Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Cekala jsem takove odpovedi. Dlouho jsem nikde nespala a chlapa nemela. A jsem nadmiru spokojena, ze se nemusim vazat. Deti mam a co s chlapem v domacnosti. A pro ty ktere si neodpustili trapne poznamky. Jsme
oba nezadani a jsme kamaradi s vyhodami. Vim co sebou, ale je to pro me opravdu dlouha doba, co jsem nikde nespala kord u chlapa
@Anonymní píše:
Cekala jsem takove odpovedi. Dlouho jsem nikde nespala a chlapa nemela. A jsem nadmiru spokojena, ze se nemusim vazat. Deti mam a co s chlapem v domacnosti. A pro ty ktere si neodpustili trapne poznamky. Jsme
oba nezadani a jsme kamaradi s vyhodami. Vim co sebou, ale je to pro me opravdu dlouha doba, co jsem nikde nespala kord u chlapa
Za těchto okolností bych se na tvém místě neostýchal konzultovat otázku výbavy na celonoční jízdu s tímto svým spolubydlícím…
@JancaS84 píše:
Kord si neber jestli ho nechceš zapichnout.
taky mě to napadlo ![]()
bičík jo, to se může hodit, ale kord ne, to by ho mohlo fakt vyděsit ![]()
Kdysi dávno…
Prvně jsem si přinesla kartáček na zuby, spodní prádlo, věci na spaní, kartáč na vlasy, šampon a kondicionér. A teplý ponožky na spaní, bylo to v zimě. Tak nějak jsem předpokládala, že osušky, deky a jídlo doma má.
Pak už jsem si nosila jenom kartáč, kartáček a spodní prádlo, protože to ostatní on pro mně měl připravené (už i na tu první noc). Koupil mi i tepláky ![]()
Všechny osobní věci ze společné domácnosti s aktuálním partnerem / manželem a už se nikdy nevracet.
@Anonymní píše:
Kdysi dávno…
Prvně jsem si přinesla kartáček na zuby, spodní prádlo, věci na spaní, kartáč na vlasy, šampon a kondicionér. A teplý ponožky na spaní, bylo to v zimě. Tak nějak jsem předpokládala, že osušky, deky a jídlo doma má.Pak už jsem si nosila jenom kartáč, kartáček a spodní prádlo, protože to ostatní on pro mně měl připravené (už i na tu první noc). Koupil mi i tepláky
A zasteru ![]()
@JancaS84 píše:
Kord si neber jestli ho nechceš zapichnout.
Dovolim si to trosku upravit:
Kord si neber, jestli si chces zapichat ![]()
Ty jiné věci jsem skryl pod zkratku etc. (et cetera, latinsky „a další“, „a tak dál“).