny. Je tedy dražší než ta drogerková henna, tmavší odstíny lépe chytají, ale stejně nezvládne zázraky- nicméně pravděpodobně nepřekryje rezavou.
Holka řeší něco levného. Tebou popisovaná blond je drahá a výsledek bude takový, že jí to navíc ani nechytne. Ta z DM o který píšu já, blond není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedělej to.
I moje kadeřnice by ti nyní skok na světlou blond důrazně nedoporučila. Natož samodomo barvou z drogerie. Škaredý barevný výsledek, zvýšené riziko poškození vlasů, to nechceš.
Max. zkus střední blond/ale riziko tam je nějaké pořád. Teplý odstín bude lepší než studený (v tvém případě - lépe ti chytne).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit