Prespani u milence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Excessif1212
30.1.22 19:21
@nelaa píše:
@Farář Marcel
Aha … aha … mne ty myslenky sly teda jinym smerem 😂
Ale diky za tip. Budu je s sebou nosit. 😁 😁 😁

Ty jiné věci jsem skryl pod zkratku etc. (et cetera, latinsky „a další“, „a tak dál“). :dance:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.1.22 20:00

Cekala jsem takove odpovedi. Dlouho jsem nikde nespala a chlapa nemela. A jsem nadmiru spokojena, ze se nemusim vazat. Deti mam a co s chlapem v domacnosti. A pro ty ktere si neodpustili trapne poznamky. Jsme
oba nezadani a jsme kamaradi s vyhodami. Vim co sebou, ale je to pro me opravdu dlouha doba, co jsem nikde nespala kord u chlapa

• Citovat
  • Upravit
Excessif1212
30.1.22 20:03
@Anonymní píše:
Cekala jsem takove odpovedi. Dlouho jsem nikde nespala a chlapa nemela. A jsem nadmiru spokojena, ze se nemusim vazat. Deti mam a co s chlapem v domacnosti. A pro ty ktere si neodpustili trapne poznamky. Jsme
oba nezadani a jsme kamaradi s vyhodami. Vim co sebou, ale je to pro me opravdu dlouha doba, co jsem nikde nespala kord u chlapa

Za těchto okolností bych se na tvém místě neostýchal konzultovat otázku výbavy na celonoční jízdu s tímto svým spolubydlícím…

• Citovat
  • Upravit
35787
30.1.22 20:10

Kord si neber jestli ho nechceš zapichnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
30.1.22 20:18
@JancaS84 píše:

taky mě to napadlo :think:

bičík jo, to se může hodit, ale kord ne, to by ho mohlo fakt vyděsit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.22 23:26

Kdysi dávno…
Prvně jsem si přinesla kartáček na zuby, spodní prádlo, věci na spaní, kartáč na vlasy, šampon a kondicionér. A teplý ponožky na spaní, bylo to v zimě. Tak nějak jsem předpokládala, že osušky, deky a jídlo doma má. :mrgreen: Pak už jsem si nosila jenom kartáč, kartáček a spodní prádlo, protože to ostatní on pro mně měl připravené (už i na tu první noc). Koupil mi i tepláky :lol:

• Citovat
  • Upravit
35
31.1.22 01:54

Všechny osobní věci ze společné domácnosti s aktuálním partnerem / manželem a už se nikdy nevracet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
31.1.22 05:27
@Anonymní píše:
Kdysi dávno…
Prvně jsem si přinesla kartáček na zuby, spodní prádlo, věci na spaní, kartáč na vlasy, šampon a kondicionér. A teplý ponožky na spaní, bylo to v zimě. Tak nějak jsem předpokládala, že osušky, deky a jídlo doma má. :mrgreen: Pak už jsem si nosila jenom kartáč, kartáček a spodní prádlo, protože to ostatní on pro mně měl připravené (už i na tu první noc). Koupil mi i tepláky :lol:

A zasteru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.22 08:58

@Královna Kosmíru :lol: Jsem si ji pak koupila sama :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
911
31.1.22 10:37

Vem víno a něco na zub ;) ať ukážeš že ses těšila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1511
9.2.22 18:57

Paneboze co to je za otázku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
10.2.22 11:49
@JancaS84 píše:

Dovolim si to trosku upravit:

Kord si neber, jestli si chces zapichat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová