Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj chci se zeptat prosím vás dneska jsem uspavala malou a koukala na tiktok abz ničeho nic velká rána preskok srdce ale velký že to bylo hnusný že jsem se bála že se mi zastaví srdce, dobrý položila málo a šla na břicho a najednou znovu a tak po sobě asi po 3 minutách… je to nonrlani??? Je pravda že mám problém že mi bije srdce ale EKG minule bylo v pořádku mám strach že se mi zastaví srdce je to hnusný pocit že bych zrovna teď mělo zastavit srdce a nevidět své děti
a přitom úplně v pohodě na nic jsem nemyslela a stalo se to
@Helenna24 píše: Více
heduš?
V únoru ti řekla doktorka, že vše v pořádku, že jsou to nervy?
od té doby jsi s tím dělala co? vyhledala odborníka? nemůžou to být opět nervy?
@lucad77 snad ano mě někdy bolí i u srdce ale EKG bylo v pořádku i zrovna teď po tom preskoceni srdce
a odbornou psych. pomoc jsi vyhledala?
Na to si zvykneš. Prostě to přestaň řešit.
heduš, babička na to měla od doktora praktickou radu, když ti přeskakuje srdce, tak cíleně zakašlej, ono se to srovná
“Je pravda že mám problém že mi bije srdce” je totální skvost ![]()
Krásný den. Pokusím se k vám připojit. Já na to přeskakování srdce beru concor con. 1/2 prášku ráno. Srdcař mi řekl že to nic není. Když jsem se ho zeptala a proč se mi to teda děje tak že prý mám úzký hrudník a proto to cítím. Teď zrovna už 3 dny v kuse přeskakování. Mám dost nervy doma, tak asi od toho. Ale je to fakt nepříjemné