Přestala chodit

Anonymní
3.6.11 17:33

přestala chodit

zdravím všechny maminky a prosím o radu-Dcerka (14 měsíců) už sama udělala cca 25 kroků,pak byla na víkend u babičky,vrátila se a udělá stěží dva… (babička říkala,že nespadla nebo tak něco) proč teda nechodí? začne zase? máme jí nějak motivovat? díky za rady :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2845
3.6.11 17:36

Neřešila bych to :wink: Dej jí čas …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
3.6.11 17:43

25 kroků bych ještě nepovažovala za chůzi. Uvidíš, jak se brzy rozběhá sama, neřeš to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
3.6.11 17:46

Ahojky, malou prohlídni, jestli se jí nedělají modřinky, nebo takové malé červené tečičky - at už na nožičkách, nebo třeba na tváři nebo krku po plakání. Je unavenější? Kdyby se ti nezdála,zajdi na pohotovost nebo ke své dr na odběry. Pokud není unavená a je spokojená, dej jí čas, zase se rozchodí :-) dej vědět, jak se máte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.11 18:06
Andulis píše:
Ahojky, malou prohlídni, jestli se jí nedělají modřinky, nebo takové malé červené tečičky - at už na nožičkách, nebo třeba na tváři nebo krku po plakání. Je unavenější? Kdyby se ti nezdála,zajdi na pohotovost nebo ke své dr na odběry. Pokud není unavená a je spokojená, dej jí čas, zase se rozchodí :-) dej vědět, jak se máte :-)

modřiny má,ale spíš z toho,že si venku klekne na kámen,červený tečky ne a unavenější mi taky nepříjde (jen protivnější kvůli růstu zoubků) -co by to mohlo být,kdyby to měla?? 8-o

• Citovat
  • Upravit
medvidek
3.6.11 18:16

Ahojik,
naše prostřední,nyní 4letá,začala chodit na návštěvě přesně v roce a jednom dni.Celou návštěvu si to štrádovala tam,spátky,tam spátky.Druhý den jako když utne,jen lezla po čtyřech.Jakýkoliv pokus o postavení ignorovala a zase se přemysťovala jen po čtyřech.Toto trvalo 14dní.Od té doby chodila,chodí furt :-).
Neboj dcérenka zase začne :-).

• Citovat
  • Upravit
2587
3.6.11 18:19
Verca182 píše:
25 kroků bych ještě nepovažovala za chůzi. Uvidíš, jak se brzy rozběhá sama, neřeš to :kytka:

Aj mě blbne mezerník, pak vypadám,že neumím rozdělovat slova :))))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
3.6.11 18:36
Anonymní píše:
zdravím všechny maminky a prosím o radu-Dcerka (14 měsíců) už sama udělala cca 25 kroků,pak byla na víkend u babičky,vrátila se a udělá stěží dva… (babička říkala,že nespadla nebo tak něco) proč teda nechodí? začne zase? máme jí nějak motivovat? díky za rady :kytka:

Ahoj. Mně se zase Mája přestala přetáčet z bříška na záda, a to to dřív uměla a dělala neustále. Přestávka trvala několik dní(týdnů :think: ) a bylo mi řečeno, že se to stává, že se dítě najednou „vrátí“ na chvíli ve vývoji. Tak s chůzi je to třeba taky tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
3.6.11 19:05

Violka uz udelala par kroku, kdyz dostala anginu… pak mesic jen lezla a znovu se rozchodila az po mesici, zato pak uz nelezla nikdy, jen chodi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
3.6.11 20:16

taky bych v tom neviděla žádný problém, občas to tak prostě je, neboj ona se zas rozchodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
3.6.11 20:30
hkac píše:
Anonymní píše:
zdravím všechny maminky a prosím o radu-Dcerka (14 měsíců) už sama udělala cca 25 kroků,pak byla na víkend u babičky,vrátila se a udělá stěží dva… (babička říkala,že nespadla nebo tak něco) proč teda nechodí? začne zase? máme jí nějak motivovat? díky za rady :kytka:
Ahoj. Mně se zase Mája přestala přetáčet z bříška na záda, a to to dřív uměla a dělala neustále. Přestávka trvala několik dní(týdnů :think: ) a bylo mi řečeno, že se to stává, že se dítě najednou „vrátí“ na chvíli ve vývoji. Tak s chůzi je to třeba taky tak.

to sme tiež mali. S tou chodzou by som to vobec neriešila, však ona sa rozchodí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.11 20:54

Určitě se brzo zase rozchodí a bude v pohodě. Třeba nemá náladu. Třeba je to díky těm zoubkům, děcka jsou unavenější a protivnější, třeba nemá fakt náladu na takový náročný výkon jakým pro ni chůze ještě je. Nech to na ní. Pokud babička říkala, že nespadla, tak se ti určitě nezasekla díky prožitému šoku z pádu, takže buď v klidu. Jak pak budeš ráda, že jenom lezla :mrgreen: :mrgreen: Děcka jak začnou lítat, tak jsou to takoví malí sebevrazi :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí